gecmiş olsun canım neden kulağı agrıyor![]()
yoklugumu bi sen farketmişsinvala bu aralar eskisi gibi pek aktif olamıorum yaa doruk çokk kıpır kıpır yetişemiorm yazmaya fırsatm olmuor canım ama ara ara bakıorm takipteyim...öpüorm canm seni ve bebişini
![]()
sağol canım
kulağı iltihaplanmış canım antibiyotik kullanıyoruz
bende öpüyorum canımm ikinizi

canım benim yaa seviyorum senihavayı güzel bulan geziyo tabi busmai cena kayıplarda libyana kesin mutfakta zeynep %90 temizlik yapıyordur barbarino zaten çalışıyor kuzum girme imkanı yok aryada derstedir elif karnındakiylemi uğraşsın kucağındakiylemi canım nasıl girecek eee diğerleri miracle nerde tuğçe nerde pink nerde feyza neyse onunda kuzusu hasta oda izinli şeker portakalıda yok ortalarda kaç gündürborn sen nerdesin karakızzz sen nelerle uğraşıyorsun nerde bu millet elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın çilekkkkkkk

ama ben de oğlumla ilgilenmiyodum onu babasına bırakıp
öğretmenler kurulu toplantısına gittim 3,5 saat sürdü
okula gitmeyip gitmeyip bu doz çok fazla geldi
yeni topladım kendimi inan ki

iyi günlerde giyinsin elif ebrar inşaallah canımMaşaallah dişlerinize.. Yüzünüde göreydik iyiydi...
![]()
Canancım bugün mutfakta değilim...Eşim evdeydi.. hava da güzel diye dışarıya çıktık...
Daha yeni geldik diyebilirim... Kuzuma civilden ciciler aldım... Çok güzeller... penyeler 5 lira çok yumuşaklar...
bu takım da 9.90 tl
Eki Görüntüle 633200 Eki Görüntüle 633201
bir tane de alt pantolon aldım beyaz badisinin altına ama onun resmini bulamadım...![]()

CANIMMM inan bende yoktum ne zamandır yazıyorum okuyamıyorum çıkıyorum 2 gündğr burdayıım
tedavisi vala çok zor netten baktımda kaldıramam bu yıl çok badire atlattım
ecoşun ateşi var sürekli yemek istiyor ishal uyumuyor napcam bilmiyorum
çok geçmiş olsun canımm

bencede eğer bekleyebiliyosa beklet
bu arada seninde tırnak batması vardı sanki di mi
ne yaptın onu gittin mi dra

Son düzenleme: