Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Anladın canım.. Allah hakkınızda hayırlı olanın en güzelini nasip etsin İnşaallah..:16::16:

Nkolik hoşgeldin.. nasılsın..?
:3: Bebişin erkekdi galiba değil mi? Benimki de kız..:16:
Merhaba canım hoşbuldum. iyi olmaya çalışıyorum benim bebek biraz kucak düşkünü ev işi yemek çocuk derken çok yoruluyorum haşatım çıkıyor bazen. Bide bel sırt ağrısı çıktı sezaryan olduğumdan beri bu ağrı var. herzaman değilde bazen çok kötü kendini gösteriyor ağlamaklı oluyorum resmen. Erkek annesiyim tatlım 6,5 aylığız. Kız çocuklarınada bayılırım. Allah bağışlasın. Rabbim hepimizin evladını annesine babasına bağışlasın.

Pinkpirinces, borntobemother,cena,aryamm38,minita ve beni gören görmeyen herkese koccaman günaydınlar ve aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler, hoşbulduk tatlı annişler. Özet olarak şunu söylemek isterimki bende çooook hikayeler var. çok sık giremiyorum ama zamanla hepsini paylaşıcam. okuy arak takip etmek evet güzeldi ama yazamama nedenlerim vardı. şimdi bi cesaret yazıyorum işte ama rahat değilim.
Nolduki canim niye rahat degilsin merak ettim yaa gizemli gizemli konustun

hoşgeldin canım valla zamanla alışıyorsun bizim gizlimiz saklımız kalmadı yadıkça rahatlıyor insan en yakınına anlatamadığını burda paylaşabiliyorsun çünkü hepimiz kadınız anneyiz geliniz üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyoruz kimse kimseyi yadırgamaz rahat ol

libyana canım elimde olmayan bazı nedenlerden dolayı çalışmaya devam etme karaı aldım eşimin işi şu ara sıkıntılı her an çıkabilir o nedenle bırakamıyorum bakalım zaman ne gösterecek

busmaicim sağol canım inş toparlanırız sabah kahvaltımızı bir güzel yaptık oğlumla ardından pekmez ısıttım verdim 2 kaşık biraz yumuşadı boğazı öksürük devam tabi dua edin kızlar inşallah kötülemez oğlum ben toparlanırım da onun hasta olması zor oluyor insan çöküyor malum gerçi çocuk bu ben bebekken çok sık hastalanırmışım anne sütü almadığımdan şükür oğlum bu aya kadar aldı ben anne olarak elimden geleni yaptığıma inanıyorum içiim rahat ama gelgelelim anne yüreği işte dayanamıyor insan allah yardım etsin bebeğime

bu arada kızlar dün gce oğlum yanımda yatıyor gece arkamı döndüm hastalık bulaştırmıyım diye gece bir baktım oda bana arkasını dönmüş küs gibi sırt sırta yatıyoruz başladım gülmeye yatakta dönmeye başladığından beri bildiğiniz kçük adam bacağının birinide dışarı çıkarıyor ben sokuyorum o çıkarıyor aynı babasın ın yatış şekli insan herşeyiyle bu kadarmı benzer inanılır şey değil

bu arada born da annesine giitti sevindim özlemişti ne zamandır iyi gelecektir değişiklik ama havalar çok soğuk inşallah hasta olmaz yasiircik yeni iyileşti kuzu zaten

feyza canım sen naptın ilaçlara devammı iyileşme varmı oğlunda
sağol canım benim antibiyotik gösterdi etkisini
bu gece normal uyuduk 8 günden sonra çok şükür
sadece acıktığında uyandı bebeğimm
canım bence de öksürük için ıhlamur ver dr bana bol bol verebilirsin demişti
benim oğlumda öksürmeye başladı ara ara
nerden geldi anlamadım:19:

oy maşallah prensese
tek başına gezmelere başlamış işin zor söyliyim:9:

