Bende dun yogurt corbasi yaptim bugun tarhana yapicam icinede biraz havuc koyucam miss
Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan..Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı... Sizler nasılsınız?
Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102
Super gozukuyorlar
sağoll canımm :)
çok kolayy herkes yapabilir vallaaa...
satın almaya değmez hem de zevkli yapmasııı..
bu arada mesaj sayım 100 olsun sana cvp vericem tatlım :))))
canım yoğurt çorbası tarifin vardı doktorun verdiği geçmişi tek tek gezdim bulamadım kızlar tarifi atırlayanınız varmı yayla yapmak istiyorum oğlums ama yumurtasız nasıl tuttururum bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz daha evvel yumurtalı yapıyordum ama bu sabahta yedi çok gelir
libyana harikasın yine
miracle muhteşem nasıl yaptın bende kendim yapabilirmiyim cesaret geldi şimdi hazırları çok para ya bide ne kulandıklarını bilemioruzki
tarif beklyorum kızlar
canım benim kurabiyenin tarifini biz de internetten bulduk ama inann çook lezzetli olduu normalde yapıp yenilebilirrr..
üzerine şeker hamurunı merdaneyle açıp balla yapıştırıyorsun süslemesi hayal gücüne kalmışş olabildiği kadarrr,eminönünde süsleme malzemeleri harler falan satılıyormuş,gidip bakacağım bende..
aynen öyle hazırları hem pahalıı 4-5 tl hem dee bu kadar lezzetli olmuyor..
tarifini bugün yazarım canım kağıdını bulmam gerekk:)
benii takip edinn:)
Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan..Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı... Sizler nasılsınız?
Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102
düştü çok şükür 37.1 e
Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi
yumurtasiz da tutuyor..1 kasik un koy yogurda, ustune soguk su ekle ve el blendiriyla cirp,karistirarak pisir.canım yoğurt çorbası tarifin vardı doktorun verdiği geçmişi tek tek gezdim bulamadım kızlar tarifi atırlayanınız varmı yayla yapmak istiyorum oğlums ama yumurtasız nasıl tuttururum bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz daha evvel yumurtalı yapıyordum ama bu sabahta yedi çok gelir
libyana harikasın yine
miracle muhteşem nasıl yaptın bende kendim yapabilirmiyim cesaret geldi şimdi hazırları çok para ya bide ne kulandıklarını bilemioruzki
tarif beklyorum kızlar
canım yoğurt çorbası tarifin vardı doktorun verdiği geçmişi tek tek gezdim bulamadım kızlar tarifi atırlayanınız varmı yayla yapmak istiyorum oğlums ama yumurtasız nasıl tuttururum bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz daha evvel yumurtalı yapıyordum ama bu sabahta
Cnm telefondan girdim simdi ben disardayim tarif evde 1014.sayfada tarifi yazmistim afiyet olsun bebisine
canım pazar kahvaltısına mı dedin pazar günü bitti sizin orda pazar değilmi bugün ya bide saat farkımız nasıl saat kaç mesela şuan ordaEllerine sağlık Libyana, çok güzel görünüyorlar. Ya hepiniz ne becerikli hatunlarsınız maşallah. Ben de buradaki resimleri görüp heveslendim, pazar kahvaltısı için poğaça yapayım dedim. 1 yıldan fazla olmuştur sanırım yapmayalı. Hamur mayalanıyor şu an, eğer güzel olursa resmini koyarım ben de buraya. Ama pek umudum yok
Yaa ne kadar güzellerrrrrr, tablo gibi. :) Afiyet olsun şimdiden, dişleriniz de hayırlı olsun!!
Çok çok geçmiş olsun Karakız..
yumurtasiz da tutuyor..1 kasik un koy yogurda, ustune soguk su ekle ve el blendiriyla cirp,karistirarak pisir.
Cincon alintiyi duzgun yapamimisim umarim gormussundur cevabimi
Bu arada birkaç gündür 2. çocuk muhabbeti yapılmış. Şimdi okuyunca direkt aklımdan "hmm 2. çocuğumda şunu kesinlikle yapmam, bunu kesinlikle yaparım" düşünceleri geçti. Hamilelik, doğum kısımları hiç gelmiyor aklıma :) Bebişlerimiz 7 aylık oldu, artık epey tecrübelendik. Merak ettim, sizlerin de var mı öyle dediğiniz şeyler? Varsa neler? Ve şu an zaten 2. bebeğe sahip olan arkadaşlar, sizin de ilk bebeğinizde yaptığınız/yapmadığınız ama 2. bebeğinizde tecrübeli şekilde uyguladınız şeyler neler? Yani ben şimdi pişman olduğum şeyleri 2. bebekte yapmam diyorum ama yine de yapar mıyım acaba? :) Neyse daha fazla uzatmadan başlayayım benim pişmanlıklarıma:
1) (Allah nasip ederse inşallah) 2. Çocuğumu (en azından gözlemim altındayken) bol bol yüzüstü yatırmak istiyorum. Oğlumu sırt üstü yatırmaktan kafasının arkası düzleşti hatta biraz da yamukluk var. Aylardır en çok üzüldüğüm konu bu oldu. Burada doktorlar çok korkuttular bizi, sakın yüzüstü yatırmayın dediler. Biz de öyle yaptık ama çok pişmanım
2) 2. bebeğim olduğunda kesinlikle emzirme koltuğu alacağım :)
Ellerine sağlık Libyana, çok güzel görünüyorlar. Ya hepiniz ne becerikli hatunlarsınız maşallah. Ben de buradaki resimleri görüp heveslendim, pazar kahvaltısı için poğaça yapayım dedim. 1 yıldan fazla olmuştur sanırım yapmayalı. Hamur mayalanıyor şu an, eğer güzel olursa resmini koyarım ben de buraya. Ama pek umudum yok
Yaa ne kadar güzellerrrrrr, tablo gibi. :) Afiyet olsun şimdiden, dişleriniz de hayırlı olsun!!
Çok çok geçmiş olsun Karakız..
Şeker hamurunu sa tin mu alıyorsun kendin mi yapıyorsun
kızlaarrr şu hareketli gülenyüzleri falan nasıl ekliyorsunuzzz??
canım msj yazdığımız sayfanın hemen altında işaretliyorsun.fazlası yazıyor orada daha bol çeşit var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?