- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 321
- 373
Merhaba Arkadaşlar,
Ya benim oğluma 2-3 gündür bir şeyler oldu. Zaten huysuzdu, iki katına çıktı huysuzluğu. İştahı da azaldı. Diş belirtisi gibi görünüyor sizin yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla ama damağına bakıyorum herhangi bir değişiklik yok! Diş çıkacağı zaman damak tam olarak nasıl görünüyor? Rengi falan nasıl oluyor? Bir de diş çıkarırken kaç gün sürüyor bu huysuzluklar? Umarım çok uzun sürmez çünkü inanılmaz bunalttı beni. Bugün sinir krizi geçirecektimNe uyuyor, ne emiyor, ne oyuncaklarıyla oynuyor.. Off.. O kadar yorgunum ki. Şimdi babası dışarı çıkardı ben kendime geleyim diye. Bu arada biz Amerika'dayız, yanımızda kimse yok. Arkadaşlarımız var ama insanın ailesi gibi olmuyor haliyle. İnanın kayınvalidemi bile arıyorum bazen. Şöyle 1 saatliğine de olsa biraz dinlenmek istiyor insan. Ama aylardır hep aynı tempoda koşturuyoruz eşimle.. İnsanın çocuğunun olması şahane bir şey ama gurbette yalnız başına bebek büyütmek zor işmiş vesselam.. Ya kusura bakmayın ben de boşalttım içimi.. Çok sıkılmışım.. Geçmişi bile okuyamadım, umarım herkes iyidir..
diş etleri şişmiş ve beyazlamış oluyormuş ama ben bunları anlamadım sadece minicik beyaz bir nokta gördüm dişin çıkacağı yerde,sonra da gerisi geldi.sanırım yaklaşık 1 hafta falan sürmüştü çıkması.
evet insan rahat rahat market raflarına bakmayı bile lüks görüyor artık.. ne yapalım ,sağlık olsun..bugünler de geçecek