günaydınnnnn herkese
dun aşımızı olduk evet çok gecıktık ıdrar yolu enfeksyonunun bıtmesını bekledık
ılk defa aşımızda 38 ateşimiz oldu cok korktum paranox fıtıl verdım hemen dustu cok sukur
sımdı ıyı mınık kuzum.
herkes ıyıdır umarım
işe basşayacaklar vardı onları merak edıyorum
özlemcr fatmazra feyzabılal nasıl gıdıyo kızlar
alışılıyo zamanlar hersey duzene gırıyo merak etmeyın
canım ben ayağımdan
küçük çaplı bi ameliyat olduğum için bu hafta başlayamadım
ama salı günü başlıyorum
umarım zor olmaz
sen nasılsın tatlım ?:3:

ben ismimi değiştiricem yaa
dün akşam yattım aklıma geldi biri rastlarda okursa
anlar ben olduğumu kv hakkında falan yazdım da yazdım
değiştireyim ben bu adı :27:

oğluma tavuklu şehriye çorbası yaptım bugün
yemez sandım pütürlü şeyleri öğürüyodu çünkü
ama yedi çok olmasa da çok şükür:24:
bu arada cumartesi olmasına rağmen iyi kaynatmışsınız hee
iyi performans:46::111:

Nkolik hepimizin sıkıntıları var,rahat ol.
burda paylaşmak inan insan çok iyi geliyor,
aslında kimseyi hiçbirşeyi kafaya takmamak lazım belkide hayatımızın en güzel günleri bunlar..
bebeklerimizi büyütmenin tadını çıkaralımm :)

oyyyy eda ya bakkııınnn,maşallaahh yavrumaa :)
çok cin cin bakıyoo varyaaa yerimm o minnoşşş suratıııı..

canım Allah izin verirse yarın okumalarımı tamamlayacağım..
içime dert oldu,bitmedi gitti şu regl :(

Allahallaaahhhhhh sen onun oglunu aldin ya o da seninkini istiyor herhal:)
Offf off okadar deli yanları varki. aslında nekadarda çok severdim ben onu ne olduysa doğumdan sonra oldu. Ya ben saflığımdan anlamıyordum bişey yada doğumdan sonra bişey oldu maymunun gözü açıldı. Önceleri bukadar yakın değildik haftada ayda bir falan görüşürdük çocuk doğunca benden çıkmaz oldular bide şimdi aynı apartmanda oturuyoruz herkezin ne olduğu çıktı ortaya. Ben çok pozitif tarafından bakarım herşeye hiç yanlış anlama huyum yok kötüde söylese şakaya vururdum benim için kötü düşünmez diye ama öyle değilmiş. Birkeresinde taşınma esnasında eşime bi konuda çok kızmıştım sonra eşimde bana sarıldı kusura bakma telaştan falan diye konuşurken bende o sırada okadar kötü olmuşumki ağlıyorum. kv eşime seslendi kaş göz işareti yaptı ne sarılıp teselli veriyon gibilerinden (o esnada bende kafamı kaldırıp baktım eşime işaret ederken gördüm) işte benim bütün güvenim ozaman sarsıldı.

günaydınnnnn herkese
ılk defa aşımızda 38 ateşimiz oldu cok korktum paranox fıtıl verdım hemen dustu cok sukur
sımdı ıyı mınık kuzum.
herkes ıyıdır umarım
38 cok yüksek bi ates degil yinede tabii tedbir almak en iyisi.onla geçmiş olsun canim..ben bi haftadir çalışıyorum.3 saat ama gidis geliste bi saat sürse kuzumdan 4 saat ayri kalıyorum..uras babanneyle oyun oynuyo kahvaltı yapio.uyuyo.kendi kendinede oyuncularıyla oynuyo yurutecle geziyo..benim yoklugumu pek anlamiyor..bende otistik cocuklarimla ilgileniyorum.3 ogrencim var.birinin annesi babasi yok.simdi simariklik yapip oglum bensiz napio diyemiyorum..cok şükür cocuklarimiz cok sansli..onlari seven annleri babalri var.sicak bi yuvalari var ve insaallah zekalarida yerinde olur..

canım ben ayağımdan
ama salı günü başlıyorum
umarım zor olmaz

oooyy ben o öksürüğe hiç dayanamıyorumm :(
canım sen tırnak batmasından mı operasyon geçirdin yokksaaaa??
vallaaa millete konuşup duruyoruz burdan bi okusalar halimiz duman:)
bu arada ben ilk ek gıdaya başladığım günden beri püre ve pütürlü yediriyorum,zamanla alışıyor bence aynen böyle devam et..
çorbasına kıymasını kavurup koyuyorum bende taneli oluyor ama artık çok rahat yiyorr..
maşallahh diyimm deee:)

