Annelik öyle bir duygudur ki Allah'ın kadınlara verdiği bir ayrıcalık ve armağandır
Anne olmak; doğumda saçının her bir teli sırılsıklam ter olana kadar sancı çekmektir
Anne olmak; sütünü gerektiğinde damla damla biriktirip yavruna verebilmek için çırpınmaktır
Anne olmak; doğumda Anne olurken bile Anne diye inlemektir....
Merhaba canım nasılsın? Haftaya belli olucak söylerim o zaman.öpüyorum çok .efe nasıl
Mrb aryam sağol canim.sizlerde ikincil var mı bilmiyorum ama yusuf iki yi bitiriyor.üçüncü de sürpriz oldu ama olunca bir iki üç çok da fark etmiyor sonuçta hayatımı sabote etti hüseyin bunlar da birlikte buyuyorlar.seneye yusuf da kreşe gidecek üçüncüye de anneme veririm olur biter. Tabi biz eve kadın aldık artık yemek bulaşık temizlik onda.ondan da rahatim
Efe aynı tempoda demek.Allah kolaylik versin.tam gün kres candir dermandir o mutlu ben mutlu:) evet hep derim kocaman yana yüzüm gülmedi ama ailem var çok şükür. Allah eksikliklerini vermesin.Efecik büyüyor ama hızı bana yeterli gelmiyor :) bu yıl yarım gün kreşteydi seneye inşallah tam gün devam edecek. İnşallah bu sefer bir kızın olur. Ama ne olursa olsun sağlıklı olsun inşallah.
İyi bir kadın varsa, annen de çocuk bakabilecek durumdaysa çok şanslısın
Bahar ben hatırlayamadım; nerdesin sen, çalışıyor musun??
Güle güle büyüsünler:) evde kadın varsa işin kolay tabi. Hep beraber büyürler. Sen van da mıydın canım? Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Nasıl oralar şimdi karışıklık var mu?Mrb aryam sağol canim.sizlerde ikincil var mı bilmiyorum ama yusuf iki yi bitiriyor.üçüncü de sürpriz oldu ama olunca bir iki üç çok da fark etmiyor sonuçta hayatımı sabote etti hüseyin bunlar da birlikte buyuyorlar.seneye yusuf da kreşe gidecek üçüncüye de anneme veririm olur biter. Tabi biz eve kadın aldık artık yemek bulaşık temizlik onda.ondan da rahatim
Ne hale geldi güzelim ülkem, ne hale getirildikEskiden ordayım şimdi tatvandayim.karışık buralar memleket yanıyor Allah sonunu getirsin terörün güzelim ülkem ne halde. Bomba çatışma sesleri duyuyoruz bazı geceler. ... Senin kızın nasıl .ay çok özlemişim sizi...
Amin inşallah. Şu an sağlık teknisyeniyim taşındım falan is değişti. Maşallah Allah analı babalı büyüt sun inşallah. 9 olmuş demek eh büyümüş artık.kız mi erkek mi. Valla bizde de kıskançlık bazen had safhada oluyor ama büyüdükçe birlikte oynadıkca azalıyor gibi. Abi kreşe geçince kıyamet kopuyor abiye gitcem falan diyor ayrilmiyorlar da.:)Ne hale geldi güzelim ülkem, ne hale getirildiknezaman düzelir, yada düzelir mi bilmiyorum. Ama allahım suçsuzları korusun
Siz oralı mıydınız ? Senin iş eczacılıkla ilgili birşeydi sanırım değil mi?
Benim kız da büyüdü teyzesi, kardeşimiz oldu bide 9 aylık o da şuan. Kıskançlıklarımız had safhada. Onlarla uğraşıp duruyorum.
