Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ya kızlar bu arada burda 2 tane özel
hastane var sünnet için aradık bugün diyolar ki genel anestezi
ile olur
çok canım sıkıldı yaa genel hiç istemiyroum ben
ilk 1 ay lokal yapılıypmuş
ama sanki ben burda okumuştum lokal olan vardı yakın zaman da öyle değilmiydi yaa
çok kararsız kaldım
yaptırmasak mı acaba
o zamanda 6 yaşına kadar beklemek lazım
uff nasıl olacak ki
keşke lokal yapsalardı :19:
Lokal yapmiyolarmis cnm bende arastirdiim buyudukleri icin hareketli olduklari icin yapmiyorlarmis bende ertelliicem galiba genel istemiyorum cok kucuk henuz cocuk cerrahida 6 yasindan sonra daha iyi o zaman yaptir dedi kimiaide kucukken yaptir diyot anlamadim gitti

Lokal yapmiyolarmis cnm bende arastirdiim buyudukleri icin hareketli olduklari icin yapmiyorlarmis bende ertelliicem galiba genel istemiyorum cok kucuk henuz cocuk cerrahida 6 yasindan sonra daha iyi o zaman yaptir dedi kimiaide kucukken yaptir diyot anlamadim gitti

bazı hastaneler yapıyomuş canım
benim yiğenim lokal olmuştu 7 aylıktı
istda var sanırım ama erzurumda yok
pzt rizede bi hastane var onu arıycam bi de bakalım varsa orda yaptırırız:44:

nıye ağlıyorkı o kadar canım.bi de dolap kapaklarını nasıl acmaya basladı maşallah dıyeyım.yuruteçlemı gıdıyor dolap kapaklarına yoksa emeklemeye mı basladı

kuzucumun dişleri çıkıyormuş ondan ishal ya totosuuu kıpkırmızı olmuş çatlamışş hemen yıkadım sildim bugun rahat kreledim

elini kuş ıstırdı ağlAdı oyuncağa sıkıştırdı ağladı herşeye ağlıyorr çok nazlı olcak çokı:5:

kuzucumun dişleri çıkıyormuş ondan ishal ya totosuuu kıpkırmızı olmuş çatlamışş hemen yıkadım sildim bugun rahat kreledim

elini kuş ıstırdı ağlAdı oyuncağa sıkıştırdı ağladı herşeye ağlıyorr çok nazlı olcak çokı:5:

kıyamam yaaa ecoşuma :16: dorukta bi huysuzlanıo arada varya nasıl ama dün arkadaşlara oturmaya gittik toplaştık burnumuzdan geldi nerdese ölee bi aglıoki odaya kim girse laf atsa ortalık yıkılıo resmen yabancılıomu nedir katıla katıla belki 1saat susturamadık en sonunda kalkcaktık nerdese bizimki sakinleşti sonra herkeze gitmeye başladıda rahatladık hiç böle huyları yoktu ama iştee degişiolar günden güne diştenmidir nedir hakkatten bi biz kaldık çıkarmadık çıkarsa artık yavrularımz yaa:31:

kıyamam yaaa ecoşuma :16: dorukta bi huysuzlanıo arada varya nasıl ama dün arkadaşlara oturmaya gittik toplaştık burnumuzdan geldi nerdese ölee bi aglıoki odaya kim girse laf atsa ortalık yıkılıo resmen yabancılıomu nedir katıla katıla belki 1saat susturamadık en sonunda kalkcaktık nerdese bizimki sakinleşti sonra herkeze gitmeye başladıda rahatladık hiç böle huyları yoktu ama iştee degişiolar günden güne diştenmidir nedir hakkatten bi biz kaldık çıkarmadık çıkarsa artık yavrularımz yaa:31:
tuğcecim bızde yasıyoruz aynı seylerı
yabancılıyolar şu dönemde
buyudukce gecer dıye umıd edıyorum
çağanda kalabalık bı yere gırınce basıyo çığlıgı hıckıra hıckıra nasıl ağlıyo bı gorsen bıde gozyası dokuyo
hıcmı bı yere gıtmıcez yahu :)
çağanın üst dişlerıde göründü
çok huysuzluk yapıyo
diş tam cıkmaya calısırken agrı yapıyo sanırım
hıc dertlerı bıtmıcek
doruk paşanın dısler az gorunuyomu hıcmı cıkmadı

kızlarrr nerdesiniz yine sayfalar almış basını....
barbarinocummm nasılsın:21::21::21: calışma hayatı başlayınca sık giremiyorsun.inşallah hersey yolundadır bebişin ve iyisinizdir..

