Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok şükür benim kilom yerinde...

Cenacım Allah yardımcın olsun.. Takma diyeceğim ama olmuyor biliyorum..

Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin İnşaallah..

Kızlaarrrrr sanırım kızımın dişi çıkıyor...
Belirtileri hemen sıralıyorum..;
  • Damağına dokunduğum zaman parmağıma bişey batıyor
  • Sürekli ısırmak istiyor,,
  • veee...
  • su içirirken bardak tın tın ediyor...

Diş dimi bu diş dimi!!!

aman, hep aynı şeyler.. anlatmaya değmez..

sen izin alamadın di mi?:26: kv bakacak edaya

yok canım izin alamadım kv bakmayacak annem gitmedi ki ablamın kv si gitti yanına bizde hastaneden çıkınca gideriz dedik inşallah izin alırsam
ya dün kv ler oturmaya gitti çocuk onun kucağına gidince ağlıyor yabancılıyor tabiki çok ihtiyac kalırsa alışacak ama annemde öyle gördükçe ben bırakamam eda yı diyor ablamda dedi zaten şimdi hastanedeyken yanımıza sizi almazlar eve çıkınca gelin hem görüşmüş oluruz o yüzden annem gitmeyecek
senin sorunun da kv ile mi

biz çıkarmadık bilmiyorum ama sesten dolayı bence diştir
hadi gözünüzaydın hayırlı olsun

çok tşk ederim amin inşallah canım

bakalım bende denicem kızım severse ara sıra meyve pürelerinden alırım çünkü şuanda mevsimi olmayan meyveler var bari kızım hepsinden yemiş olur
Babaannenede çok geçmiş olsun cnm.
Elma armut var bu mevsim bebişe yedirebileceğim oğlumda armutu hiç sevmedi, sırf elma da olmaz. Doktorumuza sordum, hipp i tavsiye etti. Şeftali, kayısı yediriyorum oğluma bayılıyor tatlarına

Olabilir cnm birkaç güne belli olur dişetinde görürsün beyazlığı

slm hanımlar bebişimi uyuttum, barbunyamı ocağa koydum, bebişimin yoğurdunu hazırladım geldiiim.
MİRACLE83,LİBYANA tariflerinizi denicem. çok güzel görünüyorlar.
CENAcım doğru olanı yapmışsın onlar hep aileleri için daha fazlasını istiyorlar.ellerinde olsa hep orda kalacaklar. sanki bütün hayatımız onlardan ibaretmiş gibi. bizde ayda yılda bizimkilere gideriz bintane laf konuşur. bende lafı yapıştırırım. herşey karşılıklı sen bana böyle yaparsan ben sana daha fazlasını yaparım benimle iddalaşma derim kavga ede ede gideriz. ama gideriz. söyledim ben sen güleryüz göstermezsen bendende sakın bekleme ona göre. ısmarlamada olmaz yani zorlamaya gerek yok.
PİNKPİRİNCES cnmbende evlenene kadar hiç mutfak olayına girmedim çalışıyordum. ama evlendikten sonra merak sardı hem çalıştım hemde mutfağa girdim.
BUSMAİcim çok sevindim güzel olduğuna tekrar afiyet olsun. e yaptıkça beni anarsın artık. istersen tam ölçülü kek tarifi de vereyim.
LİBYANA26,ARYAMM38 deneyin hayatım benim tariflerde tutmama ihtimali yok. istediğim gibi poğaça yapabilmek için bende çok tarif denemiştim.
PEDİASTRUM84 canım çok geçmiş olsun. hastane işleri zordur bilirim. allah bidaha düşürmesin.acil şifalar.

hadi bakalım, bu sorun da başlamadan çözüldü

diyorum ya, aynı şeyler.
bu ara biraz hassasım sanırım,
ev meselesinde yeni ve olumlu bi şeyler olmasını bekliyorum..
biraz sabırsızlık da olunca depresif takılıyorum.. :100:
bakmayın siz bana..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin, beklemeyi ve tevekkülü öğrenmek gerek..

evet sanırım diş..
şimdiden gözün aydın

Beyazlık var gibi ama tam belli değil..

