Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aynen ya ben doğumda anneeeeeee diye öle bağırdım ki sesimden korktume tabi o sancı e kadar korkunçsa artık çok ilginç ummadığım hareketleri yaptım ben bile kendim şaşırdım bu benmiyim diye çok kutsal annelik çok ..kendime muazzzam saygı duyuyorum şu an ve tüm annelere

Merhaba canım nasılsın? Haftaya belli olucak söylerim o zaman.öpüyorum çok .efe nasıl

Efecik büyüyor ama hızı bana yeterli gelmiyor :) bu yıl yarım gün kreşteydi seneye inşallah tam gün devam edecek. İnşallah bu sefer bir kızın olur. Ama ne olursa olsun sağlıklı olsun inşallah.

İyi bir kadın varsa, annen de çocuk bakabilecek durumdaysa çok şanslısın

Bahar ben hatırlayamadım; nerdesin sen, çalışıyor musun??

Efe aynı tempoda demek.Allah kolaylik versin.tam gün kres candir dermandir o mutlu ben mutlu:) evet hep derim kocaman yana yüzüm gülmedi ama ailem var çok şükür. Allah eksikliklerini vermesin.

Güle güle büyüsünler:) evde kadın varsa işin kolay tabi. Hep beraber büyürler. Sen van da mıydın canım? Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Nasıl oralar şimdi karışıklık var mu?

Eskiden ordayım şimdi tatvandayim.karışık buralar memleket yanıyor Allah sonunu getirsin terörün güzelim ülkem ne halde. Bomba çatışma sesleri duyuyoruz bazı geceler. ... Senin kızın nasıl .ay çok özlemişim sizi...

Ne hale geldi güzelim ülkem, ne hale getirildik nezaman düzelir, yada düzelir mi bilmiyorum. Ama allahım suçsuzları korusun
Siz oralı mıydınız ? Senin iş eczacılıkla ilgili birşeydi sanırım değil mi?
Benim kız da büyüdü teyzesi, kardeşimiz oldu bide 9 aylık o da şuan. Kıskançlıklarımız had safhada. Onlarla uğraşıp duruyorum.

Amin inşallah. Şu an sağlık teknisyeniyim taşındım falan is değişti. Maşallah Allah analı babalı büyüt sun inşallah. 9 olmuş demek eh büyümüş artık.kız mi erkek mi. Valla bizde de kıskançlık bazen had safhada oluyor ama büyüdükçe birlikte oynadıkca azalıyor gibi. Abi kreşe geçince kıyamet kopuyor abiye gitcem falan diyor ayrilmiyorlar da.:)

Senin oğlanın bu sene ilk senesi miydi kreşte yoksa 2 yaşında mı verdin?? Çok hastalandı mı o da?? Biz yarım gün gitmemize rağmen hep hastaydık malesef

Senin oğlanın bu sene ilk senesi miydi kreşte yoksa 2 yaşında mı verdin?? Çok hastalandı mı o da?? Biz yarım gün gitmemize rağmen hep hastaydık malesef
Evet ilk senemizdi ikinci yılımı olucak.çok hastalandı ilk dönem ikinci dönem alıştı sanki ama Hüseyin de geniz eti problemi var ameliyat edilecek. Bi de bademciklerden biri büyümüş ama onu almayacaklar 8 yasa kadar genelde sonradan geliyormus ama geniz etine bi yol yok o alınacak.
İlk yıl 10 kez hasta olabilir demişti doktoru biz ayda iki kez hastaydi k. Yusuf ta immün yetmezlik var mesela onun kreşe gitmesi yasak hatta ana okuluna bile gitmeyebilir. Yani çocuğun bünyesi de önemli.
Tabi sınıfta doğru dürüst hasta olmayan da vardi

Bi de oğlum oldu canım. Kızım zaten hırçındı oğlanda olunca tüm hıncını ondan alıyor malesef. Biraz büyüse oğlan, hırçınlık azalıyor farkediyorum oynadıkça. Ama o zamana kadar bizde sabır kalır mı bilmiyorum
Geçmiş olsun ayrıca geniz eti falan demişsin. Belli mi ameliyat tarihi?
Bizde gecen yıl anaokulundaydık 2 hafta iyiysek 3 hafta hastaydık hep

Maşallah HM kız hem oğlan evde var.ikisini de vermiş mevlam.uzun omurleri olsun ikisinin de.Simdi cok rahatladim artik .sabir kismina bisey demiyorum :) gercektwn bi ara ben de cok yipraniyordum.kres ler öyle gerçekten ilk okula başlarken çok rahat olacaksınız dediler teselli bulduk biz de:)en azından dersleri etkilenme z diyoruz ha ha ha.Hüseyin'in Ameliyatı yapacak hoca kalmadı burda yeni doktor bulduk 10 güne olur insallah. Dua edin geçsin inşallah.

Hep antibiyotik mi kullandınız peki ayda 2 kere hasta olduğunda??

İnşallah senin 3. De kızolur sana yarenlik yapar:)
Oğluşunda inşallah kolayca atlatır bu süreci, hiç değilse sürekli çekmrkten kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…