Gunaydin guzel bir pazar olsu herkese gerci bizde zaman mefhumu kalmadi kari koca evde olunca
Topikde iyice sessizlesmis ben girmiyorum diyordum ama sizde girmiyorsunuz artik fazla
esim bir is bulsada hayirlisi ile bir duzene girsek insallah hepinizi opuyorum
selam hatunlar günaydın hepinize..eşim ayaklandı biraz ve kuzuları ona pasladım biraz çok şükür yorgunluktan ölecektim...12 saat krizim gelmiş akşam 8 sabah 7 uyumuşum şükür şarj oldum...havalar güzelleşecek derken tekrar bozacakmış ne güzel dışarda vakit geçirmeye başlamıştık..biz de denedik ilk kez tiyatroyu çok eğlendile...buraya köy derken bir gelişme oldu ve belediye tiyatro getirdi üstelik ücretsiz
tüm kuzuları ve analarını öpüyorum...
Kız ayrıntı verseneeeeeeee. Ben bugün oğluşa "sen büyüdün artık. Yaz olunca bez takmıcaz. Anne baba da takmıyo" gibi bişiler diyecek oldum bana pöykürdüSelam herkeslere
Biz çiş olayını halletik sanırsam çok mutluyum. Maşallah diyim. Kendime kızıyorum neden daha önce kendimi de ceylini de bu kadar hırpalamışım. Bu sefer hiç zorlanmadan hemde tuvelet eğitimini tamamladık. Darısı sizlerin başına
:) allah seni neetmesinKız ayrıntı verseneeeeeeee. Ben bugün oğluşa "sen büyüdün artık. Yaz olunca bez takmıcaz. Anne baba da takmıyo" gibi bişiler diyecek oldum bana pöykürdü
o gördüğüm hamilelik takvimi!!!!Beyzanın da annesi hastanede sanırım, hastalığı ne ki? 3 haftadır hastanede olduğunu falan yazmış, yürümeyle ilgili bi sıkıntısı olduğunu yazmış, geçmiş olsun ya. Çok üzüldüm gerçekten, inşallah kısa zamanda toparlar. Rabbim acil şifalar versin...
Valla öylee. Boş durmadım yokluğunuzdao gördüğüm hamilelik takvimi!!!!
Valla doğru söylüyorsun canım, ne desen haklısın. Kayseriye taşınınca sîvasa git gel yol yoruyordu farketmeden de olsa. Zamanım hiç olmuyordu desem inanmazsınız. Hayatımızda baya baya değişiklikler de olunca - ki ben bile ayak uyduramıyorum artık- koşturmaca işte...Arya, hamile misiiiin? Ay çok sevindim..
ne kadar uzun zaman oldu.. yine birkaç mesaj yazıp bırakma da..
valla çok özlüyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?