merhaba cincon hoşbuldum. Çekincem sizden değil aile bireyleriğnden meraklı olanlar var mesela kaynımın oğlu oda girecekmiş bu siteye ne isi varsa. benim yazdığımdan şüphe duyarsa yetiştirecek kv ye şirket bunlar ailece.
çok kızdım ya ne gereksiz şeyler burda bir avuç kadın muhabbet ediyoruz girip okuyacaklarda nolcak sanki ne kadar ayıp şahsen benim eşim yada ailesinden biri burda bişey okuyupta hesap sormaya kalksa önce bana vermeleri gereken bir hesap olur arkadaşlarımla dertleşiyorum onlaramı sorıucam
Anladın canım.. Allah hakkınızda hayırlı olanın en güzelini nasip etsin İnşaallah..

Nkolik hoşgeldin.. nasılsın..?
Bebişin erkekdi galiba değil mi? Benimki de kız..
amin canım allah razı olsun bu konuda hakikaten duaya ihtiyacım olacak eşimde bende ciddi br sınavdan geçiyoruz Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah
[
Eki Görüntüle 634507
İşte benim minik prensesim
çok güzel allah nazarlardan saklasın dünya güzeli maşallah
geçmiş olsun cananım oğlana ıhlamur ver gudne 4-5 kere ıyı gelıyo
sız yanyanamı yatınıyonuz yerım onu ben yaaa
buyuk adam gıbı yanmı yatıyomus allahım yaaa öp onu mıncıkla benım yerıme ağzım sulandı :)
evet canım son 1 aydır sık uyanmaları beni mahvetti bende gece terli terli kalkıp emzirmekten üşütmeye başladım en iyisi dedim yanıma almak artık babamız yatak odasında biz oğlumun odasında bir süre idare ediyoruz gece uyanmaları azalsa yatağına bırakıcam yine bekliyoruz bakalım ıhlmur verdim bugün sık sık pekmez ısıttım verdim 2 kere bakalım öksürük aynı benim korkum grip bulaşmasın annemde kötüysen gelip alıyım dedi durdu en son akşam kötüleştim anne dedim gel al booranı aaa sen yok ben bakıyorum diyince bende temizliği yarına bıraktım yarın temizlik yapıcam alamamki demesinmi gene kaldık oğlumla iki hasta başbaşa ama gözlerim şakır şakır akıyo gribim iyice arttı napıcam bilmiyorum doktor ilaçta vermedi bu şekilde nasıl iyileşeceksem artık
Merhaba kızlar

Pazartesi itibariyle işe başladım.Tam bir koşuşturmaca.Kızımı çooook özlüyorum.Yaz tatili bir gelseydi.

Aklım da hep burada...
mrb canım sende katıldın kervana kolay gelsin
sağol canım benim antibiyotik gösterdi etkisini
bu gece normal uyuduk 8 günden sonra çok şükür
sadece acıktığında uyandı bebeğimm
canım bence de öksürük için ıhlamur ver dr bana bol bol verebilirsin demişti
benim oğlumda öksürmeye başladı ara ara
nerden geldi anlamadım
oy maşallah prensese
tek başına gezmelere başlamış işin zor söyliyim
canım ben ayağımdan
küçük çaplı bi ameliyat olduğum için bu hafta başlayamadım
ama salı günü başlıyorum
umarım zor olmaz
sen nasılsın tatlım ?
ben ismimi değiştiricem yaa
dün akşam yattım aklıma geldi biri rastlarda okursa
anlar ben olduğumu kv hakkında falan yazdım da yazdım
değiştireyim ben bu adı 
oğluma tavuklu şehriye çorbası yaptım bugün
yemez sandım pütürlü şeyleri öğürüyodu çünkü
ama yedi çok olmasa da çok şükür
bu arada cumartesi olmasına rağmen iyi kaynatmışsınız hee
iyi performans
:111:
bende yaptım bugün tavuk suyuna şehriye kendime göre yapmıştım ama yağ katmamıştım baktım oğlumda sevdi tadını bir kasede ona koydum bayıldı :)) lapa şeylerden bıktı çocuk baya sulu mulu çorba istiyo
cincon adını nasıl değiştirdin
de bana yapamadım
sağolsun libyana akut gibi maşallah herşeye yetişiyor
Kızlar biz geldik teyzedeyiz size bi slm vermek istedik napiyosunuzzzz
bende sizi merak ediyordum iyi şükür varmışsınız yasircik nasıl değişiklik iyi gelmişt,r onada bak gör birkaç günlük ortam ve hava değişikliği huysuzluğunuda azaltır inşallah
Kızlar doktor bugün bize devit 3 yerine acd 3 diye bir vitamin verdi 6 aydan sonra içinde devit ve ac vitaminini varmış ve zymaflor verdi işlerimiz sağlıklı çıksın diye aranız da bunları kullanan var mi
canım bende burda duymuştum o vitamini sağlık ocağındaki hemşireye sordum biz d3 e devammı dedim evet dedi e başka bir vitamin varmış dedim ona ihtiyacınız yok 1 yaşına kadar monovit hyeterli dedi birde malum kan ilacı onuda bzen vermiyorum pekmez veriyorum içime siinmiyor çok iğrenç bir tadı var ya yazık çocuklara
kızlar hepinizi ve minik kuzularınızı öpüyorum ben kaçar zaten gözlerim şakır şakır akıyo bu grip beni mahvetti allah düşmanıma vermesin felaket haldeyim opluma nasıl bakıyorum bilmiyorum allah güç veriyor demekki aksilik y kucağa çıkmak için deliriyor ben uzak durmaya çalıştıkça off yarınıda bulaştırmadan atlatsam Allaın izniyle gerisi dert değil ben hasta olmaya razıyım yeterki miniğime bulaşmasın zaten öksiriyor kuzum bide grip ağır geliyor
yarın görüşürüz iyi geceler