Merhaba Arkadaşlar,
Ya benim oğluma 2-3 gündür bir şeyler oldu. Zaten huysuzdu, iki katına çıktı huysuzluğu. İştahı da azaldı. Diş belirtisi gibi görünüyor sizin yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla ama damağına bakıyorum herhangi bir değişiklik yok! Diş çıkacağı zaman damak tam olarak nasıl görünüyor? Rengi falan nasıl oluyor? Bir de diş çıkarırken kaç gün sürüyor bu huysuzluklar? Umarım çok uzun sürmez çünkü inanılmaz bunalttı beni. Bugün sinir krizi geçirecektimNe uyuyor, ne emiyor, ne oyuncaklarıyla oynuyor.. Off.. O kadar yorgunum ki. Şimdi babası dışarı çıkardı ben kendime geleyim diye. Bu arada biz Amerika'dayız, yanımızda kimse yok. Arkadaşlarımız var ama insanın ailesi gibi olmuyor haliyle. İnanın kayınvalidemi bile arıyorum bazen. Şöyle 1 saatliğine de olsa biraz dinlenmek istiyor insan. Ama aylardır hep aynı tempoda koşturuyoruz eşimle.. İnsanın çocuğunun olması şahane bir şey ama gurbette yalnız başına bebek büyütmek zor işmiş vesselam.. Ya kusura bakmayın ben de boşalttım içimi.. Çok sıkılmışım.. Geçmişi bile okuyamadım, umarım herkes iyidir..
Kızlar doktor bugün bize devit 3 yerine acd 3 diye bir vitamin verdi 6 aydan sonra içinde devit ve ac vitaminini varmış ve zymaflor verdi işlerimiz sağlıklı çıksın diye aranız da bunları kullanan var mi
miracle83 sende bankadamı çalışıyorsun
diş etleri şişmiş ve beyazlamış oluyormuş ama ben bunları anlamadım sadece minicik beyaz bir nokta gördüm dişin çıkacağı yerde,sonra da gerisi geldi.sanırım yaklaşık 1 hafta falan sürmüştü çıkması.
evet insan rahat rahat market raflarına bakmayı bile lüks görüyor artık.. ne yapalım ,sağlık olsun..bugünler de geçecek
selam kızlaaaarrrr.ne zamandır giremedim.oğluşumu uyutup ancak açabildim bilgisayarı.benim sıpam yine diş çıkaracak sanırım çok huzursuz.birde2-3gündür bir sinir bir sinir.sıkıldığında ya da istediği bişeyi eline vermediğimizde kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor.çok korkuyorum onu böyle görünce.sizin bebişlerde de aynı durum var mı? evham yapmalı mıyım ki acaba???
Ne caymis bu libyana cay fali mi bakiyorlar hehuehe
oh oh masallah born umuza..keyifler gicir
Günaydınlaaaarrr....
yettim bacıııııımGel cena gellll
afiyet bal şeker olsun dadlum
cenaaa yemeği kocacımm çokk beğendi
sağol tatlımm
valal bu ikinci çocuk meselesi daha çok su götürür..ben de istiyorum inşallah en az bi tane daha
ama bütün gençliğim hamilelik lohusalıkla geçecek diye daha bugun ben de düşündüm
aslında hepimizin ikinci çocuğu bu temmuz bebeberi..seni mi dusunuyor kendini mi
ne planlari var esinin senin icin?
Allah hepimizin gönlüne göre versin, hayırlısıyla tabi..bi çocukta pesmi ettiniz hemen.
ben 3.yü bile düşünüyorum.kızımla arası 6 yaş
oğlum doğunca ne kadar bebek özlediğimi farkettim.keşke bu kadar ara vermeseydik
dedik.ne demek hamilelik lohusalıksayılı gün çabuk geçer:))
kalabalık aile olmak ve boy boy çocuklrım olsun istiyorum...
