• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın hatunlar!!!:KK25:
bütün hastalara şifa diliyorum. inş yeni haftayla daha iyi olur, tamamen iyileşirsiniz..

eşim mesaide bugün. biz de ayşecikle kahvaltımızı yaptık. spor da yaptım, şimdi duş alıp evi toparlayayım.
akşama balık alsın eşim, yemek sakıt olsun benden.
ayşecikle koruya akalım biz, hava soğuk ama güneşli. güzel görünüyor :KK37:

anlaşıldı ki, bu vakumlu poşetler benim istediğim gibi bi yarar sağlamayacak.
kazak, şal türü trikoları koyam bari.

busmai, bir aydır bu kadınla egzersiz yapıyorum. yatıyorum jillian kalkıyorum jillian
ufak tefek ama pek yaman. bi de yüzünü sana benzetiyorum, bana hep seni hatırlatıyor :KK48:

destiny, haftasonu yalnız kalmak daha bi zor geliyor insana.. hava güzel görünüyor.
çıkıp bi hava alın ceylinle iyi gelecek bak.. :KK39:

born, anneciğinin iyileşmesine çoook sevindim. Rabbime şükürler olsun.. :KK36:

pembişim, ilaçlara birkaç gün devam etmekte bi sıkıntı olacağını sanmam.
içine sinmezse, dr u arayıp bi sor.

Gecen hafta sonları dısarı cıkmaktan önce ben sonra ceylin hastalandık. Cesaretim yok. Zaten tam düzelmedi. Dısarı cıkmaya keyfim de yok hem

Destinycan seni çok iyi anlıyorum. Ama bak havalar düzelsin dışarı girip çıkınca daha pozitif olacağız eminim :)

Slmmm...

Pembişim hiç bilemedim ilaç işini, ama geipte bence ilac hastalığın süresini hiç etkilemiyor yahu. 7 günde topatlayıp 10 gündr btiyor malesef:(

Destny yatın dinlenin bacım, haftaya acısını çıkarırsınız;) bi iyileşin gerisi kolay;)

Nfk siz tam tadını çıkarmışsınız bugünün valla:)

Bizde bugün bebek tebriğine gittik arkadaşlarla. Ev baya uzaktı bize. 1 saat gidiş 1 saat geliş yordu valla. Arya da çok aksiydi, ne zaman uysallaşacak bu çocuk yaaa:( durmadan kavga edip vuruyor diğer çocuklara.

Akşama rşimin arkadaşına oturmaya gidicez. Orda da böyle olmasa bari.

günaydın hatunlar!!!:KK25:
bütün hastalara şifa diliyorum. inş yeni haftayla daha iyi olur, tamamen iyileşirsiniz..

eşim mesaide bugün. biz de ayşecikle kahvaltımızı yaptık. spor da yaptım, şimdi duş alıp evi toparlayayım.
akşama balık alsın eşim, yemek sakıt olsun benden.
ayşecikle koruya akalım biz, hava soğuk ama güneşli. güzel görünüyor :KK37:

anlaşıldı ki, bu vakumlu poşetler benim istediğim gibi bi yarar sağlamayacak.
kazak, şal türü trikoları koyam bari.

busmai, bir aydır bu kadınla egzersiz yapıyorum. yatıyorum jillian kalkıyorum jillian
ufak tefek ama pek yaman. bi de yüzünü sana benzetiyorum, bana hep seni hatırlatıyor :KK48:

destiny, haftasonu yalnız kalmak daha bi zor geliyor insana.. hava güzel görünüyor.
çıkıp bi hava alın ceylinle iyi gelecek bak.. :KK39:

born, anneciğinin iyileşmesine çoook sevindim. Rabbime şükürler olsun.. :KK36:

pembişim, ilaçlara birkaç gün devam etmekte bi sıkıntı olacağını sanmam.
içine sinmezse, dr u arayıp bi sor.
Hahha motive mi eder seni yoksa tam tersi mi :KK70:
Aferin kız kolay mı
Callanetics e bakmıştım bi ara sonra istikrarlı olamadım 1 saat sürüyordu

bu günün keyfini biz de yaşadık hava çok iyiyiydi yemek ve uyku saatlerinde evde kalan vakitte sokaklardaydık...hava güzel olunca açık hava lunaparka gidiyoruz hem havadar hem keyifli geliyor..artık dışarılarda oturup çay içmeye bilem başladık yaşasın büyüyorlar..sümükler azaldı darısı diğer hastaların başına

