Burdaaaaaaaaa. Girdim girdim ama yazamadım valla. Dünden çok yorulmuştum. Beynen düşün düşün daha da bi baydım bugün. Onu da buraya yansıtmıyum dedimHuuu! Pembisim, nerelerdesin?
Ay evet gereksiz hızlı başladık da diyebiliriz :) ders anlatmakta bişi yok da beni bu formaliteler ve idareciler mahvettiPembisim,
Cok mu hizli basladiniz, daha dun bir bugün iki..
I ilbilgehatun da yok orada.. E eaglee da..
Annesi duymuş malesef. Telefonda yalvarıyor bana. Nasıl parçalandı içim. Benim babam da lösemiydi. O kadına bu gece sabah olmaz. Bi taraftan kocasıyla ugrasıyor. Diğer taraftan kızı yok eli kolu bağlı hastanede. Ay cok zorDestiny çok üzüldüm yaaa annesi duymadan bulunur inşallah.
Geçmiş olsun canım. Nfk, okurken ben bile duygulandım. Born'u düşünemiyorum.Kizlar ben hayatimda bu kdr iyi bi insan gormedim Allah bin kere razi olsun nfk cok tsk ediyrm sabahil namaziyla yollara dustu anneme kan vermek icin mesajini gorunce oyle mutlu oldum ve sasirdimki insana en yakn akrabalari yapmiyo sizlerim huzurunda bir kez daha tsk etmek istiyorum Rabbim senden esinden kvden razi olsun evlatlarina kotu gun yuzu gostermesin
Ameliyat bitti basarili cok sukur yogun bakimda su anda ama cikicak.ins
SiZe de geçmiş olsun canım.Ameliyat Saatini sabah 10.30 almışlar, o saate kadar nasıl aç susuz tutacağız çocuğu bakalım
Tatilden sonra alışamadık sanırım.Pembisim,
Cok mu hizli basladiniz, daha dun bir bugün iki..
I ilbilgehatun da yok ortalarda.. E eaglee da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?