• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam,
Ne mutlu topiğe dönenlere. Geçmişte iyi kötü, bazen gergin bazende relaks güzel günlerimiz oldu. Paylaşımlarımız her nekadar zaman zaman iğneli de olsa sanırım bu durum benim gerginliğimden yada yanlış anlamalarımdan da kaynaklanıyordu. Beni gördüğünüze hem şaşırıp hemde konuşmak istemeyen arkadaşım olabilir. Kısa ve öz şunu bütün samimiyetimle söylemek isterimki herşeye rağmen ben buradaki arkadaşları gerçekten çok seviyorum ve herşeyi geride bıraktım. Zaman en iyi ilaç derler. Bu geçen zaman içerisinde çok şey değişti. Bazı yaralar iz bırakır ama acısı geçer...

Şu an burada olduğum için mutluyum ... Konuşmak isteyen herkeze kapım açık.. Umarım bütün herkez topiğe yeniden döner ve yine paylaşımlar yapabiliriz. Sevgilerr..

Güven bir aynadır; bir kez kırıldı mı hep çizik gösterir :KK66:
Sana katılıyorum. Ancak hangi gözle baktığına bağlı. O çiziği görmek istemezsen yeni bir ayna alırsın canım sende. Huh hu hu.

Yaa konuya böyle daldım ama burada baya bir gönül kırgınlıkları olmuş. Nazara mı geldiniz.

topigin bendeki yeri ayrı.. kişilere guvenim kalmadı sadece..
Neden bu güvensizlik nfk. aranıza kara kedi mi girdi. Ben uzun zamandır ilk defa açtım topiği, girmiyordum. geçenlerde birşey ararken karşıma çıktı. Tuhaf oldum. şöyle bir baktım kimsecikler yok. Sadece kırgınlıklar kalmış geriye.benimle ilgili olayları biliyorsun. Ancak tamamen benim içinde yaşadığım duygularla alakalıydı, benim meselem. Fani dünya hepsi geçerr. Umarım birgün herkez döner.

Günaydın .
Öncelikle diğer yazısmalari bilmiyorum.ama ben o zaman da dedim benden korkmayın casus falan değilim ama doğuda yaşıyorum eşimin d3 benim dr aileler çok tanınıyor ola ki bi tesadüf ortak birileir çıksa ben yanarım kocam dahil kimse yazdığımı bilmiyor.bu topik çok değerli. Sizinle yazısmadan da sizi seviyordum.tanımıyorum yüzen ama ıyiler var burda bunu da biliyorum.kiminin mesajini okuyunca karşımda gibi hissediyorum. Korkudan bazen ayrılayım dedim ama bağlılık oluştu bende size karşı nfk da haklı bişey demiyorum ama kimsenin samimiyetimd3n de şüphe etmesini istemiyorum.yine dé haklisiniz diyeyim
Bahar , hatırlamaya çalışıyorum. Kusura bakma hafıza bazen dank ediyor duruyor. Sen İstanbulda yaşıyordun değil mi daha önce , geçmişi pek okuyamadım, kaçırmış yada seni yanlış hatırlıyor olabilirim. Kimya üzerine büyük bir şirkette çalışıyordun, evini falan şirkete yakın biryere taşımıştın, hatta annende sana yakın biryere taşınmıştı. Doğrumu hatırlıyorum, tayin durumu falan mı oldu eşinden dolayı. Ben topikteyken 1 tane oğlun vardı, şimdi çocukların var, ne güzel. Allah bağışlasın... Doğrumu hatırlıyorum acabaaa...:KK64:

Bi de oğlum oldu canım. Kızım zaten hırçındı oğlanda olunca tüm hıncını ondan alıyor malesef. Biraz büyüse oğlan, hırçınlık azalıyor farkediyorum oynadıkça. Ama o zamana kadar bizde sabır kalır mı bilmiyorum:KK66:
Geçmiş olsun ayrıca geniz eti falan demişsin. Belli mi ameliyat tarihi?
Bizde gecen yıl anaokulundaydık 2 hafta iyiysek 3 hafta hastaydık hep:KK43:

Arya, Allah bağışlasın ikinci bebeğinde olmuş da büyümüş bile. Başka kimlerin 2. leri 3. ler var acaba. ne güzel, geniş bir aile olmuşsunuz.