kızlar gecmişi okuyamadım ama bu sayfada gördüğüm sünnet konusu konusulmus...ben 2,5 ay önce yaptırdım oğlumu kayseride yasıyorum.eğer genel anestezi olsa kesinlikle yaptırmazdım büyük olunca genel yapıyorlar.lokal anestezi yapıldı oğlum uyanıktı ayrıca ameliyathaneye anne yada baba birisi giriyor.10 dk sürdü.bende korkuyordum doktora dedim oğlum cok hareketli canını acıtıtrmısınız dedim.sizin gönlünüz rahat olsun,biz onu üzermiyiz dedi.1 haftalıkken yaptıranlar var onlar normal oluyormus.ama benim oğlumun altını bile değiştirken savas veriyorum o kadar hareketli.backlarından masaya bağlamışlar esim basında konusmus.baska bir adamda oyuncaklarla ilgisini cekmeye calışıyormus.imkan varsa genel anestezi yaptırmyın o küçücük bedenlere.tabiki doktorlar en iyisini bilir ama kocaman insan bile narkozu kaldıramıyor

sağol canım yaa
ben battığı yeri tekrar kestiğim için pamuk koyamadım
mecbur operasyon oldu
diğer tarafta da oluyo şimdi
oraya pamuk deniycem şu dikişler alınsında
sana geçmiş olsun canım
bi daha olmaz inşallah:45::45:

geçmiş olsun cnaım en ameliyat olmadım kendim hallettim çünki ameliyat kesin çözü değilmiş tekrarlıyormuş

bu arada alıntı yapamadım saytfayı bulamad9m kızım yürüteçde heryeri karıştırıyor iş yaparken mutfağa koyuyorum çekmeceleri açıyor eli kkısılcaktı oklava soktum kulplara :26::26::26:

barbarino cnm ben yuruteci alali bi ay oluo burda bagira cagira alin dedim her seferinde oyalanmak ne kelime oglum cildiriyor yurutece istedigi yere gidiyor onundeki oyuncaklariyla oynuyor.bizle kovalamca oynuyor.kesfediyor herseyi..bence bebeklerin ruhsal gelisimide cok onemli.onlar buyudu artik kendi baslarina bisey yapmanin hazzini yaşamalılar.oyle markali bisey degil bizimkisi.orta halli babasi aldi.oturagina sirt yerine onundeki oyuncaklarina gore alirsin cnm

Bisiklet gibi olanlar var bir de
Hangisi iyi
Artık 7 aylık oldu alabiliriz

Kuş nasıl ısırdı yaa? Evinizde kuşmu var..?:26:

Cena gelemez bacım k.validesi,görümcesi ve kocasıyla çay içiyorlarmış....:30::30::9::9::9:

Elini kuş mu ısırdı :9: karakizin kızı sen oldurcen beni

:60: :60: :60: :60:

Son düzenleme:
tuğcecim bızde yasıyoruz aynı seylerı
yabancılıyolar şu dönemde
buyudukce gecer dıye umıd edıyorum
çağanda kalabalık bı yere gırınce basıyo çığlıgı hıckıra hıckıra nasıl ağlıyo bı gorsen bıde gozyası dokuyo
hıcmı bı yere gıtmıcez yahu :)
çağanın üst dişlerıde göründü
çok huysuzluk yapıyo
diş tam cıkmaya calısırken agrı yapıyo sanırım
hıc dertlerı bıtmıcek
doruk paşanın dısler az gorunuyomu hıcmı cıkmadı

hiççç yok henüz fena kaşınıo baharcım ama daha çıkmadı yaaa of off:31:

Kuş nasıl ısırdı yaa? Evinizde kuşmu var..?:26:

ben kuş hastasıyım çifter çifter vardıda doğumdan sonra verdim tek göz bebeğim mavişim kaldı :9:

