- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
EVLİLİKTE; KADIN KİLO ALIR, 'KENDİNİ BIRAKTI' OLUR.
ERKEK KİLO ALIR. 'KARISI İYİ BAKTI' OLUR
sen yaptıklarına rağmen kilonu koruyabiliyorsan, ne mutlu sana
benim de sevgi pıtırcığına bi katkım olsun..
ben de sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız
aman, hep aynı şeyler.. anlatmaya değmez..
sen izin alamadın di mi?:26: kv bakacak edaya
Kızlaarrrrr sanırım kızımın dişi çıkıyor...
Belirtileri hemen sıralıyorum..;
- Damağına dokunduğum zaman parmağıma bişey batıyor
- Sürekli ısırmak istiyor,,
- veee...
- su içirirken bardak tın tın ediyor...
Diş dimi bu diş dimi!!!
Babaannenede çok geçmiş olsun cnm.çok tşk ederim amin inşallah canım
bakalım bende denicem kızım severse ara sıra meyve pürelerinden alırım çünkü şuanda mevsimi olmayan meyveler var bari kızım hepsinden yemiş olur
- veee...
Diş dimi bu diş dimi!!!
hadi bakalım, bu sorun da başlamadan çözüldüyok canım izin alamadım kv bakmayacak annem gitmedi ki ablamın kv si gitti yanına bizde hastaneden çıkınca gideriz dedik inşallah izin alırsam
ya dün kv ler oturmaya gitti çocuk onun kucağına gidince ağlıyor yabancılıyor tabiki çok ihtiyac kalırsa alışacak ama annemde öyle gördükçe ben bırakamam eda yı diyor ablamda dedi zaten şimdi hastanedeyken yanımıza sizi almazlar eve çıkınca gelin hem görüşmüş oluruz o yüzden annem gitmeyecek
senin sorunun da kv ile mi
evet sanırım diş..Kızlaarrrrr sanırım kızımın dişi çıkıyor...
- veee...
Diş dimi bu diş dimi!!!
Babaannenede çok geçmiş olsun cnm.
Elma armut var bu mevsim bebişe yedirebileceğim oğlumda armutu hiç sevmedi, sırf elma da olmaz. Doktorumuza sordum, hipp i tavsiye etti. Şeftali, kayısı yediriyorum oğluma bayılıyor tatlarına
Olabilir cnm birkaç güne belli olur dişetinde görürsün beyazlığı
hadi bakalım, bu sorun da başlamadan çözüldü
diyorum ya, aynı şeyler.
bu ara biraz hassasım sanırım,
ev meselesinde yeni ve olumlu bi şeyler olmasını bekliyorum..
biraz sabırsızlık da olunca depresif takılıyorum.. :100:
bakmayın siz bana..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin, beklemeyi ve tevekkülü öğrenmek gerek..
evet sanırım diş..
şimdiden gözün aydın
doğru söylüyorsun canım..Cenaaaaa! Kız ben senin bu barışçıl halini örnek alıyodum kendimeee. Sanada mı geliyolar arada. Boşver bacımm sağlığına bile etki etmiş bak. Hem herzamanki şeyler diyorsun hemde çok takıyorsun belli ki. Değmez kız. Saçının teline bile değmez inan. Ayşecik te etkilenir annesi. Ona yazık. Toparlan bi an önce.
Eki Görüntüle 636062
cena bu sana gelsin.sen üzülme,senin enerjin ve neşen bu topiği ayakta tutuyor.
Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan..Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı... Sizler nasılsınız?
Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102
Selamun Aleykümkizlarumarim herkes iyidir cok yogunum bu aralar cooooook evden tasiniyoruz tek basima islerle ugrasiyorum birde cocukla hic zamanim kalmiyo sizleri cok özlüyorum ama girip takip edemiyorum diger evde de ne zaman internetim baglanir bilmiyorum ben gelinceye kadar kendiniza cok ama cok iyi bakin SIZ BENIM BEBEKLERIMSINIZ
Birde bizim oglan da henüz desteksiz oturamiyor hemen devriliyor korkmaya basladim bu aya kadar olmadi acaba bir sorun mu var diye beceremiyor mu benim oglan oturma isini ama amuda kalkabiliyor
doğru söylüyorsun canım..
değmez, her şerde de bi hayır var,, görürüz yakında hikmetini..
