Bilmem ki tembellik ediyorum biraz onu yedirmekte,Canım aryanın bi dönemki yememesi kansızlık yüzünden demişti dr, hakkatten kan ilacını bir süre kullandıktan sonra yemesi biraz da olsa farketmişti. Tahlille de bakmadı kanına üstelik, gözlerine falan bakıp kan şurubu verdi. Bence zorla da olsa içir derim
İyi yolculuklar şekerim :)Bilmem ki tembellik ediyorum biraz onu yedirmekte,
Kendim oturup yiyorum
Biz tatlı yoğurt sevmiyoruz zaten çok ekşimeden 1 haftada bitiyor hepsi
Yarın sabah istanbula kuzenimin nişanına uçuyorum kızlar; gece döneceğim inşallah..
Nasıl bir enerji var sıpalarda değil mi ya? Aman atlattın allahtan kuzum ya, bugünde tadını çıkar bari haftasonununAh aryammmmm bugün pertimçıkışta törende çocuklar "hocam noldu size çok yorgun görünüyorsunuz" diyorları artık düşün tipimin sabahtan değişimini
Hayırlı yolculuklar canım, değişiklik olur biraz sanadaBilmem ki tembellik ediyorum biraz onu yedirmekte,
Kendim oturup yiyorum
Yarın sabah istanbula kuzenimin nişanına uçuyorum kızlar; gece döneceğim inşallah..
Yogurdu hep böyle sekerli tuzlu mu mayalıyosun. Ben kapagını acar bakarım hep.cok geçmiş olsun, dr a gittiniz mi? hamilelikte grip ciddi bi durum.
yoğurda gelince; neden böyle oldu bilemiyorum, her zamanki gibi yaptığım için
sütle alakalı bi durum var gibi geliyor bana. nette biraz bakındım.
inek antibiyotik aldıysa yoğurt mayalanmaz gibi şeyler yazıyor.
sütü 5-10 dk kaynattıktan sonra uygun sıcaklığa gelene kadar bekliyorum.
4 kg süt için yaklaşık 2 kaşık yoğurda bir silme tatlı kaşığı kadar şeker ve bi çimdik tuz ekleyip
az da süt ekleyip ılıştırıyorum. sonra kavanozdaki süte kenardan döküp ağzını sıkı kapatıyorum.
sofra bezine sarıp battaniyeyle sarmalıyorum. 4 saatten sonra ağzını açmadan kontrol edip dolaba kaldırıyorum.
Hayırlı yolculuklar canım gercı varmışsındır coktanBilmem ki tembellik ediyorum biraz onu yedirmekte,
Kendim oturup yiyorum
Ne yapıyon bakiim sen hıımmm?Merhaba kızlarrrrrrrrr :) sabahtan beridir saçma koşturmalarla vakit geçti ve bu saat oldu bi mrb yazamadım :) umarım herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur :)
Ay bu kayahın vefatı beni çok etkiledi dünden beri ağlıyorum. Babamın ölüm yıldönümü de yakın. Ondan mıdır nedir. Öldüm dunden beri ağlamaktan
Annem gitti gelecek yarına. Bende bi tatlı denedim nasıl oldu bilmiyorum şimdi de bi poğaça denicem. Söylerim sonuçları:)
Yogurdu hep böyle sekerli tuzlu mu mayalıyosun. Ben kapagını acar bakarım hep.
Hayırlı yolculuklar canım gercı varmışsındır coktan
Ne yapıyon bakiim sen hıımmm?
:)
Puuuu o öğrencilere. Sinan akçılı bilirler ama.Ben de çok etkilendim. Bi de öğrenciler bile bilmiyorlar ya adamı kendimi acaip yaşlı hissettim. Fani dünya işte. Allah rahmet eylesin.
Sonuçları beklyoruzzzz
Amann sabahtan kahvaltı koşturması sonra spor yaptım. Yemek hazırla, 3 posta çamaşır yıka as. Bu kadar yani :) diyorum ya saçma sapan işteha pardon bi de ağda seansı yaptım söylemesi ayıp hahhaaha
Bi banamı cabuk gecmıyor. Yalnız oldugumdan gecmiyor sanırım.Selam kızlar. Haftasonu zaman çok çabuk geçiyor. Ben de hep evdeydim ama zaman geçti gitti bile. Şimdi de yemek yiyeceğiz.
O kadın ıyıkı gelememiş bence. Ne guzel bir gun olmuş kanımca:)Slm kızlarr...
Bugün temizliğe gelecek olan kadın hastalanmış yarın gelecek. Bende öğleden önce buzdolabını ve bazı mutfak dolaplarını hallettim eşimle. Öğleden sonrada kuzen ve çocuklarla çocuk kulübüne gidip hem çocukları oynattık hem biz biraz oturduk. Sonra avm yapıp eve doğru gidiyoruz şimdi. Çok yoruldum ama güzel bir gün geçirdim arkadaşlar:)
Yarında şu temizlik ve yemek işlerimi halledersem baya iyi olacak.
Çok sinirlenmişsin belli. Canım benim cok zor işimiz. Cocuk yuku sadece anneye binince de bir yerde tırlatıyosun. Ben de senin gibiyim. Bir de boğazım yeniden basladı agrıyor. Fıttırmak üzereyimYemin ediyorum komşularım benim bsğrışımı duysalar bu kadın manyak derler ama bazen şu velede tekme tokat girişmemek için bağırıyorum!! Hiç durdan anlamıyo ya kafayı yicem. Sürekli oyalıyorum vs ama yoruluyorum ya. Bi de sağolsun zaten babamız malum. Batsın bu dünya da kurtulayım yahu!!
Çok sinirlenmişsin belli. Canım benim cok zor işimiz. Cocuk yuku sadece anneye binince de bir yerde tırlatıyosun. Ben de senin gibiyim. Bir de boğazım yeniden basladı agrıyor. Fıttırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?