• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembişim Ay inşallah hasta olmamıştır yaa? Ateşi oldu mu daha sonra? Zencefil verseydinnn.

Destny sen nasıl oldun canım? Geçmiş olsun tekrar.

Günaydın bu aradaaa

pembişim, efe bugün nasıl? inş grip değildir.

bağırma konusuna gelince, bazen ben de ciddi ciddi bağırıyorum.
gözümün içine baka baka 40 kez yapma dediğim şeyi sadece benim sınırımı denemek
ve beni sinir etmek için yapıyor. özellikle bi şeylerin tepesine çıkmışsa tehlikeliyse
dayanamıyorum.
büyük olsa poposuna bi tane yapıştırmak geliyor içimden.

bu arada senin günün mü geçti?

aryam, epey iş kaçırmışsın kız, maşallah..
kadın da gelir, dip köşe tertemiz olur.
ay temiz ev insanı ne kadar mutlu ediyor :KK51:

kahvaltıyı henüz yaptık. evi şöyle bi toparlayayım. ayşecikle koruya akıcaz inş. :KK49:

Son düzenleme:
aryam, epey iş kaçırmışsın kız, maşallah..
kadın da gelir, dip köşe tertemiz olur.
ay temiz ev insanı ne kadar mutlu ediyor :KK51:

kahvaltıyı henüz yaptık. evi şöyle bi toparlayayım. ayşecikle koruya akıcaz inş. :KK49:
Dün öğleden önce temizlikçi geldi güzelce temizledi canım. Akşama da kv ler geldi yemeğe, iyi oldu, o da çıktı aradan. Ama gel gör ki misafirden sonra ev hiç temizlenmiş gb değil:) bende baya yormuşum kendimi hala uyanamadım:(

Bu arada hurç ve vakumlu poşet baya işe yarıyor;)

Selam hatunlar ben de ig ye yazmistim yorgunlugumu benimkiler de cok fena.hep atraksiyon mizmizlik.biz odaya goturme cezasi vermeye basladik ciddi yaramazlik ve aglamalarda odalarina birakiyoruz kapiyi kapiyoruz. Fazla sesleri gelmiyor sinirlerimizi daha fazla bozmuyor sakinlesmeden cikma diyoruz kisa surede sakinlesiyor ve ciktiginda istedigimizi yapiyor. Odalarina kapanmaktan simdilik rahatsizlar hoslarina giderse naparim bilmiyorum

Selam hatunlar ben de ig ye yazmistim yorgunlugumu benimkiler de cok fena.hep atraksiyon mizmizlik.biz odaya goturme cezasi vermeye basladik ciddi yaramazlik ve aglamalarda odalarina birakiyoruz kapiyi kapiyoruz. Fazla sesleri gelmiyor sinirlerimizi daha fazla bozmuyor sakinlesmeden cikma diyoruz kisa surede sakinlesiyor ve ciktiginda istedigimizi yapiyor. Odalarina kapanmaktan simdilik rahatsizlar hoslarina giderse naparim bilmiyorum
yaşları itibariyle ağır bi ceza bu. yani düşünme paspasına bile mesafeliyim.
hoş bir iki kez yüzümü tırmaladı bizimki, ben de çok sinirlendim. çok canımı acıttın yanımdan git, uzaklaş dedim.
salon kapısından çıktı, eşiğin diğer tarafında bekledi. 30 saniye sonra cilve naz ve özürle geri geldi.
odasına göndermek kadar kapıyı kapatmak da çok etkiliyor çocukları :(

Onlar boyle masada hala karin doyuramiyor ve ben hala sosyal hayattan uzaktayim bu gun nikah yildonumumuz ve ilk defa maaile yemege cikicaz ve benim pisman edecekler :(

Yok be canim yiyemiyolar yani doyamiyolar dikkatleri dagiliyor
genelde bizde de öyle oluyor ki.. yani baştan iştahla yemeğe başlıyor.
ama tabağındakileri bitirdiği nadirdir. sonuna doğru cozutmaya başlıyor, oynuyor döküyor.
bu sefer kaşığı ben alıp bitirtiyorum.

Onlar boyle masada hala karin doyuramiyor ve ben hala sosyal hayattan uzaktayim bu gun nikah yildonumumuz ve ilk defa maaile yemege cikicaz ve benim pisman edecekler :KK43:
nice yıllara canım. Rabbim sağlıklı huzurlu nice yıllar göstersin inş. :KK68:

maaile derken ikizler, eşin ve sen di mi? sonuçta bu düzene alışığız be bacım.
çocuklu hayat böyle. ama 3-3,5 yaşında kendilerini epey kurtarıyorlar.
şimdiki kadar dikkat, yardım ve zaman gerekmeyecek.. ya da bu benim tesellim :KK48:

sosyal hayat derken, sen zaten çalışıyorsun. evde de çocuklar, işler..
enerji de zaman da çok kalmıyor. kendine özel vakit ayırmak belki rahatlatır.
alışveriş olur, yarım saat bi yürüyüş olur, arkadaşla bi kahve olur.
bu gibi ufak molalar enerji olarak geri dönüş yapıyor.
sanırım sen yalnız başına kalıp başını dinleyemediğin için
böyle sıkıldın..

