- 8 Ağustos 2011
- 11.561
- 7.918
- 448
Benim ufak da çok iştahsızGunaydinn herkese
pamukhelva aryam hosbuldum :)
Nfk ilk kez yaziyorum daha once sessiz takipcisiydim topigin
busmai valla iyi idare ediyorsun iki cocukla..
bbende bu sabah yataktan kalkamiyorum uzerimde bi tembellik var ama allahtan oglum kendi kendine oynuyor simdilik
ztn cokkk istahsiz bi cocuk ben uzerine dusmesem butun gun ac gezer
Aryam bu arada allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Zaten yüzmeye gittim annem gelip çocuklara baktıCanım benim yaabazen sabrımız tükeniyor tabi. Kendine daha fazla zaman mı ayırsan? Çocukları kv ye yada annene paslayıp?
Yaşasın dondurucubusmai spor yapmaya acayip ihtiyacım var hele yüzmek ayrı bir keyif ama sonrasından korkuyorum yorgun argın...
nfk kız anacığın ne tatlı ama şimdiki kuzular tepemizde geziyo valla eskiden biz sokakta büyürdük ev dağılmazdı nerdeyse..
pembiş çok acil diyetisyene ihtiyacım var yoldan çıktım artık ama yasaklayacaklarından korkuyorum önce sen yasaklasana bana
aryamm dönüşün muhteşem oldu valla topik şenlendi...bu akşam menüde dondurucudan taze fasulye ve kuskus var
Termal kemeri bi arkadaş tavsiye etmişti göbeğini eritmiş bilmiyorum ne kadar doğruhttp://aktuel-urunler.net/sok-18-ma...-18-mart-2015-aktuel-urun-kataloglari-sayf-2/
şoka bu çarşamba spor aletleri geliyor. bir de vücut analiz baskülü. ilgilenen olursa..
http://aktuel-urunler.net/sok-18-ma...k-18-mart-2015-aktuel-urun-katalogcusu-syf-3/
önce çocuğum, gürültüye dayananırım diyenler de bu linke tıklasın bebesine bi müzik aletleri seti alsın.
Sağol şekerimmbusmai spor yapmaya acayip ihtiyacım var hele yüzmek ayrı bir keyif ama sonrasından korkuyorum yorgun argın...
nfk kız anacığın ne tatlı ama şimdiki kuzular tepemizde geziyo valla eskiden biz sokakta büyürdük ev dağılmazdı nerdeyse..
pembiş çok acil diyetisyene ihtiyacım var yoldan çıktım artık ama yasaklayacaklarından korkuyorum önce sen yasaklasana bana
aryamm dönüşün muhteşem oldu valla topik şenlendi...bu akşam menüde dondurucudan taze fasulye ve kuskus var
geçmiş olsun canım yaKizlar sabah doruk arkamda yastiklarla oynuyordu bende ikimize kahvalti hazirliyordum.
yastigi tutturamayip yuzu sert bi sekilde yere geldi dudagi aninda kocaman sisti ve kanamaya basladi su an hala cok sis
arada anne ufff oldu diyor yikamak istiyo yavrum gecicek saniyor
icten dudagini kesmis disleri buzda koyamadim birden sisti kani durdu ama sislik icin biseyler yapmali miyim ? Doktora da gitmedik esim kani durmus goturmeyelim dedi oyle dudagi sis gordukce icim aciyo..
valla net bir sebep var mı bilmiyorum ama, biz çok yiyici bir aileyiz, aklı erdikçe o da bizimle yemeye başladı gb. Ayrıca bizimkinde yabancı bir yere gidince yemek yememe olayı vardı, hala da var 2ay kv lerde kalıyorduk ve sıpam doğru düzgün yemiyordu, acayip te kilo veriyordu kızlar bilir. Oyunla yads ipadla yemek yiyordu. Bende göz yumuyordum ne yapayım. Ki hala da öyle yiyor çoğu zaman. Bir yaş civarındayken dr çok kilo kaybı olduğu için balık yağı ve vitamin vermişti, o ara hızlı kilo aldı evet ama birkaç ay sonra böbreğinte taş çıktı. Böbrek taşı oluşumunda çok vitamin almak ta var üstelik. O sebeble baya vicdan yapmıştım bende. Sonrasında hiç ilaç falan vermiyorum, günde biraz üzüm pekmezi veriyorum o kadar. Ben taş olayından sonra rahat bıraktım çocuğu, çünkü zaten istemediği zaman artık yediremiyorum. Kandırılmıyorlar. Ve o daha istekli. Çok kilolu değil şimdilerde, ama sağlıklı:) 16 kg mız şuan.Aryamm nasil astiniz bu istahsizligi?