oğlumda abi olsun bu arada yakışıır
cesaret ve azmin elinden ne kurtulmuş bacım..Eşimin tayini çıksın, ben hemen 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağım. Zaten emmiyor kızım. Yaz tatilinde de kayseriye taşınıp kışa doğuracağım. 2 yıl da ücretsiz izin patlatıp evimin kadını çocuklarımın anası olacağım:) bebelerimi büyütüp işime döneceğim. Gelecek 3 yıl planım bu. Tabi hersey tayine bağlı. Amaan cenacım hemen geçiveriyo hamilelik, lohusalık, bebek... İkisi birden büyüyüversin işte. Hoş bazen bende korkuyorum emin miyim başedebilirmiyim diye ama ederim herhal:)
aynen coni vayneneee adam ilgi istiyor tabi baktı hamilelik lohusalık derken yeni yeni toparlandı hatun kendine bakıyor bana bakıyor şimdi aynı nakarat kim uğraşacak diyordur :)
superwomen olmalısın :111:Cena bu akşam eşim hafiften laf carptirmaya basladi artik toparlansan gibi:) ama ikinci ucuncu cocuktan da vazgecmis degil ,ne anladin sen simdi bu isten .benim esim benden cok sey bekliyor galibaaaaaaaaa
kız sen gel..ben istanbula gelcem yaza doğru ,rastlarsam buluşmaya gelirim inşallah
dolu olmayan mı var bacım?..Benim kv diyoki sen ikinci bebeği doğurduğunda bunu bana ver ben bakarım sen ikinciyi yetiştirirsin ona karışmam, diğer türlü zor olur senin için diyo. bende dedimki insan hangi bebeğinden vazgeçerki olcak işmi. ben ikisinede bakarım şikayetim yok dedim. bende ne dertliymişim dimi yaa. napıyım çook doluyum çook.
hakikaten prenses..[Eki Görüntüle 634507
İşte benim minik prensesim
ben de özlem nirde diyomMerhaba kızlarPazartesi itibariyle işe başladım.Tam bir koşuşturmaca.Kızımı çooook özlüyorum.Yaz tatili bir gelseydi. Aklım da hep burada...
inan hiç bilmemeyi dilerdim :111:yinede eskiden iyi olup şimdi kötü olamazlarr
sürekli bi arada olunca insanların hareketleri batmaya başlıyor maaleseff..
o yüzden biraz uzak oturmak en iiyisiii...
cenaaa nerdesiinn bu konuları sen iyi bilirrsinnn:))
korkma bacım, şımarıklık yapıyor sizin oğlan..selam kızlaaaarrrr.ne zamandır giremedim.oğluşumu uyutup ancak açabildim bilgisayarı.benim sıpam yine diş çıkaracak sanırım çok huzursuz.birde2-3gündür bir sinir bir sinir.sıkıldığında ya da istediği bişeyi eline vermediğimizde kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor.çok korkuyorum onu böyle görünce.sizin bebişlerde de aynı durum var mı? evham yapmalı mıyım ki acaba???
günaydın bacııııııııım
canım acd3 ü 3 aydır kullanıyorum ben,10 damla hergün..
portakallı bi tadı var kızım çok seviyor:))
ama ne diş varr ne bişee..
evetttt:))
sende miiiiii yoksaaa?
kızlar ecoşa dün pirnç patates havuç orbası yaptım
bugun ne yapsam ne yapcaksınız bi önerisi olan varmııııı
Bende dun yogurt corbasi yaptim bugun tarhana yapicam icinede biraz havuc koyucam miss
Bencede başlangıçta ya tarhana yada yayla. Ben mercimek yapıcam.
canım ya mercimek için koca düdüklü hiç uğraşmayayımya yoğurt yapayım yada tarhana en iyisi yoğurt yapayım da bende yiyeyim gerçi uyandıııı 10 ddka bile olmadııı
canım düdükleye gerek yok ben yaptım bile mercimegi küçücük tenceresi var oğlumun ona göre yapıorm hemencik oluo havuç piştimi hepsi pişio zatenn..konuşmuştuk yaa bnde mercimekte karar kıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?