Elini kuş mu ısırdı :9: karakizin kızı sen oldurcen beni

ya babası gstermiş bayılıyor ilk dokunmuş sonra bakmış birşey yok sonra birdaha dokunmuş ıstırmayan kuş ıstırmış yemek sandı snaırım çok tatlı gelmiş olabir :56: :9:

barbarino cnm ben yuruteci alali bi ay oluo burda bagira cagira alin dedim her seferinde oyalanmak ne kelime oglum cildiriyor yurutece istedigi yere gidiyor onundeki oyuncaklariyla oynuyor.bizle kovalamca oynuyor.kesfediyor herseyi..bence bebeklerin ruhsal gelisimide cok onemli.onlar buyudu artik kendi baslarina bisey yapmanin hazzini yaşamalılar.oyle markali bisey degil bizimkisi.orta halli babasi aldi.oturagina sirt yerine onundeki oyuncaklarina gore alirsin cnm
Biz de 5,5 aylıkken koymaya başladık.Kesinlikle iyi ki almışız diyorum.Kızım da çok seviyor.Kötü yanı her tarafı karıştırıyor.Çekmeceleri açıyor, içindeklileri alıyor.Ama çoooook sevimli oluyor.:8:

Kızlar doktor bugün bize devit 3 yerine acd 3 diye bir vitamin verdi 6 aydan sonra içinde devit ve ac vitaminini varmış ve zymaflor verdi işlerimiz sağlıklı çıksın diye aranız da bunları kullanan var mi

merhaba cincon hoşbuldum. Çekincem sizden değil aile bireyleriğnden meraklı olanlar var mesela kaynımın oğlu oda girecekmiş bu siteye ne isi varsa. benim yazdığımdan şüphe duyarsa yetiştirecek kv ye şirket bunlar ailece.

çok kızdım ya ne gereksiz şeyler burda bir avuç kadın muhabbet ediyoruz girip okuyacaklarda nolcak sanki ne kadar ayıp şahsen benim eşim yada ailesinden biri burda bişey okuyupta hesap sormaya kalksa önce bana vermeleri gereken bir hesap olur arkadaşlarımla dertleşiyorum onlaramı sorıucam

Anladın canım.. Allah hakkınızda hayırlı olanın en güzelini nasip etsin İnşaallah..:16::16:

Nkolik hoşgeldin.. nasılsın..?
:3: Bebişin erkekdi galiba değil mi? Benimki de kız..:16:

amin canım allah razı olsun bu konuda hakikaten duaya ihtiyacım olacak eşimde bende ciddi br sınavdan geçiyoruz Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah

çok güzel allah nazarlardan saklasın dünya güzeli maşallah
geçmiş olsun cananım oğlana ıhlamur ver gudne 4-5 kere ıyı gelıyo
sız yanyanamı yatınıyonuz yerım onu ben yaaa
buyuk adam gıbı yanmı yatıyomus allahım yaaa öp onu mıncıkla benım yerıme ağzım sulandı :)

evet canım son 1 aydır sık uyanmaları beni mahvetti bende gece terli terli kalkıp emzirmekten üşütmeye başladım en iyisi dedim yanıma almak artık babamız yatak odasında biz oğlumun odasında bir süre idare ediyoruz gece uyanmaları azalsa yatağına bırakıcam yine bekliyoruz bakalım ıhlmur verdim bugün sık sık pekmez ısıttım verdim 2 kere bakalım öksürük aynı benim korkum grip bulaşmasın annemde kötüysen gelip alıyım dedi durdu en son akşam kötüleştim anne dedim gel al booranı aaa sen yok ben bakıyorum diyince bende temizliği yarına bıraktım yarın temizlik yapıcam alamamki demesinmi gene kaldık oğlumla iki hasta başbaşa ama gözlerim şakır şakır akıyo gribim iyice arttı napıcam bilmiyorum doktor ilaçta vermedi bu şekilde nasıl iyileşeceksem artık

Merhaba kızlar:16::16:Pazartesi itibariyle işe başladım.Tam bir koşuşturmaca.Kızımı çooook özlüyorum.Yaz tatili bir gelseydi.:9:Aklım da hep burada...

mrb canım sende katıldın kervana kolay gelsin

sağol canım benim antibiyotik gösterdi etkisini
bu gece normal uyuduk 8 günden sonra çok şükür
sadece acıktığında uyandı bebeğimm
canım bence de öksürük için ıhlamur ver dr bana bol bol verebilirsin demişti
benim oğlumda öksürmeye başladı ara ara
nerden geldi anlamadım:19:

oy maşallah prensese
tek başına gezmelere başlamış işin zor söyliyim:9:

canım ben ayağımdan
küçük çaplı bi ameliyat olduğum için bu hafta başlayamadım
ama salı günü başlıyorum
umarım zor olmaz
sen nasılsın tatlım ?:3:

ben ismimi değiştiricem yaa
dün akşam yattım aklıma geldi biri rastlarda okursa
anlar ben olduğumu kv hakkında falan yazdım da yazdım
değiştireyim ben bu adı :27:

