• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

selam hatunlar günaydın hepinize..eşim ayaklandı biraz ve kuzuları ona pasladım biraz çok şükür yorgunluktan ölecektim...12 saat krizim gelmiş akşam 8 sabah 7 uyumuşum şükür şarj oldum...havalar güzelleşecek derken tekrar bozacakmış ne güzel dışarda vakit geçirmeye başlamıştık..biz de denedik ilk kez tiyatroyu çok eğlendile...buraya köy derken bir gelişme oldu ve belediye tiyatro getirdi üstelik ücretsiz;)
tüm kuzuları ve analarını öpüyorum...

Gunaydin guzel bir pazar olsu herkese gerci bizde zaman mefhumu kalmadi kari koca evde olunca:KK53:

Topikde iyice sessizlesmis ben girmiyorum diyordum ama sizde girmiyorsunuz artik fazla
esim bir is bulsada hayirlisi ile bir duzene girsek insallah hepinizi opuyorum:KK15:

Canım inşallah en kısa zamanda eşin bir iş bulur. Erkek milleti çok evde durmasınnnnn :KK70:

selam hatunlar günaydın hepinize..eşim ayaklandı biraz ve kuzuları ona pasladım biraz çok şükür yorgunluktan ölecektim...12 saat krizim gelmiş akşam 8 sabah 7 uyumuşum şükür şarj oldum...havalar güzelleşecek derken tekrar bozacakmış ne güzel dışarda vakit geçirmeye başlamıştık..biz de denedik ilk kez tiyatroyu çok eğlendile...buraya köy derken bir gelişme oldu ve belediye tiyatro getirdi üstelik ücretsiz:KK66:
tüm kuzuları ve analarını öpüyorum...

Buraya da keloğlan geliyormuş ama ben 50 dk boyunca oğluşumun oturacağına inanmıyorum.

Biz de güneşi görünce dışarı çıktık ama hava soğuktu. Mart bitince daha güzel oluyor herşey.

Selam herkeslere
Biz çiş olayını halletik sanırsam çok mutluyum. Maşallah diyim. Kendime kızıyorum neden daha önce kendimi de ceylini de bu kadar hırpalamışım. Bu sefer hiç zorlanmadan hemde tuvelet eğitimini tamamladık. Darısı sizlerin başına

Selam herkeslere
Biz çiş olayını halletik sanırsam çok mutluyum. Maşallah diyim. Kendime kızıyorum neden daha önce kendimi de ceylini de bu kadar hırpalamışım. Bu sefer hiç zorlanmadan hemde tuvelet eğitimini tamamladık. Darısı sizlerin başına
Kız ayrıntı verseneeeeeeee. Ben bugün oğluşa "sen büyüdün artık. Yaz olunca bez takmıcaz. Anne baba da takmıyo" gibi bişiler diyecek oldum bana pöykürdü :D

Kız ayrıntı verseneeeeeeee. Ben bugün oğluşa "sen büyüdün artık. Yaz olunca bez takmıcaz. Anne baba da takmıyo" gibi bişiler diyecek oldum bana pöykürdü :KK70:
:) allah seni neetmesin

Bay bsy bezim dıye bi hikaye kitabı var onu almıştım. 3 haftadır okuyoruz ama hiç teklifte bulunmadım çiş yapalım mı diye. 3. Haftanın sonu bi gece yıne kitabı okurken senınde böyle lazımlıgın var dimi dedim. Ali gibi (kitaptaki çocuk) sende lazımlıga çiş yapmak istermisin dedim. İlgisini çektı allahtan. Sonra bezı çöpe attık beraber. Ertesi gün annem ilgilendi ben okuldayken. 2-3 kez kacırmış ama eskiden bırak kacırmayı tuvalete gitmeyi reddederdi. Hiç olmazsa bu sefer isteyerek gidiyor diye seviniyodum. 2. Gun daha az kacırdı. Bu sefer kendısı 1-2 defa çiş dedi. Sonra hep çişi geldiğinde çiş dedi. Basta kakayı yapmak istemedi ama şimdi yapıyor. Onu tuvalette yalnız bırakıyorum. Bıtınce cagır dıyorum. Cok etkili oldu kakayı söylemesinde

Günaydın hanımlarrşükür kavuşturana valla. Hayli oldu yazıp okumayalı. İg deki yorumlarınızı bile okuyamıyorum. Bu kayseri bana hiç yaramadı, iyice koptum sizden.

Özlemin ailesine birşey mi oldu kızlar? Yeni okuyorum ig yorumlarınızı da.

Beyzanın da annesi rahatsız anladığım kadarıyla? Ciddi mi durumu?

Şimdi anladım, özlemciğim burayı takip edebiliyor musun bilmiyorum ama, başın sağolsun canım. Allah kalanlanlara sabır versin. Çok üzüldüm, çok şaşırdım, hiç beklemiyordum. Allah bol rahmet versin.

Sen nasılsın şimdi canım?

Beyzanın da annesi hastanede sanırım, hastalığı ne ki? 3 haftadır hastanede olduğunu falan yazmış, yürümeyle ilgili bi sıkıntısı olduğunu yazmış, geçmiş olsun ya. Çok üzüldüm gerçekten, inşallah kısa zamanda toparlar. Rabbim acil şifalar versin...

Beyzanın da annesi hastanede sanırım, hastalığı ne ki? 3 haftadır hastanede olduğunu falan yazmış, yürümeyle ilgili bi sıkıntısı olduğunu yazmış, geçmiş olsun ya. Çok üzüldüm gerçekten, inşallah kısa zamanda toparlar. Rabbim acil şifalar versin...
o gördüğüm hamilelik takvimi!!!!

Arya, hamile misiiiin? Ay çok sevindim.. hayırlı olsun.. :KK37:

ne kadar uzun zaman oldu.. yine birkaç mesaj yazıp bırakma da..
valla çok özlüyoruz seni :KK16:

Son düzenleme:
ayşecan kahvaltısını yaptı, şimdi hazırlanıp parka gidelim. öğleye döneriz canlar..
herkes yoklama versin bakimm!!En Büyük TÜRKİYE :p

Arya, hamile misiiiin? Ay çok sevindim.. :KK37:

ne kadar uzun zaman oldu.. yine birkaç mesaj yazıp bırakma da..
valla çok özlüyoruz seni :KK16:
Valla doğru söylüyorsun canım, ne desen haklısın. Kayseriye taşınınca sîvasa git gel yol yoruyordu farketmeden de olsa. Zamanım hiç olmuyordu desem inanmazsınız. Hayatımızda baya baya değişiklikler de olunca - ki ben bile ayak uyduramıyorum artık- koşturmaca işte...
İlk eşimin kayseride uzak bi yere tayini çıktı, sonra kayseriye taşındık, sonra eşim merkezde bi yere müd yard. Oldu, sonra ben tayin istedim çıkmadı, sonra süpriz bir şekilde benim gb eş durumunda tayin isteyip gidemeyenleri istedikleri ilin emrine verdiler, sonra hamile olduğumu öğrendim, sonra kayseride merkezde bir okula verildiğimi öğrendim:) özetle böyle.

Aaaa yeni bir haberle başladık güneee:)
Hayırlı olsun aryam ne güzel şeyler olmuş hayatında! Maşallah diyelim

Back
X