Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyi geceler hanimlar hastalarimizdan guzel haberler gelmis daha.da iyilerini duyariz insallah pamukhelva ve born
nfk ayagina tas degmesin bornuma destek olmusssun...
benim yeni okul lise ogretmenligine donus ve ilk gunlerin topuklu ayakabisi ve kurulu yuzunden bedenim beynim tursu.
program tadindan yemez halde anama hazirlandigi icin nerdeyse 5 gun kuzular bana kaldi benim de kocis haftaya kucuk bir operasyon gecirecek bakalim kuzular dinlendirecekmi.
opuyorum hepinizi iyi geceler...

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) güzel birgün olsun inşallah.

Eagleecım geçmişler olsun. Topiğimiz şu ara operasyon üzerine olerasyon geçiriyor bu ne ya?? Allah'ım daha kötü hastalıklardan korusun.

Günaydın, hepinize çook teşekkür ederim destekleriniz dualarınız için ...

Allah nerede hasta ameliyatta hasta varsa şifalar versin hepsine...

Akşam geç state geldik eve, kuzucuk daha iyi... Boğazı acıyor ... Kulakları açılmış en küçük fısıltıyı bile duyuyor :) alışmıştık onun yanında gizli konuları konuşmaya Artık dikkat edeceğiz mecburen ...

şimdi uyuyor , kahvaltıda yemesi için, Pembişim pankekinden yapacağım , yumuşak yumuşak yer insallah :)

Eagle size de çok geçmiş olsun şimdiden ..

Born, anneciğin yoğun bakımdan çıkmıştır daha iyidir insallah ...

Destiny, insallah bugün bulunur öğrencin, Allah babasına şifa versin , annesine de sabır versin .. Evlat en büyük imtihan. ):

Hepinize güzel günler

Gunaydin topikcanlar

Pamuk helvacim, demek en küçük fisiltilari bile duyabiliyor, hamdolsun Rabbime.(sen simdi konusulanlari duyuyor dedin de bir sure önce isitme sorunu olan bebeklerin kulagina cihaz takilip duymaya baskadiklarindaki tepkilerini izlediğim video aklima geldi ) Sanirim bi sure nazlanir annecigine

Born un annesi yoğun bakımdan cikmis, agrilari varmis ama inş günbegün iyi olacak

Eaglee, eşinin nesi var hayirdir.. Topuklu ayakkabiyi ben de özledim. Zamanında haftanin 2-3 gunu İstanbulun bu yakasindan karsiya topuklularla gider (ki epey de yürüme mesafeler vardi) tüm gün üstünde durur yururdum bana misin demezdi. Ama evlendikten sonra esim kota koydu. Sonra hamilelik, çocuğu kucaginda tasi falan düz tabana alistim. Simdi kinaya yanimda goturdugum ayakkabilari bir saat giyiyorum da pert oluyorum.

Busmai, yeni yasin hayirli olsun. Rabbim cocuklarin (gelecekte dogacak olanlarla) ve esinle nice güzel, mutlu, huzurlu günler göstersin..

Son düzenleme:
Born allah bi daha böyle sıkıntılar vermesin inşallah. Annecigine çok geçmiş olsun.
Eagle sizde ne var hayırdır

Geçmiş olsun canım.sağlıkla attınız inş. Canım.

Herkese ıyı aksamlar

PAmuk helva sukur eve gelmışsınız Gecmis olsun tekrar

Nfk bende eskıden ıste bıle cok nadır topuklu gıyerdım ev hanımı olduktan sonra nedense daha cok gıyer oldum bende sasıyorum kendıme

Bu arada tiyatro biletleri nı almaya gıttım bugun ama persembe gunu bıletlerı vermeye baslayacaklarmıs

Yarında kısmetse arkadaslarımıza gıdecegız kalmaya bebek gorcez hepınıze ıyı aksamlar

Şok market iki aydır açıkmış da haberim yokmuş bugün öğrendim. Nedense çok sevindim

Yarın nöbet günü

Huuu! Nerelerdesiniz hatunlar?..

Öğle uykusundan sonra günlerdir disari cikmayan kuzuyla AVM ye gittik, 3 saatte pert etti beni
Dönüşte Esim aldi, market alisverisi de yaptik.. Neyse onlar uyku moduna girdi. Ben daha mutfak toplayip makine acicam, aldıklarimizi yerlestirip, namaz kilicam..

Seker portakalim, bu cumartesi gitmiyoruz kesin di mi? Ona gore anneme gidicem. Önümüzdeki haftasonu için Esim bi yere rezervasyon yapacakti onu da iptal ettim.

Neyse bacilar, bellki siz de yatanzii. Yarin gorusuruk artikin.. Cuma geceniz de mübarek olsun.. Hadi Allah rahatlik versin..

Gunaydin herkese hayirli cumalar

nfk evet 21 subatta gidecegiz saat 11 de basliyor 1 saat suruyor genelde ama begenmezler sikilirlarsa erken cikip oyun alanina da gidebiliriz yani gene ogleden sonra planinizi yapabilirsiniz

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Botum söküldü sabah o yüzden şuanki boş dersimde ayakkabı tamircisine geldim. Küçük şehir olunca ne güzel her yer beş on dakka

İlbilgecim çok gıcık bu çocuklar ama geçecek inşallah

İstanbullu kızlar size sorum var. Köprüde trafik hangi saatlerde olmaz (cmtleri ve öğleden sonra için soruyorum)?? Anadoludan avrupaya geçişte?? Bu sorunun cevabı hep olur ise tüüüüü sizin şehrinize

selam hatunlar haftam erken bitti..kuzuları uyuttum ev de temizleniyor değmeyin keyfime pc başındayım anamları yolladım...cumartesi her satte trafik olur şeker bence belki tam öğle saati olmasa da sonrası başlar ama Anadolu yakasındakiler daha iyi bilir..geçen İstanbul avm gezisinden sonra yıldım istanbuldan ama alışverişi de başka hiçbiyerde böyle keyifli değil...
bugün düz botlara transfer oldum dünya varmış
haftaya evde kocam dahil 3 çocuk olacak bu haftasonum iyi geçmeli pazartesi çok kıl olduğunu ispatlayan bir operasyon geçirecek ve acı eşiği her erkek gibi çok düşük canı çok tatlı:) ömer bile daha az nazlı Allah bana sabır versin
hepinizi öpüyorum pamuk helvacığım iyi haberlerini okuyorum born senden de ses bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…