ben de günler nsl geciyo gercekten anlamıyorum ya iyi bi hafta olsun inş hepimizeGünaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir hafta olsun inşallah :)
Yoğun geçen hafta sonundan sonra bugün saatim çalınca algılayamadım nolduğunumeğersem pzt imiş!! Zaman çabuk geçiyor ve bu dönem de bitiyor neyseki
ay cok gecmiş olsn ya ishal istifra allak bullak ediyo ınsanı sımdı nasılsın deniz kenarı usutmus olabilirsinGünaydın canlar. Yeni haftamiz hayırlı olsun..
Gecen nişanda uşuttum galiba. Dun aksam birden bire rahatsizlandim. Bas ağrısı, bulantı, şiddetli ishal ve bulanti. Defalarca istifra ettim. Ruhumu teslim ediyordum az daha, yani bana öyle geldi. Bu sabah daha iyiyim hamdolsun. Ay hamilelikte haftalarca boyle olmuştu. İnş bir dahaki hamileliğin bulantisiz geçer kusmak çok fena
Planlar altust olduGünaydın, hayırlı bir gün olsun..
Eve Ancak girebildik.ablamızı servise bırakıp semt turu yaptık selimle, yoruldum yaşlanıyorum galiba ya da önceki günlerin acısı çıkıyor ..
Destiny,muhtemelen hastalık Dönemi'nin sıkıntısı bir de hasta olunca evde olmaya çabuk alışıyorlar düzen bozuluyor, bizim kaç yaşında kız, hasta olup bir gün gitmesin , başlıyor hemen, okula gitmiyiim , 1 gün daha gitmiyim..
Insallah Eski düzenine döner çabucak, oy nasıl oturmuştu arkadaşları ile sırada büyük abla gibi :)) masallah ona ..
Instagramda, Rahatsızlığı Dolayısı ile tanıdığım birisi vardı; Fisun...adına Yasin okunuyor, okuyabilecek olanlar 1 er tane okur musunuz ? şifa için ve hakkında hayırlısı olması icin .. Allah şifasını versin insallah bütün hastaların...
Güzel günler Kıslar
Sağolasın az evvel vefaat haberi geldi maalesef , insallah ruhuna hediye ederiz okuyup...Planlar altust oldu
Naapcam ben şimdi
Ben okurum ama adetim şimdi zamnı var mı
Sağolasın az evvel vefaat haberi geldi maalesef , insallah ruhuna hediye ederiz okuyup...
zamanla geçer o boya dıye bılıyorum,anasını boyayıp babasına kız dıye yuturur diye meşhur bir vecizimiz var aklıma geldı nıyeyse:)slm bacılar..
bugün annemdeyim. alışveriş yaptım biraz. annemin tamamen grileşen saçlarını boyadım.
güzel oldu, babam bayiliciiik
eldiven de delinmiş parmağımın biri simsiyah, elimde hep lekeler var.. bilmiyorum nasıl geçecek
kuaföre sordum, zamanla yıkandıkça azalır dedi. internette baktım sigara külü geçiriyormuş biraz.
önce sigara içen birini bulmam gerek
2 gb internet paketim var ama yettiremiyorum.
o yüzden taşınmadan evvelki kadar aktif yazamıyorum.
siz de bahar rehavetinde misiniz, nerdesiniz huuu?!!
destiny, geçmiş olsun bacım. hastalığın verdiği psikolojiyle öyle davranıyor ceylin.
bir iki kez gitsin bak, önceki haline dönecektir
pamuk helvacım, Allah rahmet eylesin.. birer fatiha okuruz en azından..
bahar, nerelerdesin bacım? hala beni aramadın. küstüm, boz!
Benımki yemez sanırım artık o numarayı cunku kreşin yolunu biliyo.Herkese günaydınnnnnnnnnnn :)
Eaglee süper fikir şekerim. Hatta kreşin yanından onların bahçede olduğu saatlerde geçilebilir. Tabi önceden arayıp öğrenmek lazım o saatleri
Güzel bir gin olsun inşallah :)
Ah bu vicdanımı köpeklere atsam da yeselerBizim kerem de dışarı çıkmak istiyor, çıkacağımız zaman gitmiycem diye ağlıyor. Hiç dikkate almıyorum ben dediklerini, bir süre sonra adapte oluyorlar çünkü. Sen onu kreşe bırakıp gidince seni unutup eğlenmesine bakacaktır merak etme
İyi sen kal biz gidiyoruz deyince de koşa koşa geliyor
Öyle aslında da ben rahatsız bi insanımDestiny bu arada ananede kalan cocuk harika
Busmai ben de disari cikarken hatta parkta yeterince oynadiktan sonra donerken gorusuruz diye el salliyorum ordek yavrulari yanima geliyor ananeye birakirkende uzulmem ama krese giderken aglarken birakmak cok zor...aslinda bende cocuklarda tramva yaratirmiyim fobisi cok
Çok haklısın bacım. Performans cok kötu. Muhtarı göreve cagırıyorum:)Topikcanlar şu ara performansınız çok kötü!!
Herkese günaydınnnnn. Güzel bir haftasonu olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?