ayy geçmişi okuyacağım diyene kadar akşam oldu be öncelikle busmai canım nice sağlıklı ve mutlu yaşların olsun inşallah uzun yıllar kuzunla ve eşinle çok mutlu olmanı temenni ediyorumhediye olarakta sana
kocaman öpücükler gönderiyorum
ellerine sağlık harika olmuş ama kalmamış malesef
canım çok sevindim temiz çıktığına sonuçların hadi gözün aydın sünnetten korkma bu kadar kardeşimde 6 ayında oldu çok çabuk iyileşiyor bebekken dua edelim kolay olsun
nedir bu hoppalamı bizimki yürüteci keşfettiğinden beri ilerleyemeyen şeylerden nefret ediyor ille adımlayacak çok bilmiş güle güle kullanın inşallah
tebriklerrrrr çok sevindim kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo verdin çok başarılı darısı diğer aylara olsun inşallah
canım haklısın insan kıyamıyor bebeğine ama hepimiz dönem dönem yaşıyoruz hastalıkları sen böyle yıkılma dik durmaya çalışki ona bakabilecek gücün olsun hiçbirşey yemezsen çocuğuna iyi bakamazsın sütün olmaz emziremezsin çok zor bir dönem bende çok yıpranıyorum oğlum hastayken ama sen daha çok kendini suçluyor gibisin 3 kez hasta olması çok kötü bir durum değil arkadaşımın bebeği hergün hasta doğduğundan beri bakamadığın anlamına gelmiyor bu durum kaldıki sürekli evde olmasıda çok iyi değil çocuk sürekli evde olduğu zaman evi havalandıramıyoruz ve sürekli temizlesende oksijen miktarı azaldığı için bakteri artıyor ayrıca temiz havaya ihtiyacı var güzel havalarda çıkar hava alsın hasta olacak diye üstüne titredikçe hasta ediyoruz kalın güzel giydir üstünü çıkar bebek arabasıyla gezdir güzel havalarda evde ne kadar üstüne titrersen o kadar hassaslaşıyorlar kendinide sakın suçlama biz hasta etmiyoruz ortalık salgın dolu
bir diğer konu ki bu hepinize söyliyorum kızlar antibiyotiği yarıda kesmemelisiniz bu sefer çocukların bünyesi antibiyotiğe karşı direnç sağlıyor ve erken yaşta çocuk ilaçlara karşı bile duyarsız hale geliyor yarıda kesilen antibiyotik tedavisi iyileştireceğine hem mikropları güçlendiriyor yani hastalığı arttırıyor hemde çocuğun vücudu antibiyotiğin etkisine direnç kazanıyor ve daha güçlü hastalıklarda ilaç kullansanızda malesef işe yaramıyor
bu konuda özen gösterin farmakoloji mezunu olan biri olarak söylüyorum bilmeden kulaktan duyma bir bilgi değil yani
neyse çıkış saati yarın görüşürüz
bu rada pediastrum zeynep için barbarinonun kuzusu çağan için birde canmelin bebişi için 41 yasin başlayalım ben bu akşam okuyamayabilirim okuyabilecek olan varsa başlayalım bu akşamdan arkadaşlar
ayrıca duaya ihitiyacı olan bebiş varsa ekleyelim listeye
iyi akşamlar
hoppala canım.. yurutece bizimkide bayılır eminim. kizkardesimde oda var ama cesaret edemiyorum almaya eğer erken emeklemezse onu da alırım