onlar da ayrı mevzu44 44 154 ibb trafik kontrol merkezi, 154 trafik şikayet hattı... Buralar ilgilenirler belki bir ara , neticede park etmene karışamaz. Zaten onların yolları gasbetmesine kılım,
Bizim sokakta, tam kaldırım bitip cadde başladığı noktada araba park ediyorlar , ama böyle dip dibe, bacağını sokacak yer yok, sağa gitsen ana cadde, sola gitsen bir başka araç, şikayet ede ede; iki duba monte ettiler caddeye, artık park edemiyor magandalar, hadi bebek arabalıları geçtim , engelli arabası olanlar, görmeyenler nasıl geçecek ? Of istanbul ; ne vazgeçiliyorsun , ne yaşanıyorsun
Adama aradım şikayet ettim diyebilirsin , kapar çenesini belkionlar da ayrı mevzu
şimdi trafik kontrolü arasam biz ilgilenmiyoruz derler
öyle arsız bır herif sanmam öyle çenesını kapatacıgını.artist.Adama aradım şikayet ettim diyebilirsin , kapar çenesini belki
Bir de okula haber gönderiyor demek, baya baya dayıymış adam da, insallah daha fazla dalaşmadan keser sesini ..
Allah kolaylık versin bacım. çok şükür eşin yardımcı.eagle ilk senin mesajını gördüm ve kesinlikle nfkyı dinle derim su yarım saatlik tek başına olan yürüyüşler bana cok iyi geliyor artık ek gıdayada başlıyoruz daha uzun süreler de bırakabılicem eşime yoksa insan cok bunalıyor ben yaşları aynı olmadıgı halde iki çocukla cok delirdiğim anlar oluyo cok haklısın yasir de bu ara sabrımızı gercekten cok zorluyor dayanamadıgımda hemen oda değiştirmeye calısıyorum sonra konusuyorum anladı sanıyorum bi dakka sonra yine aynı ve kardesini sürekli itmeye pataklamaya basladı :/ Allah yardımcımız olsun gercekten
çok zor valla ya allah hepimize sabır versineagle ilk senin mesajını gördüm ve kesinlikle nfkyı dinle derim su yarım saatlik tek başına olan yürüyüşler bana cok iyi geliyor artık ek gıdayada başlıyoruz daha uzun süreler de bırakabılicem eşime yoksa insan cok bunalıyor ben yaşları aynı olmadıgı halde iki çocukla cok delirdiğim anlar oluyo cok haklısın yasir de bu ara sabrımızı gercekten cok zorluyor dayanamadıgımda hemen oda değiştirmeye calısıyorum sonra konusuyorum anladı sanıyorum bi dakka sonra yine aynı ve kardesini sürekli itmeye pataklamaya basladı :/ Allah yardımcımız olsun gercekten
sağol canım soğuk algınlığıymış.antıbıyotıkten yırttık şimdilikAy bugün ne bereketli bi günmüş, oh, herkesler burda:))
Pembişim geçmiş olSun canım benim, ateşi varsa dr a mı götürsen? Enfeksiyon olabilir.
Destny ceyline de geçmiş olsun, nesi varmış canım? Grip mi? Şu çocuklar iyileşsin artık yaa...
Bornum hoşgeldin, yasire bak sen, büyümüşte kardeşini pataklamaya başlamışş:)
Pamuk helvam karar verdin mi menüye? Bi arada sen bana kuru patlıcan dolmasının iç tarifini versen ya?
Bu arada busmai eagle ve pembiş valla bende sizdenim. Cezayı genelde sevdiği şeylerden alıkoymak olarak yapıyorum. Ama deli gb bağırıyorum, kendimi kontrol edemiyorumbirazda çok mu ince düşünüyoruz ya? Biz nasıl büyüdük allah aşkına? Valla ben dayak bilem yedim bol bol. Bişi olmadı
doğduğumdan beri istanbuldayım, şu zabıtaların insanlara bi hayrını görmedim.
bi de kendilerini polis falan zannediyorlar. bi havalar bi havalar!
anca arabasıyla meyve satan adamı, simitçiyi kovalasın;
pazarcılara sarsın, küçük esnafa musallat olsun 3-5 rüşvet alsınlar
dükkanın biraz ilerisine sen park etme, ben arabamı koyucam ne demek?!
hıyar ya! kim gelirse o park eder. sanki binanın bizatihi plakaya ayrılmış otoparkı.
seni kadın ve güçsüz gördüğü için bulaşıyor bence.
şöyle kelli felli bi adam oraya park edecek de bu sesini çıkaracak, hiiiiç sanmam
böyle park sıkıntısı yaşadığınıza göre okulun kendi otoparkı yok heralde?
ehh onlara duacıyız:)neee? ceylin fotosentez mi yapıyoor?!
gerçekten de az yiyormuş. sade sütle besleniyor galiba bu kız?
neyse ki meyve ve kuru yemiş yiyormuş.
Bize de şans vuraydı iyiydi ya neyse :)Aryam, menüyü netleştiremedim , zaten ustaların işi de uzadı, ben de misafirleri sonraki hafta sonuna erteledim ,
uzun zamanım var; düşüneceğim iyice
Kuru dolma içi icin ;
Ben şuradaki tarife uyuyorum bire bir, http://www.kevserinmutfagi.com/zeytinyagli-kuru-dolma.html
Âmin pembiş, ne güzel dua etmişsin , bize şans vurmadı, ama her genç kızın rüyasıdır, örnek koca modeli
Bi de bu topikte ikinci ve üçüncüye dönmüş olanlar varkonu başlığına bayıldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?