Lokal yapmiyolarmis cnm bende arastirdiim buyudukleri icin hareketli olduklari icin yapmiyorlarmis bende ertelliicem galiba genel istemiyorum cok kucuk henuz cocuk cerrahida 6 yasindan sonra daha iyi o zaman yaptir dedi kimiaide kucukken yaptir diyot anlamadim gittiya kızlar bu arada burda 2 tane özel
hastane var sünnet için aradık bugün diyolar ki genel anestezi
ile olur
çok canım sıkıldı yaa genel hiç istemiyroum ben
ilk 1 ay lokal yapılıypmuş
ama sanki ben burda okumuştum lokal olan vardı yakın zaman da öyle değilmiydi yaa
çok kararsız kaldım
yaptırmasak mı acaba
o zamanda 6 yaşına kadar beklemek lazım
uff nasıl olacak ki
keşke lokal yapsalardı
Lokal yapmiyolarmis cnm bende arastirdiim buyudukleri icin hareketli olduklari icin yapmiyorlarmis bende ertelliicem galiba genel istemiyorum cok kucuk henuz cocuk cerrahida 6 yasindan sonra daha iyi o zaman yaptir dedi kimiaide kucukken yaptir diyot anlamadim gitti
nıye ağlıyorkı o kadar canım.bi de dolap kapaklarını nasıl acmaya basladı maşallah dıyeyım.yuruteçlemı gıdıyor dolap kapaklarına yoksa emeklemeye mı basladı
kuzucumun dişleri çıkıyormuş ondan ishal ya totosuuu kıpkırmızı olmuş çatlamışş hemen yıkadım sildim bugun rahat kreledim
elini kuş ıstırdı ağlAdı oyuncağa sıkıştırdı ağladı herşeye ağlıyorr çok nazlı olcak çokı
tuğcecim bızde yasıyoruz aynı seylerıkıyamam yaaa ecoşumadorukta bi huysuzlanıo arada varya nasıl ama dün arkadaşlara oturmaya gittik toplaştık burnumuzdan geldi nerdese ölee bi aglıoki odaya kim girse laf atsa ortalık yıkılıo resmen yabancılıomu nedir katıla katıla belki 1saat susturamadık en sonunda kalkcaktık nerdese bizimki sakinleşti sonra herkeze gitmeye başladıda rahatladık hiç böle huyları yoktu ama iştee degişiolar günden güne diştenmidir nedir hakkatten bi biz kaldık çıkarmadık çıkarsa artık yavrularımz yaa
sağol canım yaa
ben battığı yeri tekrar kestiğim için pamuk koyamadım
mecbur operasyon oldu
diğer tarafta da oluyo şimdi
oraya pamuk deniycem şu dikişler alınsında
sana geçmiş olsun canım
bi daha olmaz inşallah
barbarino cnm ben yuruteci alali bi ay oluo burda bagira cagira alin dedim her seferinde oyalanmak ne kelime oglum cildiriyor yurutece istedigi yere gidiyor onundeki oyuncaklariyla oynuyor.bizle kovalamca oynuyor.kesfediyor herseyi..bence bebeklerin ruhsal gelisimide cok onemli.onlar buyudu artik kendi baslarina bisey yapmanin hazzini yaşamalılar.oyle markali bisey degil bizimkisi.orta halli babasi aldi.oturagina sirt yerine onundeki oyuncaklarina gore alirsin cnm
Kuş nasıl ısırdı yaa? Evinizde kuşmu var..?:26:kuzucumun dişleri çıkıyormuş ondan ishal ya totosuuu kıpkırmızı olmuş çatlamışş hemen yıkadım sildim bugun rahat kreledim
elini kuş ıstırdı ağlAdı oyuncağa sıkıştırdı ağladı herşeye ağlıyorr çok nazlı olcak çokı
Gel cena gellll
Elini kuş mu ısırdıkarakizin kızı sen oldurcen beni
tuğcecim bızde yasıyoruz aynı seylerı
yabancılıyolar şu dönemde
buyudukce gecer dıye umıd edıyorum
çağanda kalabalık bı yere gırınce basıyo çığlıgı hıckıra hıckıra nasıl ağlıyo bı gorsen bıde gozyası dokuyo
hıcmı bı yere gıtmıcez yahu :)
