zincomega idi bizimki. Ama bunun yanında polovit diye de bir vitamin daha kullandırtıyordu.O mamalari gecen yil kullandik ama esimde senin gibi dusunuyor o yuzden artik doktora gitmiyoruz :)
Soylediklerinde cok haklisin ye dedikce ters tepiyo aynen bizde oluruna biraktik isterse yiyor yemezse zorlamiyoruz
bugunlerde onune bir kaseyle su koyuyorum onunla oynarken yemek yiyor tabi bu kocaman sismis dudakla yemez bi kac gun
aryanin bobreklerindeki tasi okumustum gecmis olsun kuzucuga..ggecsin bi daha gelmesin.
bende balik yagi kullaniyorum .
fazla vitaminin zararlarini okumustum o yuzden icinde vitamin olmayan bi marka benim ki
isim verebiliyormuyuz bilmiyorum bizim balik yaginin adi carlson siz ne kullanmistiniz aryam ?
Bunu uzun zamandır yapmadığını bende farkettim:)Uzun zamandır alıntı denizi yapmadığımı farkettim
Kız yok şimdi iyi düzeldi diyorum iştegözlerim yuvalarından çıktı kız 16 kg ve sen yemeyen bebek mi diyorsun...bizde herşeyi yiyen model var ömer ve 15 kilo kızımı hiç söylemeyeyim...:) anne kısmına yaranılmıyor
bu arada benim kuzular bu ara fena hareketlendi çok yaramazlık yapıyolar ve ev daimi savaş alanı...baharın hikmetimi yoksa cemre bizim kuzuların kafasına mı düştü...
İnşallah canımm. Yoksa ayvayı yedinnnnOğluş 6 da kucağımda uyuyakaldı :) bakalım bu akşam nasıl şekillenecek??? Umarım gece uykusuna bağlar
Bunu uzun zamandır yapmadığını bende farkettim:)
Se
İnşallah canımm. Yoksa ayvayı yedinnnnÖğlen uyumamış mı ki? Bu arada senin bakıcı aynı kişi mi hala?
Toplu alıntı yapıp cevaplamayı beceremiyorum, işkence gb tek tek yazıyorummm.
Yarına barbunya ısladım, bu kış hiç yemedik. Şöyle hafif hafif yeriz.
İyi bari rahat edersin biraz, iyi kötü yardımı olur kadının.Coştum dimi
Öğlen uyumamış sağolsun. Zaten geç kalkmıştı 8:15 gibi. Bakıcımız aynı. Gelecek yıl için kadınla konuştum ama kadın dediğimi de anlamamış iyi mi :) bakalım bi daha konuşucam. Yine tam gün gelsin istiyorum. Yarım gün ev işleri ve ufak tefek yemekler, öğleden sonra da kreşten gelen oğluş
Niye beceremiyon canikommm??? Çoklu alıntıya basıp duruyon sonra da ekle diyosun ekliyo :)
Ben havuç ve patates yiyemeyince barbunya da aklıma gelmiyo tabihaftada iki gün baklagil yemeliyim. Kimse yemiyo diye azıcık kuru fasulye yapıyorum ben de.. Bi dahakine barbunya yada nohut yapayım bari
Enemmmm! Ne ettin kızz? Hele bu ara, ben saldırıyorum belli şeylere o da benle saldırıyor, çok komikBiz en son 1 ay evvel acil doktora gittik, dayısının papağanı Selim'in parmağını kopardı ucundanŞimdi gülüyorum da , o zaman panik olmuştum bayağı, kuduz aşısı yaparlar mı kuduz ihtimali var mı diye , o bir iki saati zehir ettim kendime.. O zaman doktor ölçtü boy&kilosunu ve bana kilolu ama obez değil dedi Şimdi baktım deftere 16.2 imiş, obez değil de ; ablayla kilo olarak ara bayağı kapanıyor, yakında geçecek kızı
Pembiş , insallah Efecim gece uykusuna bağlar, Selim de uyumadı gündüz, insallah ablayla 21.30 da kapanışı yaparlar sağ salim :))
İyi bari rahat edersin biraz, iyi kötü yardımı olur kadının.
Baklagill, yeşil mercimek yemeği? O da olabilir bakdün yapmıştım içine erişte ve patates te kattım, ayıla bayıla yedik valla. Tabi sen bunları katamazsın büyük ihtimal
Biz en son 1 ay evvel acil doktora gittik, dayısının papağanı Selim'in parmağını kopardı ucundanŞimdi gülüyorum da , o zaman panik olmuştum bayağı, kuduz aşısı yaparlar mı kuduz ihtimali var mı diye , o bir iki saati zehir ettim kendime.. O zaman doktor ölçtü boy&kilosunu ve bana kilolu ama obez değil dedi Şimdi baktım deftere 16.2 imiş, obez değil de ; ablayla kilo olarak ara bayağı kapanıyor, yakında geçecek kızı
Pembiş , insallah Efecim gece uykusuna bağlar, Selim de uyumadı gündüz, insallah ablayla 21.30 da kapanışı yaparlar sağ salim :))
Sade yaparsın sende bebişim mercimeği??Aynen öyle katamamçok severim yeşil mercimek hemeğini oysa...
Gece uykusuna bağladı. Bi ara kalktı 8 gibi ışığı yaktı. Oğlum daha sabah olmadı dedim yanına yattım uyudu
Kızımmmm ne biçim kuş o ya. Jaws mı sanıyo kendini ?!?
O yanaklar zaten taş gibi ağzım sulandı tee burdan :)Biz en son 1 ay evvel acil doktora gittik, dayısının papağanı Selim'in parmağını kopardı ucundanŞimdi gülüyorum da , o zaman panik olmuştum bayağı, kuduz aşısı yaparlar mı kuduz ihtimali var mı diye , o bir iki saati zehir ettim kendime.. O zaman doktor ölçtü boy&kilosunu ve bana kilolu ama obez değil dedi Şimdi baktım deftere 16.2 imiş, obez değil de ; ablayla kilo olarak ara bayağı kapanıyor, yakında geçecek kızı
Yok olmaz yapamazsın, çözdürünce ancak pişirip koyabilirsin tekrar.Bir soru daha.. Kurban kıymasiyla köfte yapicam. Birkaç yemeklik yapıp tekrar dondurucuya koysam sıkıntı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?