Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyiki varsınız bacım..

maşallh ayşeciğe yerim ben onu git canım salı pazarına havan değişir moralin gelir. ayrıcada hiiç takma kafana dicem ama takılıyor malesef. keşke vurdumduymaz olsak bazı şeylere karşı. anlat derdini burda rahatlarsın.
herkes nereye gitti ya

geldik canımm sen nerdesin ?

libyana dişiniz geliyor canım hadi hayırlı uğurlu olsun darısı benim elifime ve dişi olmayan diğer bebişlere

burdayım canım evet genel bir sessizlik basmış topiği hayırdır hanımlar hamarat hatunlarımız mutfakta hünerlerini yarıştırıyorlardır kesin bizde işyerinde zaman doldurmaya çalışıyoruz

bizimde bugün temizlik vardı artık sonuna geldik kahve içiyoruz şimdi biirazdan ablamızı yolcu edicez kzımda uyuyor. artık bi hafta rahatım. bi haftadan sonra tozlar uçuşmaya başlıyor. baya bi iş yapıldı camlar halılar koltuklar silindi banyolar yıkandı tozlar alındı vsvs

bende abla istiyorum bende bende

ECOŞUN DİŞİ IKIYORMUŞ DOKOR ÖYLE DEDİ AMA ben kk ya sormadan inanmam

çocuk hiç birşey yemiyor ateşi çıkıyor deli olcam beni emmek istiyor sürekli ağlıyor

dr eyzeden sonrada awm gittik

akşam-ı şerifleriniz hayrolsun kızlaar
cena seni böyle görmek hiiç hoşuma gitmedii
salı pazarına benim de gidesim vardı
parmağım çıkınca işin içine gidemedim
benim yerimne de gez kadıköydeki di mi ?

bende ütü yaptım tam 2 saat aralıksız belim koptuu
dikşlerim alındı çook şükür
çok acıdı alınırken ama olsun şimdi geçti
şimdi yarınki derslere hazırlık yapmalıyım
çok öptüm hepinizi kızlaar:79:

geçmiş olsun cnaım kolaymıydı nasıldı :26: ben olmadım diş ameliyatımıdı oldum dikişleri aldırmadım

nasıl kabarmış diş yerleri bi an önce patlasada daha fazla canı yanmasa yavrucuğun. maşallh analı kızlı gezmelerdesiniz. pekde güzel çıkmışsınız ecoş annesine benzemiş sende ilk dikktami çeken zayıflığın oldu maşallh doğumdan sonra kaç kilo verdin cnm ben kilolarla cebelleşiyorum diyetide bıraktım başlarım diyetine dedim

aminnn inşakkah canım. ben 26 kilo aldım doğumda 22 sini verdim ama vermek istemiyorum kilo almak istiyoru bence çokm zayıfım

kuru dal gibi diyor babam

eşim aşırı kilolu oda diyette ama sporla diyet olmadan veremiyor .inşaşllah verirsinizz

geçmiş olsun cnaım kolaymıydı nasıldı :26: ben olmadım diş ameliyatımıdı oldum dikişleri aldırmadım

sıkıntılı canım yaa
ama kurtuldum çook şükür
dikişler çook acıdı
normalde acımıyomuş da bende biraz iltihap vardı odann acıdı
ama 10 dk sonra geçti acısı
şu anda gayet iyi
sen ne zaman aldırıcaksın dikişleri

babamda bi zamnlar bana çiroz kızım derdi. şimdi semirdim resmen ben 18 kilo aldım 11,12 fln gitti ama bi 10 kilo fazlam var. verme sende daha fazla ye bol bol. ben diyet yaparken daha çok yiceğim geliyodu şimdi bell ibi listeye göre değil ama dikkat ediyorum diyim. boğazı tutmadan verilmiyo dediğin gibi. evdede şu walk at home programını yapıyorum havalar ısınsın yürüyüşe çıkıcam inşallh. eşine uygula diyet yapma pasta börek çörek yemesin

herkes nereye gitti ya
eşim spora gitti, ayşeciki doyurdum. anca geldim
inan canım, bi zaman geliyor konuşmak canını daha çok sıkmaktan başka bi şeye yaramıyor.. :100:
inş yarın bi çarşı gezersem, şööööyle bi tezgahları karıştırırsam keyiflenirim gibime geliyor

evet epey kabarmış dişleri..
ama patlaması birkaç gün de sürebilir birkaç hafta da

ana kız poz da vermişler, maşallah
bence bu kiloda gayet iyi görünüyorsun. cillop hatun seniiiii
sanki hiç çocuk doğurmamış da fotoğraf çektirmek için arkadaki çocuk parkından bi bebe almış kucağına

evet canım, kadıköy hasanpaşada.:114:

maşallah sana da o ayakla iki saat nasıl ütü yaptın?
acil olanları yapsaydın, gerisini sonra hallederdin..
dikişlerin de alınmış, geçmiş olsun.. artık çabucak iyileşir inş ayağın..

alın bi cillop analı-kızlı dahaaaa:116:
ayşecikle öpüyoruz sizi..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun başıma gelmedi ama yaşayanlar fena bişey olduğunu söylüyor. neyseki atlatmışsın

ayşecik
-sürekli ses denemesi yapıyor ama henüz baba - dede - mama gibi bi şey söyleyemedi, favori kelimesi 'edde':76:

salı pazarı için ekstra bütçe araştırmaları

ayşecikin eddesini babama dedediye yutturabilirsek,
iyi bi harçlık kaparız gibime geliyor..:101:

Son düzenleme:

stresten olan kaşınma, kurdeşen veya sedef olabilir.. çok rahatsızlık veriyorsa doktordan merhem iste canım Allah gönlüne göre versin herşeyi..

bana da içir libyana

kv yi artık takmazsın, eskisi gibi acemi anne değiliz canım

ver canım verr, hafif olsun gene böyle

eriyomuş canım aldırmıcam

kız demin kuru fasulye yedi gitti 1 ekmekle aç gezdiriyon beni kaç gündür diyo dün merkez efendi köft köfte yemiş 2.buçuk dilim ekmekle aç kalkmış beni yese doymaz o iştsh yok bende sabah yedimle duruyorum düşün :)

teşekkür ederizzzzzzzzz teyzesiii

libyana nerdesain canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…