Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aklıma geldi kuru pilav ama ıslamamıştım önceden. Kahvaltı yaptık akşam. Sucuk, yazdan dolaba attığım sebzelerle menemen, acıka... Biraz abartmışım yemeyi yineooo, öyle tertemiz eve girmek şahanedir
bugün ispir kuru fasulyesi ve pilav var bizde..
yanına da bol yeşillikli şöyle limonlu bi salata..
bi de kendi yaptığım yoğurttan ayran..
yeme de yanında yat derler, ama ben yiceeeeeeeem![]()
Hoşgeldin canım. Geç olsun güç olmasın. Okumakta güzel ama yazıp birşeyler paylaşmanın tadı ayrıııı....Arkadaşlar böyle pattt diye konuya girdim ama kusura bakmayın yaa birtürlü mesajı nasıl yazıp göndereceğimi bilemedim. bi önceki sayfanın konusuna cevap yazdığımı sandım da neysee. Uzun süredir sizi takip ediyorum her birinizi çok iyi tanıyorum. 3 ağustos annesiyim ve ankaradayım. umarım hoş sohbetlerimiz olur. Beni kabul ederseniz tabiii. sizi seviyorum.
Az önce açıklandı canım. Bizim bulunduğumuz ilçede 1 açık var( aslında var daha fazlası ama göstermemişler) oda kasabaya 7 km uzaklıkta. İşimize gelir mi desen olur biz razıyız. Dua edinde ne olur hayırlısı neyse o olsun.bende onun derdindeyim ne yapsam acaba
tavuk var evde böyle makarna da canım istiyo
var mı böyle tavuklu makarnalı tarif bilen:44::44:
bu arada arya sizin ilde başladı mı il içi başvuruları?
Benimde aklıma geldi kuru pilav ama ıslamamıştım önceden. Kahvaltı yaptık akşam. Sucuk, yazdan dolaba attığım sebzelerle menemen, acıka... Biraz abartmışım yemeyi yineooo, öyle tertemiz eve girmek şahanedir
bugün ispir kuru fasulyesi ve pilav var bizde..
yanına da bol yeşillikli şöyle limonlu bi salata..
bi de kendi yaptığım yoğurttan ayran..
yeme de yanında yat derler, ama ben yiceeeeeeeem![]()
Hoşgeldin canım. Geç olsun güç olmasın. Okumakta güzel ama yazıp birşeyler paylaşmanın tadı ayrıııı....Arkadaşlar böyle pattt diye konuya girdim ama kusura bakmayın yaa birtürlü mesajı nasıl yazıp göndereceğimi bilemedim. bi önceki sayfanın konusuna cevap yazdığımı sandım da neysee. Uzun süredir sizi takip ediyorum her birinizi çok iyi tanıyorum. 3 ağustos annesiyim ve ankaradayım. umarım hoş sohbetlerimiz olur. Beni kabul ederseniz tabiii. sizi seviyorum.
Az önce açıklandı canım. Bizim bulunduğumuz ilçede 1 açık var( aslında var daha fazlası ama göstermemişler) oda kasabaya 7 km uzaklıkta. İşimize gelir mi desen olur biz razıyız. Dua edinde ne olur hayırlısı neyse o olsun.bende onun derdindeyim ne yapsam acaba
tavuk var evde böyle makarna da canım istiyo
var mı böyle tavuklu makarnalı tarif bilen:44::44:
bu arada arya sizin ilde başladı mı il içi başvuruları?
ben de aynı fikirdeyim. henüz erken.bende elif tek kalmasın istiyorum kardeşi olsun istiyorum. eğer arayı çok açarsam rahatlamışken sil baştan başlamak zor olur gibi geliyor ama bi yandan elifin de ayrı bi ilgi bakıma ihtiyacı var şimdi çok küçük bi bebek daha ikisine birden yetemezsem vicdan azabı çekerim öyle karışık düşünceler içerisindeyim. hayırlısı artık.
canım bana kalırsa bi doktora götür ecoşu.. var bi şeyler..çıldırcam vallahi dolap kapaklarını açıyor elini kıstırcak nasıl çekmeceleri bağlasammmı
yemin ediyorum en az 2 saattir kesintisiz ağlıyor çıldırcaktım az kalsın sonunda uyudu ağrı kesicide fayda etmiyor![]()
ohh canım iyi günlerde kirletinBenimde aklıma geldi kuru pilav ama ıslamamıştım önceden. Kahvaltı yaptık akşam. Sucuk, yazdan dolaba attığım sebzelerle menemen, acıka... Biraz abartmışım yemeyi yine((
Hoşgeldin canım. Geç olsun güç olmasın. Okumakta güzel ama yazıp birşeyler paylaşmanın tadı ayrıııı....