Selamlaaaar!:KK54:

İstanbul'da da hava çok güzel. Biraz direksiyona çıktık esimle. Aysecigi hayvanat bahçesine goturucez inş. Herkese hayirli huzurlu günler.. :KK36:

Son düzenleme:
Kızlar valla 4-5 gün öncesinde kar diyordunuz, soğuk diyordunuz bana komik geliyordu hala kar var mı diye. Birkaç gündür burası inanılmaz soğuk ve karlı. Şimdi siz hava çok güzel diyince bile içim açıldı. Birkaç güne buralara da gelir o güzel havalar inşallahh.

Ben bugün haftaiçi için yemek hazırlama, buzluk için birşeyler yapma derken akşamı ettim. Ama rahat ederim bir süre:)
Yarın okul... Temizlikçim gelemedi bir türlü, uyuz etti beni. Ev baya pis, yarın üstten bi toparlayım evi bari de, haftasonuna kadar idare etsin. Bizden böyle hatunlarr...

Oğluş geçenlerde ben lavboya gittiğimde desitini alıp gümüşlüğe sürmüştü. Söz vermişti bi daha yapmıcam diye. Bugün odasından "alt değiştirme ekipmanını getirmesi" biraz uzun sürünce bi baktıkki duvar ve bi yastığı kreme bulamış!! Elleri bembeyaz!! Hata edip ılıktan sıcağa dönük du ile yıkadım. Havlu peçete ile silince daha iyi çıktı ellerinden. Size de ders olsun :D masal okumayacaktım ona bu gece ama söz verdi bi daha kesin yapmayacakmış :D

Dün akşam annemler bize uğramıştı; kerem onlarla gitmek istedi, gece orda kaldı.. Bugün öğlen getirdiler ,kapıdan girmek istemedi ağladı halbuki sabah "ben annemi özledim" diyormuş :D

Hahahaaa pembişimmm. Hep aynı tablolar ya. Nedir bu çocukların krem aşkı. Bizimkinin en son vukuatı da koşu bandını diş macununa bulamak. Ay bide o sildikçe köpürüyo, uyuz ediyo insanı:KK43:

Busmai valla iyi cearet göndermişsin. Bîximki de baya ağlıyor kv ler giderken. Onlarda bırak gelsin diyorlar ama, ıhhh sanmam duracağını. Hatta dur kız gaza geldim, bi göndereyim bakalım neler gelecek başımıza. Maşallah kereme:KK66:

Bu arada günaydınnnn :)

Hahahaaa pembişimmm. Hep aynı tablolar ya. Nedir bu çocukların krem aşkı. Bizimkinin en son vukuatı da koşu bandını diş macununa bulamak. Ay bide o sildikçe köpürüyo, uyuz ediyo insanı:KK43:

Busmai valla iyi cearet göndermişsin. Bîximki de baya ağlıyor kv ler giderken. Onlarda bırak gelsin diyorlar ama, ıhhh sanmam duracağını. Hatta dur kız gaza geldim, bi göndereyim bakalım neler gelecek başımıza. Maşallah kereme:KK66:

Bu arada günaydınnnn :)
Allah eksikliklerini göstermesin bu çılgınların :D

Kız gönder tabi ya en kötü ihtimal gece geri getirirler ;)

Ay burda hava yine kapalı ve soğuk. Üstüne üstlük günlerden pazartesi. Kuaföre gidip bi fön mü çektirsem, kendimi mutlu etmek adına? Ufff, pufff, çuffff:(

Gunaydin topikcanlar. Nezle devam geniz akintisi oksuruk yapmaya basladi. Hatmi cicegi denicem yine. Ates yok ilac kullanmak istemiyorum. Bugun toplantim var kac saat surer bilmem yemek isini hallettim mantar corbasi ve çin pilavi...

Aryammm düzelecek havalar bak burda da düzeldi çok şükür. Git çektir tabü kız hatta ufak bi gez dolaş ;)

Eagleecım ilacı bıraktım bugün itibari ile ama geniz akıntımız ve öksürüğümüz var. Ay bi de veledim bişi buldu; öksürünce ilgi görüyo ya öksürtüyo kendini :D inşallah sizin de geçer gider. Havalar düzeldikçe daha iyi olacak inşallah.

Back
X