Allahallaaahhhhhh sen onun oglunu aldin ya o da seninkini istiyor herhal:)

ahaha hepsi mi aynı bunlarınnn
bana ver ben bakayım benim olsunn...
olduuu canımmm:)

oyyy yerim onu ben:) sizle mi yatiyor yaa , alisirsa vazgecirmek zor oluyormus diyorlar ama eminim cok keyiflidir

o keyifi sana anlatamam canımmm,kokusuyla uyumak kadar güzedl bişey yokkk
nefesini duyuyorum yanımda yatarken öylleee huzurlu kii...

günaydınnnnn herkese
sımdı ıyı mınık kuzum.
herkes ıyıdır umarım

geçmiş olsun canım,aşıdan sonra bizim hep sıkıntımız oluyor 38lere çıkıyor ateş:(
ben alışkınım o yüzden,2-3 gün takip et yinede annesii..

hoşgeldin canım valla zamanla alışıyorsun bizim gizlimiz saklımız kalmadı yadıkça rahatlıyor insan en yakınına anlatamadığını burda paylaşabiliyorsun çünkü hepimiz kadınız anneyiz geliniz üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyoruz kimse kimseyi yadırgamaz rahat ol

libyana canım elimde olmayan bazı nedenlerden dolayı çalışmaya devam etme karaı aldım eşimin işi şu ara sıkıntılı her an çıkabilir o nedenle bırakamıyorum bakalım zaman ne gösterecek

busmaicim sağol canım inş toparlanırız sabah kahvaltımızı bir güzel yaptık oğlumla ardından pekmez ısıttım verdim 2 kaşık biraz yumuşadı boğazı öksürük devam tabi dua edin kızlar inşallah kötülemez oğlum ben toparlanırım da onun hasta olması zor oluyor insan çöküyor malum gerçi çocuk bu ben bebekken çok sık hastalanırmışım anne sütü almadığımdan şükür oğlum bu aya kadar aldı ben anne olarak elimden geleni yaptığıma inanıyorum içiim rahat ama gelgelelim anne yüreği işte dayanamıyor insan allah yardım etsin bebeğime

bu arada kızlar dün gce oğlum yanımda yatıyor gece arkamı döndüm hastalık bulaştırmıyım diye gece bir baktım oda bana arkasını dönmüş küs gibi sırt sırta yatıyoruz başladım gülmeye yatakta dönmeye başladığından beri bildiğiniz kçük adam bacağının birinide dışarı çıkarıyor ben sokuyorum o çıkarıyor aynı babasın ın yatış şekli insan herşeyiyle bu kadarmı benzer inanılır şey değil

bu arada born da annesine giitti sevindim özlemişti ne zamandır iyi gelecektir değişiklik ama havalar çok soğuk inşallah hasta olmaz yasiircik yeni iyileşti kuzu zaten

feyza canım sen naptın ilaçlara devammı iyileşme varmı oğlunda

sen bana arkanı dönersen ben de sana dönerim diyo yanii paşa:)
resmen trip atıyorrrlar yaa..

bu arada ben ilk ek gıdaya başladığım günden beri püre ve pütürlü yediriyorum,zamanla alışıyor bence aynen böyle devam et..
çorbasına kıymasını kavurup koyuyorum bende taneli oluyor ama artık çok rahat yiyorr..

evet canım tırnak batması
bende ara ara veriyodum pütürlü
öğürüyodu
ama vere vere alıştı demekki sağol canım:1:

Offf off okadar deli yanları varki. aslında nekadarda çok severdim ben onu ne olduysa doğumdan sonra oldu. Ya ben saflığımdan anlamıyordum bişey yada doğumdan sonra bişey oldu maymunun gözü açıldı. Önceleri bukadar yakın değildik haftada ayda bir falan görüşürdük çocuk doğunca benden çıkmaz oldular bide şimdi aynı apartmanda oturuyoruz herkezin ne olduğu çıktı ortaya. Ben çok pozitif tarafından bakarım herşeye hiç yanlış anlama huyum yok kötüde söylese şakaya vururdum benim için kötü düşünmez diye ama öyle değilmiş. Birkeresinde taşınma esnasında eşime bi konuda çok kızmıştım sonra eşimde bana sarıldı kusura bakma telaştan falan diye konuşurken bende o sırada okadar kötü olmuşumki ağlıyorum. kv eşime seslendi kaş göz işareti yaptı ne sarılıp teselli veriyon gibilerinden (o esnada bende kafamı kaldırıp baktım eşime işaret ederken gördüm) işte benim bütün güvenim ozaman sarsıldı.

birebir aynı durumdayımm,
aslında çok yakın olmanın verdiği sıkıntı bunlarrr..
doğumdan önce çalışıyordum kv leri haftada 1 görüyordum,
şimdi izindeyim evimizde çok yakın nerdeyse hergün gelecekler kzıı görmeye..
insan sıkılıyor,sonuçta kendi evinde yayılıp oturmak istiosun belki,bebeğini uyutunca yanına yatıp uyumak istiosun ama ne mümkün evde hep birileri..
bi de kp varken rahat emziremiosun falan amaaannn....

yinede eskiden iyi olup şimdi kötü olamazlarr
sürekli bi arada olunca insanların hareketleri batmaya başlıyor maaleseff..
o yüzden biraz uzak oturmak en iiyisiii...

cenaaa nerdesiinn bu konuları sen iyi bilirrsinnn:))

evet canım tırnak batması
bende ara ara veriyodum pütürlü
öğürüyodu
ama vere vere alıştı demekki sağol canım:1:

o tırnak batması illeti bende de oldu,
pamuk sıkıştırarak (tırnakla et arasına) ve fucidin krem sürerek kurtuldum sayılırr..
ama 1 aydan fazla uğraştım et fırladı resmen ayyy çok kötü günler geçirdim..
ama hepsi düzeldi çok şükürr inat ettim dr a gitmeden hallettimm:)
ama tekrarlamayacağı garanti değil maalesef:(
çok çok geçmiş olsuunn tatlm

pamuk sıkıştırarak (tırnakla et arasına) ve fucidin krem sürerek kurtuldum sayılırr..

sağol canım yaa
ben battığı yeri tekrar kestiğim için pamuk koyamadım
mecbur operasyon oldu
diğer tarafta da oluyo şimdi
oraya pamuk deniycem şu dikişler alınsında
sana geçmiş olsun canım
bi daha olmaz inşallah:45::45:

oy maşallah prensese

canım ben ayağımdan
ama salı günü başlıyorum
umarım zor olmaz

zor olmaz kuzum merak etme allha yardım edıyo ılk gunler bıraz sor gecıyo ama sonra
herse yoluna gırıyo
calısmak herseye ragmen guzel...
ıstedıgını bebısıne alıp gelıverıyosun :)
bebısınlede kalıtelı vakıt gecırıyosun senı gorunce cok heyecanlanıcak o heyecanı ıle mutlulugun 2ye katlanıcak
ama ılk gunler sucluluk duygusu oluyo kendımı hep suclu hıssettım
sureklı annemı aradım napıyo dıye annemden fırçayı yıyınce bana guvenmıyosun arama sureklı dıyınce azalttım :)

38 cok yüksek bi ates degil yinede tabii tedbir almak en iyisi.onla geçmiş olsun canim..ben bi haftadir çalışıyorum.3 saat ama gidis geliste bi saat sürse kuzumdan 4 saat ayri kalıyorum..uras babanneyle oyun oynuyo kahvaltı yapio.uyuyo.kendi kendinede oyuncularıyla oynuyo yurutecle geziyo..benim yoklugumu pek anlamiyor..bende otistik cocuklarimla ilgileniyorum.3 ogrencim var.birinin annesi babasi yok.simdi simariklik yapip oglum bensiz napio diyemiyorum..cok şükür cocuklarimiz cok sansli..onlari seven annleri babalri var.sicak bi yuvalari var ve insaallah zekalarida yerinde olur..
çok haklısın canım çok sukur yurutec bende alsammı karar veremıyorum sen hangısını almıstın nekadar sağlıgı acısından ıyı degıl dıyolar napsam bılmıyorum ama annemde cok yoruluyo sureklı kucak ıstıyo.yurutec oyalıyomu ?

