• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

44 44 154 ibb trafik kontrol merkezi, 154 trafik şikayet hattı... Buralar ilgilenirler belki bir ara , neticede park etmene karışamaz. Zaten onların yolları gasbetmesine kılım,
Bizim sokakta, tam kaldırım bitip cadde başladığı noktada araba park ediyorlar , ama böyle dip dibe, bacağını sokacak yer yok, sağa gitsen ana cadde, sola gitsen bir başka araç, şikayet ede ede; iki duba monte ettiler caddeye, artık park edemiyor magandalar, hadi bebek arabalıları geçtim , engelli arabası olanlar, görmeyenler nasıl geçecek ? Of istanbul ; ne vazgeçiliyorsun , ne yaşanıyorsun :KK34:
onlar da ayrı mevzu
şimdi trafik kontrolü arasam biz ilgilenmiyoruz derler

Adama aradım şikayet ettim diyebilirsin , kapar çenesini belki :KK67:
Bir de okula haber gönderiyor demek, baya baya dayıymış adam da, insallah daha fazla dalaşmadan keser sesini ..
öyle arsız bır herif sanmam öyle çenesını kapatacıgını.artist.
gecen yıl eskı guvenlıkle kafa göz girmişlerdi birbirlerine

yaw bana topik büyüsü yapılmış :) bir türlü su pcyi açamıyorum oh actım salona da aldm artık rahat rahat girecegım igde yazmak tamam da burası bi başka doya doya okuyorum hemeeenn

eagle ilk senin mesajını gördüm ve kesinlikle nfkyı dinle derim su yarım saatlik tek başına olan yürüyüşler bana cok iyi geliyor artık ek gıdayada başlıyoruz daha uzun süreler de bırakabılicem eşime yoksa insan cok bunalıyor ben yaşları aynı olmadıgı halde iki çocukla cok delirdiğim anlar oluyo cok haklısın yasir de bu ara sabrımızı gercekten cok zorluyor dayanamadıgımda hemen oda değiştirmeye calısıyorum sonra konusuyorum anladı sanıyorum bi dakka sonra yine aynı ve kardesini sürekli itmeye pataklamaya basladı :/ Allah yardımcımız olsun gercekten

Ay bugün ne bereketli bi günmüş, oh, herkesler burda:))

Pembişim geçmiş olSun canım benim, ateşi varsa dr a mı götürsen? Enfeksiyon olabilir.

Destny ceyline de geçmiş olsun, nesi varmış canım? Grip mi? Şu çocuklar iyileşsin artık yaa...

Bornum hoşgeldin, yasire bak sen, büyümüşte kardeşini pataklamaya başlamışş:)

Pamuk helvam karar verdin mi menüye? Bi arada sen bana kuru patlıcan dolmasının iç tarifini versen ya?

Bu arada busmai eagle ve pembiş valla bende sizdenim. Cezayı genelde sevdiği şeylerden alıkoymak olarak yapıyorum. Ama deli gb bağırıyorum, kendimi kontrol edemiyorum:( birazda çok mu ince düşünüyoruz ya? Biz nasıl büyüdük allah aşkına? Valla ben dayak bilem yedim bol bol. Bişi olmadı:p

doğduğumdan beri istanbuldayım, şu zabıtaların insanlara bi hayrını görmedim.
bi de kendilerini polis falan zannediyorlar. bi havalar bi havalar!
anca arabasıyla meyve satan adamı, simitçiyi kovalasın;
pazarcılara sarsın, küçük esnafa musallat olsun 3-5 rüşvet alsınlar :KK34:

dükkanın biraz ilerisine sen park etme, ben arabamı koyucam ne demek?!
hıyar ya! kim gelirse o park eder. sanki binanın bizatihi plakaya ayrılmış otoparkı.
seni kadın ve güçsüz gördüğü için bulaşıyor bence.
şöyle kelli felli bi adam oraya park edecek de
bu sesini çıkaracak, hiiiiç sanmam :KK12:

böyle park sıkıntısı yaşadığınıza göre okulun kendi otoparkı yok heralde?

neee? ceylin fotosentez mi yapıyoor?! :-)
gerçekten de az yiyormuş. sade sütle besleniyor galiba bu kız? :KK53:
neyse ki meyve ve kuru yemiş yiyormuş.