Dorugun doktoru zayif ama hareketli bi cocuk deyip dert etme diyor
baska doktorlara da gittik kimisi ozel mamalar verdi devlet rapor cikariyo onlara cunku epey pahali.
onlari kullanirken de yine istahsiz ama iyi kilo aldirdi..
ben bi caresini bulamadim su an 11kilo civarindadir uzun zamandir doktora gitmedik ama evde tartiyorum.
busmai sen merte oyunla yemek yediriyorum diyordum bende hala ayniyim. Olsun canlari sagolsun boyle buyucekler
Oyun da pek sökmüyor valla canımAryamm nasil astiniz bu istahsizligi?
baska doktorlara da gittik kimisi ozel mamalar verdi devlet rapor cikariyo onlara cunku epey pahali.
ben bi caresini bulamadim su an 11kilo civarindadir uzun zamandir doktora gitmedik ama evde tartiyorum.
busmai sen merte oyunla yemek yediriyorum diyordum bende hala ayniyim. Olsun canlari sagolsun boyle buyucekler
Yapı meselesi biraz da ya. Yemeyecekse kırk takla at yine yemiyor.Oyun da pek sökmüyor valla canım
İnsanın siniri bozuluyor gerçekten
Sagol cnm ya evet su an dudagi kocaman sisti anne gecsin diyor dudagini gosterip..Ge
geçmiş olsun canım yaaryanında dudağı patlamıştı bi ara, biz birşey kullanmadık ama 3-4 güne geçmişti. Kötü oluyor tabi, yemek yiyemiyor ve dudağı kocaman şiş şiş geziyordu.
O mamalari gecen yil kullandik ama esimde senin gibi dusunuyor o yuzden artik doktora gitmiyoruz :)valla net bir sebep var mı bilmiyorum ama, biz çok yiyici bir aileyiz, aklı erdikçe o da bizimle yemeye başladı gb. Ayrıca bizimkinde yabancı bir yere gidince yemek yememe olayı vardı, hala da var 2ay kv lerde kalıyorduk ve sıpam doğru düzgün yemiyordu, acayip te kilo veriyordu kızlar bilir. Oyunla yads ipadla yemek yiyordu. Bende göz yumuyordum ne yapayım. Ki hala da öyle yiyor çoğu zaman. Bir yaş civarındayken dr çok kilo kaybı olduğu için balık yağı ve vitamin vermişti, o ara hızlı kilo aldı evet ama birkaç ay sonra böbreğinte taş çıktı. Böbrek taşı oluşumunda çok vitamin almak ta var üstelik. O sebeble baya vicdan yapmıştım bende. Sonrasında hiç ilaç falan vermiyorum, günde biraz üzüm pekmezi veriyorum o kadar. Ben taş olayından sonra rahat bıraktım çocuğu, çünkü zaten istemediği zaman artık yediremiyorum. Kandırılmıyorlar. Ve o daha istekli. Çok kilolu değil şimdilerde, ama sağlıklı:) 16 kg mız şuan.
Demem o ki boşver o mamaları falan çocuğun sağlıklı olsun yeter. Birde sen ısrar ettikçe ters tepiyor bizde öyle yani, o yüzden biz yeme artık fiyoruz, o inatla yiyor:)
Kizlar sabah doruk arkamda yastiklarla oynuyordu bende ikimize kahvalti hazirliyordum.
yastigi tutturamayip yuzu sert bi sekilde yere geldi dudagi aninda kocaman sisti ve kanamaya basladi su an hala cok sis
icten dudagini kesmis disleri buzda koyamadim birden sisti kani durdu ama sislik icin biseyler yapmali miyim ? Doktora da gitmedik esim kani durmus goturmeyelim dedi oyle dudagi sis gordukce icim aciyo..
Pembe seni cok iyi anliyorum kuduruk bi cocukla ugrasmak cok zor belki efe kadar olmasa da benim dorugum da hatri sayilir yaramaz
benim ailemle ayni şehirdeyiz ama bende birakamam hic..
annem 10 dakikadan fazla bakamiyor kosamiyor pesinde
Haa tam benim durummuş işte :)
Spor yapabiliyorsun da vaktinde yapamadın diye manyıyorsun pes kızım! :)
Dün benim veletler de çok kuduruktu, öğlen yüzmeye gittim 1-2 saat rahatladım ama yüzdüğüm için yoruldum tabi. Bi de dönüşte yemek yaptım. artık ayakta uyuyordum ama 1 dk bırakmıyorlar özellikle mert sürekli kucağımda durmak istiyor bırakınca deli gibi ağlıyor ayrılık kaygısı mıydı neydi o başladı heralde.. Kerem desen her dakika bir atraksiyon.