Ayyy İnşaallah yaaa

Cenaaaaa! Kız ben senin bu barışçıl halini örnek alıyodum kendimeee. Sanada mı geliyolar arada. Boşver bacımm sağlığına bile etki etmiş bak. Hem herzamanki şeyler diyorsun hemde çok takıyorsun belli ki. Değmez kız. Saçının teline bile değmez inan. Ayşecik te etkilenir annesi. Ona yazık. Toparlan bi an önce.

cena bu sana gelsin.sen üzülme,senin enerjin ve neşen bu topiği ayakta tutuyor.

doğru söylüyorsun canım..
değmez, her şerde de bi hayır var,, görürüz yakında hikmetini..

Herkese merhaba, hepinize ve bebişlere hayırlı haftalar olsun inşallah.

Biz bu haftasonu attaaa modundaydık, gezmelere gittik bize gelenler oldu derken oğlann feleği şaştı herhalde, gece homurdandı durdu.

Süt sağma işine girişcektim 4koldan ama ne olsun beğenirsiniz, yıkarken lastiğini yırttım yedek parça sipariş ettim inş en kısa zamanda başlıycam sağıma
Gerçi ineğim yolun başında göründü sanki, haftasonu oğlumun yanında olmak mı yaradı, sizin verdiğimiz moral mı bilmiyorum her ikiside olabilir bence. Bi nebze daha iyi gibiydi. Geçen hafta geçirdiğim hafif grip vakasıda beni etkilemiş olabilir belki.

Bu arada salonun orta yerinde duran misafirlik yorgan çarşaf yığınını kaldırmaya elim varmıyordu demiştim bi ara, hani ne zaman kaldırsam yıkasam biri geliyo demiştim. Dün kaldırdım, oturmaya geleceklerdi akrabalar. Kaldırdım ama yine çıkaracağım anlaşılan o ki kv geliyormuş, kp telefonda eşime tebliğ etti. Aman şaşırmıştım bende 2 aydır yoklardı ortada Eşime dedim şimdiden anlaşalım o kadar uzun kalmak yok, sonra iyiyken kötü oluyoruz, aralar açılıyo dedim, o da annem gelir gelmez ertesi haftaya alcam biletini dedi ama bakalım, en son görümcem içinde demişti aynısını bi buçuk ay kaldı bizde

Yanlız nasıl olacak bilmiyorum, koca bi yazı onunla geçirdikten ve göz hapsinde geçen o yazdan sonra, kp ve görümce ile geçen bi sonbahardan sonra, adını duyunca fena oluyorum, yüzünü görünce sesini duyunca naparım kim bilir Yanlız bu sefer asla ve asla onun yanında emzirmiycem, saymasın oğlumun lokmalarını, gece odamızda yatarken (ki eşimde oluyordu tabi) girer yatağın bi ucunda emzirmemi seyrederdi. Sorsan iyiliğine yapıyo Çocuk doymazsa oyalayım sen mama yetiştir hesabıyla, sen bi git emzirmem bitince ihtiyaç olursa gelirsin dimi.

Ayyyy yine düşürdü bu kv çenemi

Libyanaaa en sevdiğim kurabiyeleri yapmışsın, annem yapardı ben küçükken, şimdi de yapsa da yesem ama artık benim değil torunun nazı geçiyo

fame bizim oğlanların arası 3 gün sanırım, benimkide desteksi oturamıyo, emekleme desen yok, ayaklarına zor basıyo, ama sonunda geçn hafta dönmeye başladı, onda da yüz üstünden geri dönemiyo sinirleniyo

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun canım..
değmez, her şerde de bi hayır var,, görürüz yakında hikmetini..