ahaha hepsi mi aynı bunlarınnn
bana ver ben bakayım benim olsunn...
olduuu canımmm:)

o keyifi sana anlatamam canımmm,kokusuyla uyumak kadar güzedl bişey yokkk
nefesini duyuyorum yanımda yatarken öylleee huzurlu kii...

geçmiş olsun canım,aşıdan sonra bizim hep sıkıntımız oluyor 38lere çıkıyor ateş:(
ben alışkınım o yüzden,2-3 gün takip et yinede annesii..

sen bana arkanı dönersen ben de sana dönerim diyo yanii paşa:)
resmen trip atıyorrrlar yaa..
paranox fıtıl verıyorum canım o ıyı geldı bızmı cok pımpırıklıyız anlamıyorum cok duskunuz bu sıpalara
ben cok evham yapıyorum

barbarino cnm ben yuruteci alali bi ay oluo burda bagira cagira alin dedim her seferinde oyalanmak ne kelime oglum cildiriyor yurutece istedigi yere gidiyor onundeki oyuncaklariyla oynuyor.bizle kovalamca oynuyor.kesfediyor herseyi..bence bebeklerin ruhsal gelisimide cok onemli.onlar buyudu artik kendi baslarina bisey yapmanin hazzini yaşamalılar.oyle markali bisey degil bizimkisi.orta halli babasi aldi.oturagina sirt yerine onundeki oyuncaklarina gore alirsin cnm

barbarino cnm ben yuruteci alali bi ay oluo burda bagira cagira alin dedim her seferinde oyalanmak ne kelime oglum cildiriyor yurutece istedigi yere gidiyor onundeki oyuncaklariyla oynuyor.bizle kovalamca oynuyor.kesfediyor herseyi..bence bebeklerin ruhsal gelisimide cok onemli.onlar buyudu artik kendi baslarina bisey yapmanin hazzini yaşamalılar.oyle markali bisey degil bizimkisi.orta halli babasi aldi.oturagina sirt yerine onundeki oyuncaklarina gore alirsin cnm
şunu ızlemsıtım karar veremedım alıcam sanırım canım kucak delısı oldu paşam
http://www.uzmantv.com/bebeklerin-yurutec-kullanmasi-dogru-mu

Son düzenleme:
Ayy çok tatlı kızın var maaşallah allah nazarlardan korusun.Canım yaa O eşşek kadifemi bende alıcam oğluma da kadife olanını araştırıyorum.

canım çok tşk ederim kadife değil bu plastikten bu bizim değil doktorumuzun muaynanesinde vardı

oy maşallah prensese

valla öyle iş şimdiden sonra başlıyor

canım ben ayağımdan
ama salı günü başlıyorum
umarım zor olmaz

Nkolik hepimizin sıkıntıları var,rahat ol.
burda paylaşmak inan insan çok iyi geliyor,
aslında kimseyi hiçbirşeyi kafaya takmamak lazım belkide hayatımızın en güzel günleri bunlar..
bebeklerimizi büyütmenin tadını çıkaralımm :)

oyyyy eda ya bakkııınnn,maşallaahh yavrumaa :)
çok cin cin bakıyoo varyaaa yerimm o minnoşşş suratıııı..

tşk ederiz evet ya bakışları çok cin gibi maşallah kuzuma

canım Allah izin verirse yarın okumalarımı tamamlayacağım..
içime dert oldu,bitmedi gitti şu regl :(

Maşaallah küçük prensese Allah nazarlardan korusun... :16: Çok güzel yaratılmış... :16:

çok tşk ederiz teyzesi

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html

Buradan değiştirebilirsin canım... :40:

aşılarımızı olduk bitti çok şükür rahatız şimdi 1 yaşına kadar
4 tane aşı yaptılar bugğn 3 ü karma biri çocuk felci ağızdan
umarım ateşimiz de çıkmaz

miracle83 sende bankadamı çalışıyorsun

Back
X