Az önce açıklandı canım. Bizim bulunduğumuz ilçede 1 açık var( aslında var daha fazlası ama göstermemişler) oda kasabaya 7 km uzaklıkta. İşimize gelir mi desen olur biz razıyız. Dua edinde ne olur hayırlısı neyse o olsun.
Sizde var mı canım eş durumunu gerektirecek bi durum? Erzurumda açıklandı mı?
Bu arada yusuf defne diş buğdayınız harika görünüyor hayırlı olsun. Özellikle oğlusun tam ısıtmalık maşallah.
Karakız ecoşun dişi mi geliyor acep? Durduk yere yıkmaz ortalığı. Durmazsa dr git bi istersen. Senin durumun nasıl şimdi? Ağrı yapıyor mu kuyruk sokumun?
Eve geldiğimde kadın temixliği yapıp gitmişti. Bu sefer beğendim temizliği. Oturma odasının ve salonun koltuklarını sildi, evi komple eşyaları falan çekerek sildi süpürdü, mutfak dolaplarımı sildi, balkonu temizledi. Tozları alamamış zsman yetmemiş. Yarın da ben bi toparlayacağım. Ohhh mis! İyiymiş valla, ne rahatlık... İşte şimdi kendimle ilgilenebilirim:)))
pilavi islatmadan da pisirebilirsin hem de besin degeri daha fazla olur..evini gule gule kirletBenimde aklıma geldi kuru pilav ama ıslamamıştım önceden. Kahvaltı yaptık akşam. Sucuk, yazdan dolaba attığım sebzelerle menemen, acıka... Biraz abartmışım yemeyi yine((
Hoşgeldin canım. Geç olsun güç olmasın. Okumakta güzel ama yazıp birşeyler paylaşmanın tadı ayrıııı....
Az önce açıklandı canım. Bizim bulunduğumuz ilçede 1 açık var( aslında var daha fazlası ama göstermemişler) oda kasabaya 7 km uzaklıkta. İşimize gelir mi desen olur biz razıyız. Dua edinde ne olur hayırlısı neyse o olsun.
Sizde var mı canım eş durumunu gerektirecek bi durum? Erzurumda açıklandı mı?
ben de aynı fikirdeyim. henüz erken.
3-4 sene sonra düşünüyorum Allah nasip ederse tabi..
eşime sorsan, bir tane yeter. kardeşe de gerek yok.
ömrünü hamilelik, lohusalık ve çocuk bakmakla mı geçireceksin diyo![]()
seni mi dusunuyor kendini miben de aynı fikirdeyim. henüz erken.
ömrünü hamilelik, lohusalık ve çocuk bakmakla mı geçireceksin diyo
canım bana kalırsa bi doktora götür ecoşu.. var bi şeyler..
yoksa böyle huysuz ağlayan bi bebek değil yani...:44:
ben de aynı fikirdeyim. henüz erken.
ömrünü hamilelik, lohusalık ve çocuk bakmakla mı geçireceksin diyo
canım bana kalırsa bi doktora götür ecoşu.. var bi şeyler..
yoksa böyle huysuz ağlayan bi bebek değil yani...:44:
Evet cnm valla yakında 32ye tamamlıycaz, emzirdiğimi düşünemiyorum kesin koparırdı göğsümü heraldeeehavalar güzel ya, gezmeler başladı. açıkçası ben ondan sormuyorum..
sonra bakıyorum, akşam geç saatlerde yazmışsın..
selim topikteki tüm bebelerin dişleri çıkarıyor bence![]()
Hoşgeldiiiin.. yaz bacım yazzz burda herkes çok sıcakkanlı:))Arkadaşlar böyle pattt diye konuya girdim ama kusura bakmayın yaa birtürlü mesajı nasıl yazıp göndereceğimi bilemedim. bi önceki sayfanın konusuna cevap yazdığımı sandım da neysee. Uzun süredir sizi takip ediyorum her birinizi çok iyi tanıyorum. 3 ağustos annesiyim ve ankaradayım. umarım hoş sohbetlerimiz olur. Beni kabul ederseniz tabiii. sizi seviyorum.