Ben topu attım şimdi kaçıyorum. Şimdilik hoşça kalın. Gelicem amaaaaa....:KK55::KK68:

Ben pesimist değilim ancak herkesin dönmesini beklemek de fazla iyimser bi bakış açısı.
Aslında hafizam iyidir ama seninle ilgili da olayları animsayadim.. COLICOS COLICOS

Guven mevzuuna gelince, kişi kendini bilir..
ne yaptığını yahut yapmadigini..

Su topikte kaç bin mesajim var, kaç ay, kaç yil. Güzel zamanlardı..

COLICOS COLICOS

Ortada hiçbir şey yokken ;başka bir konuda konuşulurken üzerine alındın ve bişiler döşeyip gittin. Öncesinde de tutarsızlıkların olduğunu düşünüyordum. Burda kalan bikaç kişi görüştük ama malesef onlar da benzer durumlardan dolayı gittiler. Şimdi inşallah kemik bir kadro kaldı ve devam ediyo. Allah bozmasın.

COLICOS COLICOS

Ortada hiçbir şey yokken ;başka bir konuda konuşulurken üzerine alındın ve bişiler döşeyip gittin. Öncesinde de tutarsızlıkların olduğunu düşünüyordum. Burda kalan bikaç kişi görüştük ama malesef onlar da benzer durumlardan dolayı gittiler. Şimdi inşallah kemik bir kadro kaldı ve devam ediyo. Allah bozmasın.
Herzamanki sivri diliyle Pembelihipototammmm karşınızda..... Ha hahh, alınganlıklarımın olduğu doğru. Sevdiğim insanlara alınganlık yaparım ben. Belki kendi yaşantımdaki bazı olumsuzluklarında etkisi oldu. Çok şükür ki herşeyi geride bıraktım, yalnızzz başka konuda konuşulan olayları neden kendi üstüme alınayım ki bu lafı da anlayamadım, bu çok itici bir yorum. Ortada beni ilgilendiren bir durum varsa, elbette yorum yaparım. Çokta güzel döşerim. Sanırım senin sorunun benimleydi. çünki nekadar olumsuz iğneleyici laflar varsa bana karşı genelde senin tarafından yapılıyordu. Sanırım egonu tatmin etmeye çalıştın. Tutarsızlık meselesine gelince, ben sende daha çok tutarsızlıklar gördüm, geçmişi açta bir gözden geçir. Okadar saçmalıkların var ki sadece gülüp geçtim. EEee nede olsa sanal ortam. Salla sallayabildiğin kadar.
Çok komik ki, bukadar kişi bu topiği bırakıp gittiğine göre ve sadece siz kaldığınıza göre kemik kadro bir iki kişiden oluşuyor heralde. Dobra insanları severim. Bende çok dobrayımdır. Kırıcı olmaya yönelmemek kaydıyla. herşeyin bir sınırı var ve bazı kişilerin bu sınırı aştığını hatta haddini aştığını düşünüyorum. Kinci değilim. O nedenle bir iki laf etmek için açtım, herşeye rağmen kırıcı olmamaya çalışıyorum. Hakedene söylenecek laf çok ama bu ortamda birşey söylemeye gerek yok. (Burda kalan bikaç kişi görüştük ama malesef onlar da benzer durumlardan dolayı gittiler. ) Burada bu yorumu yaparken birazdaha düşünmenizi tavsiye ederim. Demekki kemik kadro olarak aynı kafadansınız, Sizinki sadece kocaman bir E G O .... Keşke daha yapıcı olsaydınız...

