Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selamlar hanımlar, Ramazan öncesi ; dolap yerleştirme yorgan-nevresim Yıkama işlerine daldım, insallah bitirebilirim okul kapanana kadar ... Zira ikisi de evdeyken iş yapmak ütopik oluyor biraz

Hastalara geçmiş olsun , nfk iyi eğlenceler :)

Hayırlı günler hepinize ... Görüşmek üzere insallah ..

İyi düşünmüşsün canım, kolay gelsin sana. Hem bahar temizliği, hem bayram ramazan hazırlığı, hepsi çıkar aradan. Benimde haftaya haftasonu kadın gelecek, toptan bi temizlik yapılacak. Rahatlıcam bende inşallah...

Selam kızlar. Uzun bir ara oldu benimki. Biraz koşuşturmacalı günlerimiz oldu. Kuzucuklar ve siz iyisinizdir umarım. Biz de iyi sayılırız. Kızım bugün bir ameliyat geçirdi teyzeleri. Bir aydır ona koşturuyoruz.

Hoşgeldin canım, hayırdır önemli bişi değildir inşallah?

Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah.

İlbilge kız ortaya bombayı attın kaçtın gibi oldu. Noldu minik kuşa??? İnşallah önemli birley değildir dicem ama ameliyat sonuçta ya çok meraklandım

Doğuştan 1 tl büyüklüğünde bir benimiz vardı. Popusuyla bacağının birleştiğinde yerde. Biz onu doğum lekesi zannediyorduk. Çocuk doktorumuz da bir şey söylemedi. Zamanla o ben büyüdü ve avuç içim kadar oldu. Bir de üzeri acayip kıllandı. Tesadüfen başka bir çocuk doktoruna gidince o gördü ve cildiyeye yönlendirdi.cildiyeci de önemli değil. İsterseniz ergenlikten sonra alırız dedi.aradan bir süre geçince içime sinmedi.kayseri'ye gittik. Böyle benler tehlikeliymiş, Allah korusun kansere çevirebiliyormuş. Bizimki de büyüdüğü ve kıllandığı için risk grubunda oluyormuş. Bir de şekillende bozuşmalar varmış. Fakülteden hoca isimleri verdi. Yine de onlara sorun diye. Onlarla görüştük. Neyseki biri de memorial'de çalışıyormuş. İşte dün alındı bir kısmı. Bir kısmı da 6 ay sonra alınacak.

günaydın canlar..

dun fena yoruldum. şuan her zerrem yorgun, ayaklarım agriyor. bi de uykum var ki..

I ilbilgehatun bizi telaseye verdin bacım.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.. Biyopsi tarzı bi araştırma yapılacak mi?.. Sanırım kuzu, küçük diye tek seferde hepsini almadılar..

Canaysenin de omzunda ufak bi ben var. Tabi bebe büyüyünce ben de biraz büyüdü. Ben de onu takip ediyorum aylardır. Yıllar önce TV de bununla ilgili bu program izlemistim. Büyüyen, sekli bozuk, rengi farklılaşan, üstünde tüy biten benler tehlikeli diye.. Simdilik öyle bi sey yok. İnş olmaz da...

Minik kuşa çok geçmiş olsun.. Sindi nasıl? Ayaklanıp yürüyor di mi?..

Patolojiye gitti canım. Gelecek cumartesi sonuç belli olacakmış. O zaman kontrol de var. Büyük olduğu için tek seferde alınmıyormuş. Daha büyük olsaydı üç, dört bile olabiliyormuş. Benin boyutuna göre yani.

İnş. Büyüme olmaz canım. Evet, bak sen bile biliyorsun ilk gittiğimiz cildiyeci bunları bile söylemedi. Önemsiz deyip gönderdi. Bizimki avuç içim kadar oldu ve acayip kıllandı. Takip etmek gerek tabi. Bizimki doğuştan da büyüktü, 1 tl kadardı. Biz doğum kekesi sanıyorduk hep.
Şimdi iyi şükür. Ayaklandı. Ayıldıktan sonra 2-3 saat yatmadı gerekti. O aşama çok zor oldu zaten. Bir daha götürecekler diye sanırım sürekli eve gidelim dedi.zorla ikna ettik. Sonra da yürümek istedi. Neyseki geçti diyeceğim ama 6 ay sonra ikincisi var.

valla cildiyenin öyle rahat bi şey yok diyip göndermesine gıcık oldum. gerçekten bi tehlike görmese bile, bu bir bebek ve her ihtimali degerlendirip gerekirse bir de falan uzmanlar görsün demesi gerekti. sen çok iyi yaptın bacım. tekrar çok geçmiş olsun.. minik kuşa dayanamam ben..

İlbilgrcim çok geçmiş olsun. Hep derim zaten Allah dermansız hastalık vermesin ve iyi hekimlerle karşılaştırsın. Ben olayı Allah korusun önemli zaten büyüme ve kıllanma varsa. Ha bazen de hiçbişi çıkmıyo ne kadar büyüse de kıllansa da. Ameliyatın büyüğü küçüğü var tabi ama bu kuzulara her türlüsü zor. Kıyamam. Allah size de kolaylık versin. Rabbim hiçbir anneyi evladı ile sınamasın.

Biz sabahtan çok büyük bir felaket atlattık. Okula geldim ama kendime gelemedim.
Ben odada hazırlanırken, teyzemiz de diğer odada Efeyi beklerken çocuğum mutfağa gitmiş. Kaynayan kettleı kaldırmış çay koyucam diye tezgaha dökmüş bardağa denk getiremeyip. Teyzesi ses duyunca içeri koştu. Bana seslenince de ben daha yarım giyinikken koştum. Aklım çıktı. Kaynar sular tüm tezgaha ve yere dökülmüş. Çok şükür ki oğluşa gelmemiş. Allah korumuş. Kettleı dökmüş bi de yerine koymuş sonra azıcık üstüne geldiği için mızırdandı vs. Neyse yani benim beynim hala uyuşuk. Allah'ım korusun tüm yavruları.

pembisim, çok geçmiş olsun ya! Rabbim korumuş valla.. hamdolsun ki bi şey olmadı. ama insan olabilecekleri düşünüp beynini yiyor. sadaka vermek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…