Son düzenleme:
eagle ilk senin mesajını gördüm ve kesinlikle nfkyı dinle derim su yarım saatlik tek başına olan yürüyüşler bana cok iyi geliyor artık ek gıdayada başlıyoruz daha uzun süreler de bırakabılicem eşime yoksa insan cok bunalıyor ben yaşları aynı olmadıgı halde iki çocukla cok delirdiğim anlar oluyo cok haklısın yasir de bu ara sabrımızı gercekten cok zorluyor dayanamadıgımda hemen oda değiştirmeye calısıyorum sonra konusuyorum anladı sanıyorum bi dakka sonra yine aynı ve kardesini sürekli itmeye pataklamaya basladı :/ Allah yardımcımız olsun gercekten
Allah kolaylık versin bacım. çok şükür eşin yardımcı.
onun okulu lise miydi? anaokulu olan bi okulsa, belki arada yasiri götürebilirdi birkaç saat:KK64:

Oğluş bugün bi tık daha iyi. Zorla serum fizyolojik yaptım ama içeri gidemedi bile sıvı geri aktı. Bi de eşek güçlenmiş valla zor zaptediyorum :D

Pamuk helvam ideal olan sabırlı olmak tabiki. Hele ben elin çocuklarına tahammül ederken kendi çocuğuma tahammül etmememe kızıyorum da. Ama olmuyor işte valla :( bu sinir bi şekilde akacak da başka yer buldam da oraya akıtsam yani.

Aryammm tabiki terlik de yedik ve bişi olmadık ama kahretsin ki pedagoji çok gelişti ogünlerden sonra :D

Destinycim o adam çok normal gelmedi bana. Mümkün olduğunca muhatap olmasan daha iyi. Bi tık ötesi araba falan da çizer böyleleri :(

çok zor valla ya allah hepimize sabır versin
Ay bugün ne bereketli bi günmüş, oh, herkesler burda:))

Pembişim geçmiş olSun canım benim, ateşi varsa dr a mı götürsen? Enfeksiyon olabilir.

Destny ceyline de geçmiş olsun, nesi varmış canım? Grip mi? Şu çocuklar iyileşsin artık yaa...

Bornum hoşgeldin, yasire bak sen, büyümüşte kardeşini pataklamaya başlamışş:)

Pamuk helvam karar verdin mi menüye? Bi arada sen bana kuru patlıcan dolmasının iç tarifini versen ya?

Bu arada busmai eagle ve pembiş valla bende sizdenim. Cezayı genelde sevdiği şeylerden alıkoymak olarak yapıyorum. Ama deli gb bağırıyorum, kendimi kontrol edemiyorum:KK43: birazda çok mu ince düşünüyoruz ya? Biz nasıl büyüdük allah aşkına? Valla ben dayak bilem yedim bol bol. Bişi olmadı:p
sağol canım soğuk algınlığıymış.antıbıyotıkten yırttık şimdilik

doğduğumdan beri istanbuldayım, şu zabıtaların insanlara bi hayrını görmedim.
bi de kendilerini polis falan zannediyorlar. bi havalar bi havalar!
anca arabasıyla meyve satan adamı, simitçiyi kovalasın;
pazarcılara sarsın, küçük esnafa musallat olsun 3-5 rüşvet alsınlar :KK34:

dükkanın biraz ilerisine sen park etme, ben arabamı koyucam ne demek?!
hıyar ya! kim gelirse o park eder. sanki binanın bizatihi plakaya ayrılmış otoparkı.
seni kadın ve güçsüz gördüğü için bulaşıyor bence.
şöyle kelli felli bi adam oraya park edecek de bu sesini çıkaracak, hiiiiç sanmam :KK12:

böyle park sıkıntısı yaşadığınıza göre okulun kendi otoparkı yok heralde?

