- 8 Ağustos 2011
- 11.579
- 7.979
- 448
Günaydın çok tatlı anneler ve minikleri. 3 ağustos annesiyim aranıza yeni katıldım. Benide kabul edermisiniz.
Ahhh arkadaşlar ahhh benim sütüm 4,5 aylıkken kesildi. kv yüzünden allah bilirya. Bu konuda beni çok strese soktu sütün kötü, sütünü üşütüyon, bebeye yaramıyor senin sütün, çocuğun kusmaları senin sütünden oluyor vs vs uzaaaar giderrrr. bu konuda biraz bunalıma girdim sütümü emmesini pek istemedi kv. mamada mama... al sana mama. emmedi bebişim. bebeğimde bende uzaklaştık ve kesildi zınk diye işte. Çok üzüldüm çok ağladımm. Neye yararki keşke onu hiç dinlemeseydim tecrübesizlik işte.
hoşgeldiiinArkadaşlar böyle pattt diye konuya girdim ama kusura bakmayın yaa birtürlü mesajı nasıl yazıp göndereceğimi bilemedim. bi önceki sayfanın konusuna cevap yazdığımı sandım da neysee. Uzun süredir sizi takip ediyorum her birinizi çok iyi tanıyorum. 3 ağustos annesiyim ve ankaradayım. umarım hoş sohbetlerimiz olur. Beni kabul ederseniz tabiii. sizi seviyorum.

katılmana çok memnun oldum,, iyi yaptın yazmakla

annelik zor, biz de yaşayarak öğreniyoruz..
bi de bu etraftaki çok bilmişler olmasa..
en ufak bi laftan bile etkileneceğimizi bilmiyorlar sanki..
sırf konuşmuş olmak için konuşuyor çoğu..

seni geçtim o bebenin bile hakkına giriyorlar bu şekilde, yazık

neyse sağlık olsun, hamdolsun o zamana kadar emmiş, diyorum ya; süt, nasip meselesi