Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Slm kızlar. Bugün dr a gittim, ve 2. Pıtırcığın canlanmadığını öğrendim. Daha da canlanmaz dedi dr. Yani tek çocuk olacak hayırlısıyla. Odaya girene kadar yüreğim ağzımdaydı, dua ede ede bir hal oldum. Sonra öğrenince üzüldüm tabi ama çabuk atlattım.

Sonrasında avm ye gidip alışveriş yaptım bir güzel:KK49:

Üstüne de okul... Derken haşat oldum:KK53:

Dr a progestan hapım bitti demeyi unutmuşum iyi mi ya? Bişey olur mu ki? Zaten bulanarak içiyordum:oops:
Kız tabiki almalısınnnnn. Allah korusun nolur nolmaz.

günaydın topikcanlar!!!:KK54:

çekirdek aile kahvaltımızı yaptık. eşim mesaide bugün, işe gitti.
evi toparladım. akşama yemeğim var. sporumu yapayım. ayşecanı babaanneye bırakıp çıkıcam inş.
en yakın arkadaşım hamile, beraber kahvaltı yapıp dr kontrolüne gidicez
belki cinsiyeti söyler dr :KK68:
öğleden sonra biraz mağaza gezicem. belki bi şeyler alırım.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı huzurlu bi gün ve haftasonu diler efenim. hoşçakalın! :KK28:

günaydın hatunlar...aryam hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına versin inşallah...bizde asayiş berkemal..6.30 bile olmadan kalkan kuzular sabahtan beri her şeye ağlayarak kafamı ütülediler elimden kaza çıkmadan yatırdı babaları...(nasıl kibar tarif ettim dikkatinizi çektimi;) gün nasıl biticek görelim bakalım az sokağa çıkarayım moral depolasınlar...öpüyorum hepinizi...

Slm kızlar. Bugün dr a gittim, ve 2. Pıtırcığın canlanmadığını öğrendim. Daha da canlanmaz dedi dr. Yani tek çocuk olacak hayırlısıyla. Odaya girene kadar yüreğim ağzımdaydı, dua ede ede bir hal oldum. Sonra öğrenince üzüldüm tabi ama çabuk atlattım.

Sonrasında avm ye gidip alışveriş yaptım bir güzel:KK49:

Üstüne de okul... Derken haşat oldum:KK53:

Dr a progestan hapım bitti demeyi unutmuşum iyi mi ya? Bişey olur mu ki? Zaten bulanarak içiyordum:oops:
İkizler çok tatlı oluyor ama bakması. :KK47::KK47:Neyse tek iyidir, iyi.

günaydın topikcanlar!!!:KK54:

çekirdek aile kahvaltımızı yaptık. eşim mesaide bugün, işe gitti.
evi toparladım. akşama yemeğim var. sporumu yapayım. ayşecanı babaanneye bırakıp çıkıcam inş.
en yakın arkadaşım hamile, beraber kahvaltı yapıp dr kontrolüne gidicez
belki cinsiyeti söyler dr :KK68:
öğleden sonra biraz mağaza gezicem. belki bi şeyler alırım.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı huzurlu bi gün ve haftasonu diler efenim. hoşçakalın! :KK28:
Dolu dolu bir gün olacak yani.

Merhaba kizlar
benim agustos 2012 dogumlu bi oglum var ama hamileligimden beri sizi takip ediyorum yani hepinizi taniyor gibiyim:)

Sağolun kızlar ya geçecek ben de biliyorum ama kendim de yıpranmadan geçseydi iyiydi :KK66:
Dün annemdeydim misafir vardı akşam erkenden sızmışım
Bugün de keremi kreşe götürdüm dönüşte pert olduk uyuduk sağolsun mert de kv de uyumamış bizle uyudu :)
Akşam da çaya eşimin halası vardı
Bişey yapma demişlerdi pek bişey yapmadım
Kupta puding (hala diyette sadece puding yiyor tatlı olarak)
Börek buzluktan
Patates topları üstüne rus salatası
Baklava aldık bi de
Tabi ben pek oturamadım çocuklarla ama Allahtan uyumuştuk :KK70:

Sağolun kızlar ya geçecek ben de biliyorum ama kendim de yıpranmadan geçseydi iyiydi :KK66:
Bugün de keremi kreşe götürdüm dönüşte pert olduk uyuduk sağolsun mert de kv de uyumamış bizle uyudu :)
Börek buzluktan
Baklava aldık bi de
Daha ne olsun. Bir de pek bir şey yapmadım diyor.:KK12::KK48:

Börek buzluktan
Baklava aldık bi de
slm busmai cok uzun yillar gecti belki hatirlamazsin bi ara pkolu hanimlar topiginde yazisiyorduk ne kadar uzun zzaman gecti ikinci bebegini buyutuyorsun:)
masallah enerjine hayranim iki cocukla gayette guzel bi menu olmus

Back
X