Benimde sütüm çok azaldı milupa aptamil 2 kullanıyoruz cnmkızlar devam sütü olarak ne marka mama kullanıyorsunuz
bi tanesi cıktı canım,acele etme ne kadar gec cıkarsa o kadar dıy dıyolar,gerçi ne kadar dogru bılmıyorum ama
canım evet zor oluyor calısırken bı ara ben de koptuydum ama döndüm tekara.ara ara da olsa bakmaya calısıyorum.
ben dogdugundan berı aptamil kullanıyorum canım.sutum az oldugu ıcın.sımdı aptamıl 2 ye geçtık
sen de mı pendıktesın canım.ben de emseye goturuyırum kızımı
maşallah,valla heykeli dikilecek kadın bunlar:)
evet uydukentte canım.
nıye ağlıyorkı o kadar canım.bi de dolap kapaklarını nasıl acmaya basladı maşallah dıyeyım.yuruteçlemı gıdıyor dolap kapaklarına yoksa emeklemeye mı basladı
ya kızlar bu arada burda 2 tane özel
hastane var sünnet için aradık bugün diyolar ki genel anestezi
ile olur
çok canım sıkıldı yaa genel hiç istemiyroum ben
ilk 1 ay lokal yapılıypmuş
ama sanki ben burda okumuştum lokal olan vardı yakın zaman da öyle değilmiydi yaa
çok kararsız kaldım
yaptırmasak mı acaba
o zamanda 6 yaşına kadar beklemek lazım
uff nasıl olacak ki
keşke lokal yapsalardı![]()
eksik buluyorsun ama bence çok güzel olmuş hepsi, ellerine sağlık..
güzel bi hatırası oldu bak..
bu arada yusuf mertin de maşallahı var hee, tosun paşa
valla canan, yoğun çalışıyorsun ama patronun iyi belliki..
daha önce hastalandığında da sana izin vermişti, helal..
izin vesilesiyle inş dinlenebilirsin.. üşütme olduğu için oğluna geçeceğini de sanmıyorum..
sen yine de bol bol ellerini yıka..
töbe kııııız!!! naptınız melisaya?
bi baktım, bi daha baktım.. anlayana kadar inme iniyordu bana
Allah kolaylık versin, çalışan annenin işi çok zor
uzun zaman göremeyince hasta mı oldu diye düşündüm.
iyiymişsiniz, hamdolsun.
kurban Vereneeeee
bizimki de kısa süre öncesine kadar sürekli pırrr yapıp tükürük saçıyordu..
konuşma çabası sanıyordum, ama diş belirtisiymiş
inş kolaylıkla gelir incileriniz
bi dur kıız, nefes alak
yüksek gebelik riski mi?:26:
ard arda hamile kaldığın için mi, yoksa başka bi durum mu var?
emsey hastanesinin muayene fiyatı hakkında bilginiz varmı ?
emsey hastanesinin muayene fiyatı hakkında bilginiz varmı ?
biz erdem hastanesinde yaptırdık, lokal ile yaptırdık, 4 aylıktı oglum.
ben de istiyorum inşallah en az bi tane daha
ama bütün gençliğim hamilelik lohusalıkla geçecek diye daha bugun ben de düşündüm![]()
Ooo sizin mesafe baya varmış canım inşallah olur sizinkide. Bizim il cimri davranmış var olan açıkları göstermemiş. İnşallah sizdede böyle olmaz.ohh canım iyi günlerde kirletin
evt canım bizde de var eşim ispir ilçesinde görevli
arada 200 km var
iki yıldır görevlendirme yapmaya uğraşıyoruz
eş durumu atamasında erzurumda da kontenjan yoktu(eşim sınıfçı)
sonra alan değişikliğinden gitti bi kaç kişi yerleri boş kaldı
biz de oralara görevlendirme yaptık
şimdi kesin gelir inşallah
burda kontenjan yok daha cnım ama küçük bi ilçedeyiz iki üç okulda boşluk var biliyoruz yani
18 inde başvurular başlayacakmış
bakalım hayırlısı
cenaaa yemeği kocacımm çokk beğendi
sağol tatlımm![]()
Sağol tatlım:) bu arada ben kuru fasülyeyi ıslamayı kastetmiştim:)pilavi islatmadan da pisirebilirsin hem de besin degeri daha fazla olur..evini gule gule kirlet
Kızlar iyi akşamlar süt iznindeyken ekders kesiliomu bi bilginiz varmı cok ogretmeniz burda merak ettim