Öyle öyle canım. Bizde dün akşam güzel bi gün geçirdik sarıldık ne güzel sohbet ediyoruz. Bi fevri çıkış yaptı ( bana göre gereksiz ona göre dünyanın en önemli meselesi) mahvetti ortamı. Sonrada bana çıkışıyor ne vurdumduymaz rahat bi insansın diye. Bende dedimki içimden bu kadar vurdumduymaz olmasam seninle nasıl geçinirdim? Sonra kendi kendine sarıldı geçti gitti:)

yarın ayşeciki anneme bırakıp kardeşimle salı pazarına gitmeyi planlıyorum..

ayşecik

-sağa sola, sırtüstünden yüzüstüne çok rahat dönüyor,
adeta bi refleks oldu. yatırır yatırmaz hooop dönüveriyor. top gibi yuvarlanarak salonu geziyor..
-yüzüstü yattığında popoyu nadiren kaldırıyor, genelde sürünme tarzında kendini ittiriyor. ama çabuk sıkılıyor.
-ayaklarının üstüne basmaktan çok keyif alıyor.. yürümeye bayılıyor, kahkalahar atıyor yürürken..
-desteksiz oturduğu yerde birkaç saniyeden sonra dengesini kaybedip sağa sola ya da öne doğru düşüyor.
-sürekli ses denemesi yapıyor ama henüz baba - dede - mama gibi bi şey söyleyemedi, favori kelimesi 'edde':76:
-salya tükürük bolca, önlük dayanmıyor, benim üstüm başımı da ıslatıyor..
-herşeyi ve herkesi ısırıyor, saç yolmaya bayılıyor
-bir de dişlerini gıcırdatması var ki çok feneee

Son düzenleme:

cnmm taşınmak zor oluyor kolay gelsinn. bence her bebegin gelişimii birr olmazz korkmana gerek yok.

maşallah kızımın adaşınaa ...cenaa sanada maşşallah herkese cvp verebiliyosunn .nasıl yapıyosunn anlamadım ben giriyorum okuyorum muhabbet edeyim diyorum benimm kızzz durmuyo yazamıyorum. her zamn leptopu açamıyorum açtım mı kız uyanıkken rahat vermiyo :2: birazz beceriksizmiyim anlamadım.sizin muhabbetlere yetişemiyorummm.

bu arada libyana ne güzel şeyler yapıyoşun .eline sağlık hepsi çok hoşş gözüküyo. bana elinden su içirr

canım sevindim halletmene iyiki katılmışsın valla içimizi döküyoruz

canım çok üzüldüm allah acil şifa versin geldimi üstüste gelir bende de aynısı olur ama bu bir sınav ve sonunda mükafatını almışımdır hep Allah kolaylık versin inşallah bir an evvel atlatır ama babaannemde kısmi felç geçirdi fizik tedaviyle kısa sürede atlattı kadınlar daha güçlü derler bu gibi hastalıklarda iyileşir inşallah

OLEYYYYYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYYYYYYYYY diyoruz ve Elif Ebrarı kutluyoruz darısı benim koca götlü oğluşun başına :))

cenacım canım sana nazarmı değdi sen değilmiydin hepimize takma aldırma kendini ezdirme diyen meğerse sen içine ata ata ne hale gelmişsin kuzucum sabrın sonu selamettir inşallah Allah gönlüne göre verir istediğin yerde istediğin gibi bir eve çıkarsın uzaklaşmak iyi gelecektir eminim ama gelgelelim bunu beyler kabullenmiyor benimkide her fırsatta anasının dibine gitme derdinde bana yapılan onca şeye rağmen ama gelgelelim mücadele ediyorum hala biraz oğlan büyüsün bide görümcek evlenip uzaklaşsın gerekirse gideriz yakınına ama şuan katlanamam hele görümcek varsa hiiiiç katlanamam

saol canım. ayşecik kucağımda yazıyorum çoğu zaman :86:
bugün yemeğim de var ondan rahatım. ayşecik de şimdi uyudu, namaz kılıp ben de bi uzanıcam.

genelde anlattığın gibiyim, işte biliyosun..
ama bu ikinci kez oluyor.. melankoli ve kaşınma

amaaan.. neyse karar verdim.
ben dilim döndüğünce söyledim.
elimden geldiğince yaptım.
şimdi sabır ve dua zamanı.. :114:
gerisi Allaha kaldı..
görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.. :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…