Cmis olsun. Yazın hiç hasta olmadı haftada iki gün yüzmeye de götürüyorlar hatta. Kışın oluyor genelde.Anladım canım. Geçmiş olsun. Biz de toz antibiyotiklerden kullandık işte. Yarın doktor randevumuz var bakalım ne diyecek.
Herkese günaydınnnnnnnn :)
Amin sağol canim. İnşallah kız olur ama erkek gibi geliyor banaİnşallah senin 3. De kızolur sana yarenlik yapar:)
Oğluşunda inşallah kolayca atlatır bu süreci, hiç değilse sürekli çekmrkten kurtulur.
Nfk nasılsın ayşe nasıl.
Ge
Cmis olsun. Yazın hiç hasta olmadı haftada iki gün yüzmeye de götürüyorlar hatta. Kışın oluyor genelde.
topigin bendeki yeri ayrı.. kişilere guvenim kalmadı sadece..
Laf bana mı anlamadım yoksa tatsız şeyler mi yaşandı.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Bide cimcime bi kızın olsun :)Persembe günü cinsiyet öğreneceğim çok heyecanlıyım. Üçüncü kez anne olucam inşallah zor ama çok güzel kocaman bir aile olucaz
Amin insallahHayırlısı olsun inşallah canım. Bide cimcime bi kızın olsun :)
Hadi inşallah güzel haberler al. Hem sağlıklı olsun hem de kız olsunPersembe günü cinsiyet öğreneceğim çok heyecanlıyım. Üçüncü kez anne olucam inşallah zor ama çok güzel kocaman bir aile olucaz
Günaydın .
Öncelikle diğer yazısmalari bilmiyorum.ama ben o zaman da dedim benden korkmayın casus falan değilim ama doğuda yaşıyorum eşimin d3 benim dr aileler çok tanınıyor ola ki bi tesadüf ortak birileir çıksa ben yanarım kocam dahil kimse yazdığımı bilmiyor.bu topik çok değerli. Sizinle yazısmadan da sizi seviyordum.tanımıyorum yüzen ama ıyiler var burda bunu da biliyorum.kiminin mesajini okuyunca karşımda gibi hissediyorum. Korkudan bazen ayrılayım dedim ama bağlılık oluştu bende size karşı nfk da haklı bişey demiyorum ama kimsenin samimiyetimd3n de şüphe etmesini istemiyorum.yine dé haklisiniz diyeyim
Merhaba Bahar.Ay evet çarpİt carpit nereye kadar.
Bu da nfk nin samimiyetini gösterir. Dobra biri demek ki. Suçum da çok. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?