Selamun Aleykümkizlarumarim herkes iyidir cok yogunum bu aralar cooooook evden tasiniyoruz tek basima islerle ugrasiyorum birde cocukla hic zamanim kalmiyo sizleri cok özlüyorum ama girip takip edemiyorum diger evde de ne zaman internetim baglanir bilmiyorum ben gelinceye kadar kendiniza cok ama cok iyi bakin SIZ BENIM BEBEKLERIMSINIZ
Birde bizim oglan da henüz desteksiz oturamiyor hemen devriliyor korkmaya basladim bu aya kadar olmadi acaba bir sorun mu var diye beceremiyor mu benim oglan oturma isini ama amuda kalkabiliyor
yarın ayşeciki anneme bırakıp kardeşimle salı pazarına gitmeyi planlıyorum..
ayşecik
-sağa sola, sırtüstünden yüzüstüne çok rahat dönüyor,
adeta bi refleks oldu. yatırır yatırmaz hooop dönüveriyor. top gibi yuvarlanarak salonu geziyor..
-yüzüstü yattığında popoyu nadiren kaldırıyor, genelde sürünme tarzında kendini ittiriyor. ama çabuk sıkılıyor.
-ayaklarının üstüne basmaktan çok keyif alıyor.. yürümeye bayılıyor, kahkalahar atıyor yürürken..
-desteksiz oturduğu yerde birkaç saniyeden sonra dengesini kaybedip sağa sola ya da öne doğru düşüyor.
-salya tükürük bolca, önlük dayanmıyor, benim üstüm başımı da ıslatıyor..
-herşeyi ve herkesi ısırıyor
-bir de dişlerini gıcırdatması var ki çok feneee
günaydııınnnn canlarrımm:))
sorunum çözüldü toolbarı kapatmışım ben farkında olmadan,sağolsun administor açtı:)
nelerrr neleerr varmışş burdaaa
kızım dün gece yineee huysuzlandı,elime tırtıklı bişeyler geliyor sanki ama görünürde diş yok halen
pediastrum Allah kısmet ederse ben de bugün okuyacağım yasinlerimi..
inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız Zeynep 'in..
libyanacım şeker hamurunu hazır aldım,evde yapılabilirmi hiçbir fikrim yok ama araştırmak lazımm..
ayyy iyi ki ben de foruma katılmışıımm,ne güzel sohbet ediyoruuzzz
günaydın canım çok tşk ederim allah razı olsun inşalalh yarını bi atlatsak çok stresliyim
ve o yetmezmiş gibi birde dün gece babaannemi hastaneye kaldırdık kısmi felç geçirdi
allah ım isyan etrmiyorum ama bu aralar hastanelerden daral geldi
allah herkese şifa versin
- veee...
Diş dimi bu diş dimi!!!
saol canım. ayşecik kucağımda yazıyorum çoğu zaman :86:maşallah kızımın adaşınaa ...cenaa sanada maşşallah herkese cvp verebiliyosunn .nasıl yapıyosunn anlamadım ben giriyorum okuyorum muhabbet edeyim diyorum benimm kızzz durmuyo yazamıyorum. her zamn leptopu açamıyorum açtım mı kız uyanıkken rahat vermiyo :2: birazz beceriksizmiyim anlamadım.sizin muhabbetlere yetişemiyorummm.
genelde anlattığın gibiyim, işte biliyosun..cenacım canım sana nazarmı değdi sen değilmiydin hepimize takma aldırma kendini ezdirme diyen meğerse sen içine ata ata ne hale gelmişsinkuzucum sabrın sonu selamettir inşallah Allah gönlüne göre verir istediğin yerde istediğin gibi bir eve çıkarsın uzaklaşmak iyi gelecektir eminim ama gelgelelim bunu beyler kabullenmiyor benimkide her fırsatta anasının dibine gitme derdinde bana yapılan onca şeye rağmen ama gelgelelim mücadele ediyorum hala biraz oğlan büyüsün bide görümcek evlenip uzaklaşsın gerekirse gideriz yakınına ama şuan katlanamam hele görümcek varsa hiiiiç katlanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?