çağanın üst dişlerıde göründü
çok huysuzluk yapıyo
diş tam cıkmaya calısırken agrı yapıyo sanırım
hıc dertlerı bıtmıcek
doruk paşanın dısler az gorunuyomu hıcmı cıkmadı
Kuş nasıl ısırdı yaa? Evinizde kuşmu var..?:26:
Elini kuş mu ısırdıkarakizin kızı sen oldurcen beni
Biz de 5,5 aylıkken koymaya başladık.Kesinlikle iyi ki almışız diyorum.Kızım da çok seviyor.Kötü yanı her tarafı karıştırıyor.Çekmeceleri açıyor, içindeklileri alıyor.Ama çoooook sevimli oluyor.barbarino cnm ben yuruteci alali bi ay oluo burda bagira cagira alin dedim her seferinde oyalanmak ne kelime oglum cildiriyor yurutece istedigi yere gidiyor onundeki oyuncaklariyla oynuyor.bizle kovalamca oynuyor.kesfediyor herseyi..bence bebeklerin ruhsal gelisimide cok onemli.onlar buyudu artik kendi baslarina bisey yapmanin hazzini yaşamalılar.oyle markali bisey degil bizimkisi.orta halli babasi aldi.oturagina sirt yerine onundeki oyuncaklarina gore alirsin cnm
oh oh masallah born umuza..keyifler gicirKızlar biz geldik teyzedeyiz size bi slm vermek istedik napiyosunuzzzz
merhaba cincon hoşbuldum. Çekincem sizden değil aile bireyleriğnden meraklı olanlar var mesela kaynımın oğlu oda girecekmiş bu siteye ne isi varsa. benim yazdığımdan şüphe duyarsa yetiştirecek kv ye şirket bunlar ailece.
Anladın canım.. Allah hakkınızda hayırlı olanın en güzelini nasip etsin İnşaallah..
Nkolik hoşgeldin.. nasılsın..?Bebişin erkekdi galiba değil mi? Benimki de kız..
çok güzel allah nazarlardan saklasın dünya güzeli maşallah
geçmiş olsun cananım oğlana ıhlamur ver gudne 4-5 kere ıyı gelıyo
sız yanyanamı yatınıyonuz yerım onu ben yaaa
buyuk adam gıbı yanmı yatıyomus allahım yaaa öp onu mıncıkla benım yerıme ağzım sulandı :)
Merhaba kızlarPazartesi itibariyle işe başladım.Tam bir koşuşturmaca.Kızımı çooook özlüyorum.Yaz tatili bir gelseydi. Aklım da hep burada...
sağol canım benim antibiyotik gösterdi etkisini
bu gece normal uyuduk 8 günden sonra çok şükür
sadece acıktığında uyandı bebeğimm
canım bence de öksürük için ıhlamur ver dr bana bol bol verebilirsin demişti
benim oğlumda öksürmeye başladı ara ara
nerden geldi anlamadım
oy maşallah prensese
tek başına gezmelere başlamış işin zor söyliyim
canım ben ayağımdan
küçük çaplı bi ameliyat olduğum için bu hafta başlayamadım
ama salı günü başlıyorum
umarım zor olmaz
sen nasılsın tatlım ?
ben ismimi değiştiricem yaa
dün akşam yattım aklıma geldi biri rastlarda okursa
anlar ben olduğumu kv hakkında falan yazdım da yazdım
değiştireyim ben bu adı
oğluma tavuklu şehriye çorbası yaptım bugün
yemez sandım pütürlü şeyleri öğürüyodu çünkü
ama yedi çok olmasa da çok şükür
bu arada cumartesi olmasına rağmen iyi kaynatmışsınız hee
iyi performans:111:
sağolsun libyana akut gibi maşallah herşeye yetişiyorcincon adını nasıl değiştirdin
de bana yapamadım
Kızlar biz geldik teyzedeyiz size bi slm vermek istedik napiyosunuzzzz
Kızlar doktor bugün bize devit 3 yerine acd 3 diye bir vitamin verdi 6 aydan sonra içinde devit ve ac vitaminini varmış ve zymaflor verdi işlerimiz sağlıklı çıksın diye aranız da bunları kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?