Senin oğlanın bu sene ilk senesi miydi kreşte yoksa 2 yaşında mı verdin?? Çok hastalandı mı o da?? Biz yarım gün gitmemize rağmen hep hastaydık malesefAmin inşallah. Şu an sağlık teknisyeniyim taşındım falan is değişti. Maşallah Allah analı babalı büyüt sun inşallah. 9 olmuş demek eh büyümüş artık.kız mi erkek mi. Valla bizde de kıskançlık bazen had safhada oluyor ama büyüdükçe birlikte oynadıkca azalıyor gibi. Abi kreşe geçince kıyamet kopuyor abiye gitcem falan diyor ayrilmiyorlar da.:)
Evet ilk senemizdi ikinci yılımı olucak.çok hastalandı ilk dönem ikinci dönem alıştı sanki ama Hüseyin de geniz eti problemi var ameliyat edilecek. Bi de bademciklerden biri büyümüş ama onu almayacaklar 8 yasa kadar genelde sonradan geliyormus ama geniz etine bi yol yok o alınacak.Senin oğlanın bu sene ilk senesi miydi kreşte yoksa 2 yaşında mı verdin?? Çok hastalandı mı o da?? Biz yarım gün gitmemize rağmen hep hastaydık malesef
Bi de oğlum oldu canım. Kızım zaten hırçındı oğlanda olunca tüm hıncını ondan alıyor malesef. Biraz büyüse oğlan, hırçınlık azalıyor farkediyorum oynadıkça. Ama o zamana kadar bizde sabır kalır mı bilmiyorumAmin inşallah. Şu an sağlık teknisyeniyim taşındım falan is değişti. Maşallah Allah analı babalı büyüt sun inşallah. 9 olmuş demek eh büyümüş artık.kız mi erkek mi. Valla bizde de kıskançlık bazen had safhada oluyor ama büyüdükçe birlikte oynadıkca azalıyor gibi. Abi kreşe geçince kıyamet kopuyor abiye gitcem falan diyor ayrilmiyorlar da.:)
Maşallah HM kız hem oğlan evde var.ikisini de vermiş mevlam.uzun omurleri olsun ikisinin de.Simdi cok rahatladim artik .sabir kismina bisey demiyorum :) gercektwn bi ara ben de cok yipraniyordum.kres ler öyle gerçekten ilk okula başlarken çok rahat olacaksınız dediler teselli bulduk biz de:)en azından dersleri etkilenme z diyoruz ha ha ha.Hüseyin'in Ameliyatı yapacak hoca kalmadı burda yeni doktor bulduk 10 güne olur insallah. Dua edin geçsin inşallah.Bi de oğlum oldu canım. Kızım zaten hırçındı oğlanda olunca tüm hıncını ondan alıyor malesef. Biraz büyüse oğlan, hırçınlık azalıyor farkediyorum oynadıkça. Ama o zamana kadar bizde sabır kalır mı bilmiyorum
Geçmiş olsun ayrıca geniz eti falan demişsin. Belli mi ameliyat tarihi?
Bizde gecen yıl anaokulundaydık 2 hafta iyiysek 3 hafta hastaydık hep
Maşallah HM kız hem oğlan evde var.ikisini de vermiş mevlam.uzun omurleri olsun ikisinin de.Simdi cok rahatladim artik .sabir kismina bisey demiyorum :) gercektwn bi ara ben de cok yipraniyordum.kres ler öyle gerçekten ilk okula başlarken çok rahat olacaksınız dediler teselli bulduk biz de:)en azından dersleri etkilenme z diyoruz ha ha ha.Hüseyin'in Ameliyatı yapacak hoca kalmadı burda yeni doktor bulduk 10 güne olur insallah. Dua edin geçsin inşallah.
Hep antibiyotik mi kullandınız peki ayda 2 kere hasta olduğunda??[/QUOTg
Günaydın.
Maalesef penisilin iğneler yaptırdık hem de.10 ar tane .ama bademcik problemi çok oluyordu. Sınıfında da sürekli antibiyotik kullanan öğrenciler oluyordu. Onlar toz antibiyotik kullanıyordu.
İnşallah senin 3. De kızolur sana yarenlik yapar:)Evet ilk senemizdi ikinci yılımı olucak.çok hastalandı ilk dönem ikinci dönem alıştı sanki ama Hüseyin de geniz eti problemi var ameliyat edilecek. Bi de bademciklerden biri büyümüş ama onu almayacaklar 8 yasa kadar genelde sonradan geliyormus ama geniz etine bi yol yok o alınacak.
İlk yıl 10 kez hasta olabilir demişti doktoru biz ayda iki kez hastaydi k. Yusuf ta immün yetmezlik var mesela onun kreşe gitmesi yasak hatta ana okuluna bile gitmeyebilir. Yani çocuğun bünyesi de önemli.
Tabi sınıfta doğru dürüst hasta olmayan da vardi
günaydınnnn canımAnladım canım. Geçmiş olsun. Biz de toz antibiyotiklerden kullandık işte. Yarın doktor randevumuz var bakalım ne diyecek.
Herkese günaydınnnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?