• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Huuu! Pembisim, nerelerdesin?:KK54:
Burdaaaaaaaaa. Girdim girdim ama yazamadım valla. Dünden çok yorulmuştum. Beynen düşün düşün daha da bi baydım bugün. Onu da buraya yansıtmıyum dedim ;) sonra bugün hiçbişi yapmadan durunca accık toparladım :D

Canımıniçi sen ne iyi bir arkadaş ve dostsun!! Borna desteğin paha biçilemez ve sen bunu bile mütevazılıkla karşılıyorsun. Sana şöyle bi güzel sarılıp öpüyorum canımcım :) iyiki veletlerin doğumu vesile olmuş da tanışmışız :)

Bornum çok sevindim annenin iyi olmasına.

Pamuk helvacım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin yarın. Kolay gelsin canım.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Keyfim kacık
Bir öğrencim kayıp sabahtan beri haber yok. Teli kapalı. Eve gelmemiş. Aile okula gitti biliyor okulada gelmedi. İşin kötusu baba lösemi annede babanın yanında refakatcı yani ikiside cerrahpaşada. Abisi arıyoor kızı. Hiç haber yok

Pamukhelva, ddualarım sizinle canım hiç korkmayın basit bi ameliyat diyeceğim ama faydası olurmu bilmem. Yegenimi odada bayilttilar amelitathaneyi hiç görmedi. Inşallah sizdede öyle olur

Destiny çok üzüldüm yaaa annesi duymadan bulunur inşallah.
Annesi duymuş malesef. Telefonda yalvarıyor bana. Nasıl parçalandı içim. Benim babam da lösemiydi. O kadına bu gece sabah olmaz. Bi taraftan kocasıyla ugrasıyor. Diğer taraftan kızı yok eli kolu bağlı hastanede. Ay cok zor

Destinycim inşallah bulunur. Çocuklar yapıyorlar böyle cahillikler malesef :( Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

Anneye çok üzüldüm çocuk umarım kendi kacmistir. En azından geri döner allah kimsenin başına vermesin

Kizlar ben hayatimda bu kdr iyi bi insan gormedim Allah bin kere razi olsun nfk cok tsk ediyrm sabahil namaziyla yollara dustu anneme kan vermek icin mesajini gorunce oyle mutlu oldum ve sasirdimki insana en yakn akrabalari yapmiyo sizlerim huzurunda bir kez daha tsk etmek istiyorum Rabbim senden esinden kvden razi olsun evlatlarina kotu gun yuzu gostermesin
Ameliyat bitti basarili cok sukur yogun bakimda su anda ama cikicak.ins
Geçmiş olsun canım. Nfk, okurken ben bile duygulandım. Born'u düşünemiyorum.
Günaydınnnnnn.

Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Ankara ve İstanbula da iyi dinlenmeler :)

Pamuk helvacım bizi haberdar etmeyi unutma canımcım. sağlıkla atlatsın güzel kuzucum.

günaydın topikcanlar.. herkese hayırlı bi gün diliyorum.
istanbulda resmen tipi var, kapı pencere çatı zangırdıyor.. Allah dışarıda olanlara kolaylık versin..
herkese sıcak bi ev nasip etsin..

destiny, ses seda var mı bacım?o_O çok üzüldüm, inş bugün sağ salim çıkar döner..
pamuk helvacım, Allah yardımcınız olsun, inş kolaylıkla atlatır dönersiniz evinize..

Back
X