E bunlar çıldırınca ben de oturup ağladım Allahım bana güç ver diye dua ettim işte oluyor da, böyle oluyor :)
günaydın bacılar.. yeni hafta hayırlı huzurlu olsun inş..
haftasonu öyle böyle yoğun geçti, ben de yorgun hissediyorum kendimi.
bi de regl oldum, değmeyin sinirime
şahsım adına dışarıda çalışmadığım için senden daha az yorulduğumu düşünüyorum.
(nenemizin ifadesiyle; ''melaike gibi uşağın var. elinin altında makineler, kocan da evliya.
öğleye kadar yatirsin, göre de uşak baktiğini sanirsin, bilmirim halın ne olacah tembel gavur)
aile etkisi ve dopingi hakkında haklısın. anneyle kardeşle geçirilen 1 saat bile artı enerji olarak depolanıyor.
arada bu sinir hali hepimize geliyor. eminim bugün daha iyisin..
Canım mesajını yeni gördüm. Pastayı afiyetle yedik.bir iki dilim kalmıştı. Minik kuş veya annem yememiş olursa foto eklerim.
busmai spor yapmaya acayip ihtiyacım var hele yüzmek ayrı bir keyif ama sonrasından korkuyorum yorgun argın...
Aryamm nasil astiniz bu istahsizligi?
Kizlar sabah doruk arkamda yastiklarla oynuyordu bende ikimize kahvalti hazirliyordum.
Sağol şekerimmama kimse eskisi gb girip yazmıyor galiba
Yemekler güzelmişş:)
Bizde yayla çorba ve karnıbahar kızartması var. ( sarmsaklı yoğurt bahanesiyle biraz yiyebilirim belki diye)
Selamlar
Çok geçmiş olsun , iki hafta evvel Selim de ablasının alt yatağında zıplarken dengesini kaybedip, dudağını kalorifer peteğine çarptı. İçten dıştan yarıldı dudak.. Çok da kanıyor o bölgenin eti..yatak döşek kan içinde kaldıBen de bi hayli panik oldum ne yapsam diye düşünürken kanama durdu götürmedim doktora .. Hemen bol su ile yıkayıp bepanten sürdük mikrop kapmasın diye ... O gün ağladı hep acıyor diye, birşey yiyemedi pek, ama çabuk iyileşiyorlar vücutları hızlı tamir ediyor çok şükür.. Allah beterinden saklasın..
Iştahsızlığa gelince , ben de küçükken acayip iştahsızdım , hatırlıyorum annem ye ye dedikçe, O yemeklerden iyice kaçıyordum, doktor doktor gezdirirdi iştah şurubu versinler diye :)) benim kızım da ben kadar olmasa da iştahsız , okula başlayınca düzeliyor ama, yemedikleri şeyleri bile arkadaş hevesi ile yemeğe başlıyorlar .. Az kaldı :)
Carlson limonlu kullanmıştık bir ara biz de, balık yağı olarak en iyilerden olduğunu okumuştum...
Hepimize hayırlı akşamlar olsun ...
valla net bir sebep var mı bilmiyorum ama, biz çok yiyici bir aileyiz, aklı erdikçe o da bizimle yemeye başladı gb. Ayrıca bizimkinde yabancı bir yere gidince yemek yememe olayı vardı, hala da var 2ay kv lerde kalıyorduk ve sıpam doğru düzgün yemiyordu, acayip te kilo veriyordu kızlar bilir. Oyunla yads ipadla yemek yiyordu. Bende göz yumuyordum ne yapayım. Ki hala da öyle yiyor çoğu zaman. Bir yaş civarındayken dr çok kilo kaybı olduğu için balık yağı ve vitamin vermişti, o ara hızlı kilo aldı evet ama birkaç ay sonra böbreğinte taş çıktı. Böbrek taşı oluşumunda çok vitamin almak ta var üstelik. O sebeble baya vicdan yapmıştım bende. Sonrasında hiç ilaç falan vermiyorum, günde biraz üzüm pekmezi veriyorum o kadar. Ben taş olayından sonra rahat bıraktım çocuğu, çünkü zaten istemediği zaman artık yediremiyorum. Kandırılmıyorlar. Ve o daha istekli. Çok kilolu değil şimdilerde, ama sağlıklı:) 16 kg mız şuan.
Demem o ki boşver o mamaları falan çocuğun sağlıklı olsun yeter. Birde sen ısrar ettikçe ters tepiyor bizde öyle yani, o yüzden biz yeme artık fiyoruz, o inatla yiyor:)
Özlerine döndülerrrrrrrrbu arada benim kuzular bu ara fena hareketlendi çok yaramazlık yapıyolar ve ev daimi savaş alanı...baharın hikmetimi yoksa cemre bizim kuzuların kafasına mı düştü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?