- 29 Aralık 2007
- 3.395
- 1.093
- 698
İyi düşünmüşsün canım, kolay gelsin sana. Hem bahar temizliği, hem bayram ramazan hazırlığı, hepsi çıkar aradan. Benimde haftaya haftasonu kadın gelecek, toptan bi temizlik yapılacak. Rahatlıcam bende inşallah...Selamlar hanımlar, Ramazan öncesi ; dolap yerleştirme yorgan-nevresim Yıkama işlerine daldım, insallah bitirebilirim okul kapanana kadar ... Zira ikisi de evdeyken iş yapmak ütopik oluyor biraz
Hastalara geçmiş olsun , nfk iyi eğlenceler :)
Hayırlı günler hepinize ... Görüşmek üzere insallah ..
gecmis olsun hayirdir insallah.....Selam kızlar. Uzun bir ara oldu benimki. Biraz koşuşturmacalı günlerimiz oldu. Kuzucuklar ve siz iyisinizdir umarım. Biz de iyi sayılırız. Kızım bugün bir ameliyat geçirdi teyzeleri. Bir aydır ona koşturuyoruz.
Hoşgeldin canım, hayırdır önemli bişi değildir inşallah?Selam kızlar. Uzun bir ara oldu benimki. Biraz koşuşturmacalı günlerimiz oldu. Kuzucuklar ve siz iyisinizdir umarım. Biz de iyi sayılırız. Kızım bugün bir ameliyat geçirdi teyzeleri. Bir aydır ona koşturuyoruz.
İnş. Büyüme olmaz canım. Evet, bak sen bile biliyorsun ilk gittiğimiz cildiyeci bunları bile söylemedi. Önemsiz deyip gönderdi. Bizimki avuç içim kadar oldu ve acayip kıllandı. Takip etmek gerek tabi. Bizimki doğuştan da büyüktü, 1 tl kadardı. Biz doğum kekesi sanıyorduk hep.Canaysenin de omzunda ufak bi ben var. Tabi bebe büyüyünce ben de biraz büyüdü. Ben de onu takip ediyorum aylardır. Yıllar önce TV de bununla ilgili bu program izlemistim. Büyüyen, sekli bozuk, rengi farklılaşan, üstünde tüy biten benler tehlikeli diye.. Simdilik öyle bi sey yok. İnş olmaz da...
Minik kuşa çok geçmiş olsun.. Sindi nasıl? Ayaklanıp yürüyor di mi?..
Biz sabahtan çok büyük bir felaket atlattık. Okula geldim ama kendime gelemedim.
Ben odada hazırlanırken, teyzemiz de diğer odada Efeyi beklerken çocuğum mutfağa gitmiş. Kaynayan kettleı kaldırmış çay koyucam diye tezgaha dökmüş bardağa denk getiremeyip. Teyzesi ses duyunca içeri koştu. Bana seslenince de ben daha yarım giyinikken koştum. Aklım çıktı. Kaynar sular tüm tezgaha ve yere dökülmüş. Çok şükür ki oğluşa gelmemiş. Allah korumuş. Kettleı dökmüş bi de yerine koymuş sonra azıcık üstüne geldiği için mızırdandı vs. Neyse yani benim beynim hala uyuşuk. Allah'ım korusun tüm yavruları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?