yok otoparkımız canım,bahçemiz de küçük.
şeytan dıyo 2 deli tut dukkanın camını çerçevesini indirsinler
az önce yemeğe çıktım baktım arabanın sileceklerini kaldırmış şerefsiz.ve gördüm kendısını cok bekledı bir şey söylıyım diye ama hıc bır sey demedım,canı kavga istiyor

neee? ceylin fotosentez mi yapıyoor?! :-)
gerçekten de az yiyormuş. sade sütle besleniyor galiba bu kız? :KK53:
neyse ki meyve ve kuru yemiş yiyormuş.
ehh onlara duacıyız:)

Kızlar toptan cevap yazıyorum
Aryam evet katılıyorum bence ceza olmalı ama bazı önemli şeylerde
Annem diyor ki "sana kızardım sonra pişman olurdum üzülürdüm uzun zaman
Halbuki ben de insanım bir dayanma gücüm var niye kendimi o kadar suçlamışım ki"
Evet anne diyorum fazla bile sabretmişsin benim senin kadar bile sabrım yok.
Babam anneme hiç yardım etmezmiş çok yoğunmuş zaten
Benim eşim yardım ediyor ara sıra valla.

Bi arkadaşım var eşini küçükken annesi hiç dövmemiş hiç kızmamış.
Adam diyor ki keşke dövselerdi belki adam olurdum.
Şu an başına buyruk ve sürekli iş değiştiren birisi çünkü.
Biz hiç kızmazsak hayat öyle toz pembe değil.
Ayrıca onlar bana çok da masum gelmiyor bazen canavara dönüşüyorlar :D
Yine de başı sıkıştığında her zaman yanlarında olacağımızı biliyorlar ya bu yeterli
Çünkü kızmak da bir nevi ilgilenmektir
Hiç ilgilenmezsin hiç kızmazsın bu da sorun.

Benim en kızdığım nokta gece yatmakta direnmesi, çünkü çok yorgun oluyorum tahammülüm yok o yatağa yatılacak
Yoksa dağıtmak kirletmek bunlara kızmam
Herkes kırmızı çizgilerini belirlesin :)

Destinycim ceyline geçmiş olsun demeyi unutmuşum canım. Geçmişler olsun. Bebeler hasta olmasınnnnnnn.

Busmaicim valla o lafı eden adamı şimdi bile evire çevire dövmeli bence :D yani birşeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsan düzelt dimi :)
İki çocuk çok çocuk valla sabretmek çok zor olur eminim. Allah kolaylık versin.

Bence bu dünyadaki en büyük şans bir kadının yardımcı bir kocasının olması. Allah herkese nasip etsin. Yani benim olmadı bari başkalarının olsun :)

Aryam, menüyü netleştiremedim , zaten ustaların işi de uzadı, ben de misafirleri sonraki hafta sonuna erteledim ,
uzun zamanım var; düşüneceğim iyice :KK48:

Kuru dolma içi icin ;

Ben şuradaki tarife uyuyorum bire bir, http://www.kevserinmutfagi.com/zeytinyagli-kuru-dolma.html

Âmin pembiş, ne güzel dua etmişsin , bize şans vurmadı, ama her genç kızın rüyasıdır, örnek koca modeli :KK48:

Gunaydiiin, sabah-i serifleriniz hayrolsun :KK52:

Sanırım bu kapalı kasvetli havalardan, ben de uyudugumdan hic anlamıyorum. Ne kadar uyusam da dinlenemiyorum. Neyseki şuan güneş açtı..

yaw dün o kdar alıntıladım yazamadm şimdik açıyım dedim pcyi ama yine alıntı yapamıcam sanırım hasta olan tüm bebişlere gecvmiş olsn zumrada da gıcık gb bi oksuruk var bide aşısı var haftaya inş düzelir hasta olan tüm bebişlere de geçmişler olsun...
pembiş senin yazını gördüm şimdi sen kocana cok acısıyosun ondan o da yorgun fln diyosn ben hiç dinlemyrm onun yorgun olmasını ee bız dglmıyız dıme ama :)

Back
X