Herzamanki sivri diliyle Pembelihipototammmm karşınızda..... Ha hahh, alınganlıklarımın olduğu doğru. Sevdiğim insanlara alınganlık yaparım ben. Belki kendi yaşantımdaki bazı olumsuzluklarında etkisi oldu. Çok şükür ki herşeyi geride bıraktım, yalnızzz başka konuda konuşulan olayları neden kendi üstüme alınayım ki bu lafı da anlayamadım, bu çok itici bir yorum. Ortada beni ilgilendiren bir durum varsa, elbette yorum yaparım. Çokta güzel döşerim. Sanırım senin sorunun benimleydi. çünki nekadar olumsuz iğneleyici laflar varsa bana karşı genelde senin tarafından yapılıyordu. Sanırım egonu tatmin etmeye çalıştın. Tutarsızlık meselesine gelince, ben sende daha çok tutarsızlıklar gördüm, geçmişi açta bir gözden geçir. Okadar saçmalıkların var ki sadece gülüp geçtim. EEee nede olsa sanal ortam. Salla sallayabildiğin kadar.
Çok komik ki, bukadar kişi bu topiği bırakıp gittiğine göre ve sadece siz kaldığınıza göre kemik kadro bir iki kişiden oluşuyor heralde. Dobra insanları severim. Bende çok dobrayımdır. Kırıcı olmaya yönelmemek kaydıyla. herşeyin bir sınırı var ve bazı kişilerin bu sınırı aştığını hatta haddini aştığını düşünüyorum. Kinci değilim. O nedenle bir iki laf etmek için açtım, herşeye rağmen kırıcı olmamaya çalışıyorum. Hakedene söylenecek laf çok ama bu ortamda birşey söylemeye gerek yok. (Burda kalan bikaç kişi görüştük ama malesef onlar da benzer durumlardan dolayı gittiler. ) Burada bu yorumu yaparken birazdaha düşünmenizi tavsiye ederim. Demekki kemik kadro olarak aynı kafadansınız, Sizinki sadece kocaman bir E G O .... Keşke daha yapıcı olsaydınız...

Yaşanılanları bilmeden "daha yapıcı olsaydınız" demen senin fake hesap olduğunu düşündürdü...

Önceki mesajında "kendi gerginliklerim, alınganlıklarım, yaşadıklarım" derken bir anda içinden canavar çıktı. Hangisi gerçek sensin?? Bak ben hala aynı "sivri dillikle" devam ediyorum ;)

Selam,
Ne mutlu topiğe dönenlere. Geçmişte iyi kötü, bazen gergin bazende relaks güzel günlerimiz oldu. Paylaşımlarımız her nekadar zaman zaman iğneli de olsa sanırım bu durum benim gerginliğimden yada yanlış anlamalarımdan da kaynaklanıyordu. Beni gördüğünüze hem şaşırıp hemde konuşmak istemeyen arkadaşım olabilir. Kısa ve öz şunu bütün samimiyetimle söylemek isterimki herşeye rağmen ben buradaki arkadaşları gerçekten çok seviyorum ve herşeyi geride bıraktım. Zaman en iyi ilaç derler. Bu geçen zaman içerisinde çok şey değişti. Bazı yaralar iz bırakır ama acısı geçer...

Şu an burada olduğum için mutluyum ... Konuşmak isteyen herkeze kapım açık.. Umarım bütün herkez topiğe yeniden döner ve yine paylaşımlar yapabiliriz. Sevgilerr..

İki mesaj arasındaki bi milyon 'tutarsizligi' bulun :duduk:

sert bir giriş olmamış mı????

Hem sizi çok seviyorum özledim unuttum vs diyorsun hemde siz zaten şöylesiniz böylesiniz...

Klavye silahsorlugu yapmak kolay, ancak bu topikteki yıllar önce yazılan önemsiz bi mesaj bile hala kayıtlı.

Kişi profilinden yazdığı tum mesajlara ulasmak da mümkün. O yüzden afaki atıp tutmadan önce iyi dusunun.

Back
X