• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Başka yerkerden de yazışıp görüştük ama demekki buranın tadı ve anlamı yada başlangıç olması sebebi ile ayrı bi özelliği var. Duygusala bağlanmış gördüm kendimi :KK76::KK76:

Laf bana mı anlamadım yoksa tatsız şeyler mi yaşandı.

Laf genel olarak birçok kişiye baharcım. Şöyle ki buraya yazmayı nerdeyse görev edinerek uzun süre yazdık durduk ama bi biz görev edindik. İnsanlar bizim verdiğimiz değeri vermediler. Sonra buraya yazmayıp başka yerde yazıştık ve orda da malesef insanlar ortak paydaları, bağları vs unuttular. E insanda bi kalp yorgunluğu oluyor haliyle...

Günaydın .
Öncelikle diğer yazısmalari bilmiyorum.ama ben o zaman da dedim benden korkmayın casus falan değilim ama doğuda yaşıyorum eşimin d3 benim dr aileler çok tanınıyor ola ki bi tesadüf ortak birileir çıksa ben yanarım kocam dahil kimse yazdığımı bilmiyor.bu topik çok değerli. Sizinle yazısmadan da sizi seviyordum.tanımıyorum yüzen ama ıyiler var burda bunu da biliyorum.kiminin mesajini okuyunca karşımda gibi hissediyorum. Korkudan bazen ayrılayım dedim ama bağlılık oluştu bende size karşı nfk da haklı bişey demiyorum ama kimsenin samimiyetimd3n de şüphe etmesini istemiyorum.yine dé haklisiniz diyeyim

Hayırlısı olsun inşallah canım. Bide cimcime bi kızın olsun :)
Amin insallah:KK200::dua:
Kış bebeği olucak bu sefer çok merak ediyorum kış doğumu nasıl g3cecek.erkek olsa hersey hazır ama ama kizce olsa herseyi silahtan yapmak gerekecek ki o da çok hoş bi durum olucakk

Günaydın .
Öncelikle diğer yazısmalari bilmiyorum.ama ben o zaman da dedim benden korkmayın casus falan değilim ama doğuda yaşıyorum eşimin d3 benim dr aileler çok tanınıyor ola ki bi tesadüf ortak birileir çıksa ben yanarım kocam dahil kimse yazdığımı bilmiyor.bu topik çok değerli. Sizinle yazısmadan da sizi seviyordum.tanımıyorum yüzen ama ıyiler var burda bunu da biliyorum.kiminin mesajini okuyunca karşımda gibi hissediyorum. Korkudan bazen ayrılayım dedim ama bağlılık oluştu bende size karşı nfk da haklı bişey demiyorum ama kimsenin samimiyetimd3n de şüphe etmesini istemiyorum.yine dé haklisiniz diyeyim

Sen de haklısın. Sonuçta burası sanal alem olsa da çevremizden de çok giren vardır. Bazı bilgileri tabiki çarpıtmalıyız :) ama işte baksana topik ilk açıldığında kaç kişi vardı yazıyordu şimdi kaç kişi var...

Ay evet çarpİt carpit nereye kadar :KK70:.
Bu da nfk nin samimiyetini gösterir. Dobra biri demek ki. Suçum da çok. ..

Back
X