oğluma tavuklu şehriye çorbası yaptım bugün
yemez sandım pütürlü şeyleri öğürüyodu çünkü
ama yedi çok olmasa da çok şükür:24:
bu arada cumartesi olmasına rağmen iyi kaynatmışsınız hee
iyi performans:46::111:

bende yaptım bugün tavuk suyuna şehriye kendime göre yapmıştım ama yağ katmamıştım baktım oğlumda sevdi tadını bir kasede ona koydum bayıldı :)) lapa şeylerden bıktı çocuk baya sulu mulu çorba istiyo
cincon adını nasıl değiştirdin
de bana yapamadım:kkk:
sağolsun libyana akut gibi maşallah herşeye yetişiyor

Kızlar biz geldik teyzedeyiz size bi slm vermek istedik napiyosunuzzzz

bende sizi merak ediyordum iyi şükür varmışsınız yasircik nasıl değişiklik iyi gelmişt,r onada bak gör birkaç günlük ortam ve hava değişikliği huysuzluğunuda azaltır inşallah

Kızlar doktor bugün bize devit 3 yerine acd 3 diye bir vitamin verdi 6 aydan sonra içinde devit ve ac vitaminini varmış ve zymaflor verdi işlerimiz sağlıklı çıksın diye aranız da bunları kullanan var mi

canım bende burda duymuştum o vitamini sağlık ocağındaki hemşireye sordum biz d3 e devammı dedim evet dedi e başka bir vitamin varmış dedim ona ihtiyacınız yok 1 yaşına kadar monovit hyeterli dedi birde malum kan ilacı onuda bzen vermiyorum pekmez veriyorum içime siinmiyor çok iğrenç bir tadı var ya yazık çocuklara

kızlar hepinizi ve minik kuzularınızı öpüyorum ben kaçar zaten gözlerim şakır şakır akıyo bu grip beni mahvetti allah düşmanıma vermesin felaket haldeyim opluma nasıl bakıyorum bilmiyorum allah güç veriyor demekki aksilik y kucağa çıkmak için deliriyor ben uzak durmaya çalıştıkça off yarınıda bulaştırmadan atlatsam Allaın izniyle gerisi dert değil ben hasta olmaya razıyım yeterki miniğime bulaşmasın zaten öksiriyor kuzum bide grip ağır geliyor

yarın görüşürüz iyi geceler

Merhaba Arkadaşlar,
Ya benim oğluma 2-3 gündür bir şeyler oldu. Zaten huysuzdu, iki katına çıktı huysuzluğu. İştahı da azaldı. Diş belirtisi gibi görünüyor sizin yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla ama damağına bakıyorum herhangi bir değişiklik yok! Diş çıkacağı zaman damak tam olarak nasıl görünüyor? Rengi falan nasıl oluyor? Bir de diş çıkarırken kaç gün sürüyor bu huysuzluklar? Umarım çok uzun sürmez çünkü inanılmaz bunalttı beni. Bugün sinir krizi geçirecektim :( Ne uyuyor, ne emiyor, ne oyuncaklarıyla oynuyor.. Off.. O kadar yorgunum ki. Şimdi babası dışarı çıkardı ben kendime geleyim diye. Bu arada biz Amerika'dayız, yanımızda kimse yok. Arkadaşlarımız var ama insanın ailesi gibi olmuyor haliyle. İnanın kayınvalidemi bile arıyorum bazen. Şöyle 1 saatliğine de olsa biraz dinlenmek istiyor insan. Ama aylardır hep aynı tempoda koşturuyoruz eşimle.. İnsanın çocuğunun olması şahane bir şey ama gurbette yalnız başına bebek büyütmek zor işmiş vesselam.. Ya kusura bakmayın ben de boşalttım içimi.. Çok sıkılmışım.. Geçmişi bile okuyamadım, umarım herkes iyidir..

canan geçmiş olsun tekrar,ne kötü oldun yaa:( üzülme doktor ilaç verseydi bile o ilaçlar zaten seni iyileştirmeyecek sadece görünür şikayetlerini örtecekti..grip ilaçlarının hepsi böyle. hastalığı yenen senin vücudun..biraz daha çabuk iyileşmek için vücudunu güçlendirmekten başka çare yok.bol bol dinlenmeye çalış her fırsatta,bol su iç. hastalığı vücuttan atmak için bol su içmek gerekiyor

Back
X