Bu ara es veremedim ondan sanirim bide artik buyusunler diye acele ediyorum..bi bakiyorum butun gun yedi uyudu isedi aksam oluyo yemek hazirla yemezlerse b plani yap ..aksam yat seramonisi...biraz da gribim aksam uyuyakalmisim kuzularla...aksam biraz gamsiz olayim oetali dagitsalarda oturup yemegimi yiyeyim...

Eaglem sen birazbunalmışsın bu ara bence:) yoksa hepimiz aynıyız. Yemek yiyeceğimiz yerler belli, oyun alanı olanyerleri seçiyoruz, ona rağmen durdurulamıyorlar:) yemek yeme konusu bizde de lady peacock lady peacock nın dediği gb, çorba haricindeki şeyleri kendi yiyebiliyor zaten, o da bitiremiyor ben el atıyorum. Ayrıca sanırım sen çiş olayını da hallettin bizde daha o da yok. İnsan zaman zaman bunalıyorsa da iyi ki varlar yahu;)

benim yeni program anama yaradı ondan sanırım kuzuları cuma öğlen alıyorum salı öğlene kadar tepemde olunca arıza vermeye başladım bazen bu kuzular anamın da bana baktırıyor gibi hissediyorum;)

Yemin ediyorum komşularım benim bsğrışımı duysalar bu kadın manyak derler ama bazen şu velede tekme tokat girişmemek için bağırıyorum!! Hiç durdan anlamıyo ya kafayı yicem. Sürekli oyalıyorum vs ama yoruluyorum ya. Bi de sağolsun zaten babamız malum. Batsın bu dünya da kurtulayım yahu!!
Ohooo benim attığım naraları duysan
Üst katımız boş da alt kat dolu maalesef, bazen kendimi frenleyemiyorum
Sonra vicdan yapiyorum ceza icin erken mi diye...sonra hala yanliz yiyemedikleri icin kendimi sucluyorum......:KK43:
Cezadan anlıyorlarsa yani işe yarıyorsa bence kullanılır. Tabi çok korkuyorlarsa yapmamak lazım cezada tek ölçütüm korku yoksa tekme atmışlığım bile var ahaha
Uslu çocuğu olanlar yorum yapmasın :D

Bu arada kendi kendine bizimki de yemiyor oyalanıp duruyor ben yedirmek zorunda kalıyorum hızlı hızlı yoksa bırakıp gider
Bu ara es veremedim ondan sanirim bide artik buyusunler diye acele ediyorum..bi bakiyorum butun gun yedi uyudu isedi aksam oluyo yemek hazirla yemezlerse b plani yap ..aksam yat seramonisi...biraz da gribim aksam uyuyakalmisim kuzularla...aksam biraz gamsiz olayim oetali dagitsalarda oturup yemegimi yiyeyim...
Benim de hergün öyle merte ayrı yemek kereme ayrı.. Bütün gün uyut yedir gün bitiyor
Ama bunlar da geçecek sonsuza kadar böyle sürmeyecek diye avunuyorum

aslında korku yok cezada oda aydınlık ve kendi odaları hatta ben cezayı severlerde odada kalırlar diye korkuyorum..
çıkışta tamamen ikna olmuş ve sakinlemiş çıkıyorlar...herzamanki gibi ömer daha itaatkar gülsüm asi anası kılıklı...

benim yeni program anama yaradı ondan sanırım kuzuları cuma öğlen alıyorum salı öğlene kadar tepemde olunca arıza vermeye başladım bazen bu kuzular anamın da bana baktırıyor gibi hissediyorum:KK66:
ilahi yaaaa :-)
Ohooo benim attığım naraları duysan
Üst katımız boş da alt kat dolu maalesef, bazen kendimi frenleyemiyorum

Cezadan anlıyorlarsa yani işe yarıyorsa bence kullanılır. Tabi çok korkuyorlarsa yapmamak lazım cezada tek ölçütüm korku yoksa tekme atmışlığım bile var ahaha
Uslu çocuğu olanlar yorum yapmasın :KK70:

Bu arada kendi kendine bizimki de yemiyor oyalanıp duruyor ben yedirmek zorunda kalıyorum hızlı hızlı yoksa bırakıp gider

Benim de hergün öyle merte ayrı yemek kereme ayrı.. Bütün gün uyut yedir gün bitiyor
Ama bunlar da geçecek sonsuza kadar böyle sürmeyecek diye avunuyorum
tekme miii? :KK53::confused::KK45:
aslında korku yok cezada oda aydınlık ve kendi odaları hatta ben cezayı severlerde odada kalırlar diye korkuyorum..
çıkışta tamamen ikna olmuş ve sakinlemiş çıkıyorlar...herzamanki gibi ömer daha itaatkar gülsüm asi anası kılıklı...
kurban olurum ben onları Verene!!!! asi gülsümüm benimm:-)

Back
X