Önce anne mi çocuk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gördüm Calci hoş olmamış ama insanlar işte bayılıyor buna.
Kendini çocuk için harcayınca en iyi anne ödülü alacaklarını sanıyorlar.
bağımlı birey yetiştirip sonra bizim başımıza koca diye gönderiyorlar. Ellerini çocuklarının üzerinden hiç çekmedikleri için ne birey olmalarına, ne koca olmalarına ne de baba olmalarına izin veriyorlar

Her şey tamam olsa gözlerine yel eser. Biliyorum da konuşuyorum.

Peki.

Ne bağımlı bireyi çocuğum hiçte bağımlı bir çocuk değil. Dört buçuk yaşında babasıyla gece kalmalı yerlere bile gidebiliyor. Ne bağımlısı?

Bir de çocukları büyüse de hala onların kundakta emzikli bebesiymiş gibi davranıyorlar.
Sonra da evlendirince vay gelin şöyle dedi böyle dedi.
Tabi deriz önce siz elinizi çekin koskoca adamlardan.

Benim kv hala kocamın 2 sene meme emdiğini anlatır bana büyüyüp evlendiğini kabullenemiyor.

Bu söyledikleriniz zaten cocuk istismarina girer

ben biraz hariçten gazel okuyacam çocuğum yok çünkü ama

bu nasıl bir rahatsızlık ki çocuğu 5 dakika bırakamıyorsunuz?

e siz hiç mi uyumuyorsunuz? hiç mi tuvalete gitmiyorsunuz? evde yemeği işi kim yapıyor?

durum bu kadar ciddi ise o çocuğun tedavisini olması lazım değil mi?
bu kadar ciddi bir durumsa bunun yolu tıbbi müdaheledir, 24 saat nasıl nöbet tutacaksınız ev koşullarında?

değilse hiç de "çocuğu öncelemek" değil bu kusura bakmayın da. biraz ruh hastası bir durum. ya çocuğa bir şey olursa diye uyumayıp cinsellikten de vazgeçerek (üstelik eşiniz isterken) fedakar/iyi/süper anne olunmaz ki. gerçekten her gece nöbet bekliyorsanız bir süre sonra fiziksel olarak piliniz biter, eşiniz soğur, el elde baş başta kalırsınız.

bence her anne-çocuk ilişkisi kendine mahsus kimi zaman bebek hasta olur dünyadaki herşeyden önce o vardır kimi zaman kendisini şımartmak ister insan. hepsi normal. sadece ben ya da sadece bebek diyerek olmaz herhalde .

Ne bağımlı bireyi çocuğum hiçte bağımlı bir çocuk değil. Dört buçuk yaşında babasıyla gece kalmalı yerlere bile gidebiliyor. Ne bağımlısı?
Şimdi siz böyle davranıyorsunuz ya eşinizde aranıza soğukluk girip evde huzursuzluk başlarsa ve ilerlerse o zaman ne olacak ? Allah korusun boşanma durumuna gelirseniz çocuğunuz böyle mutlu mu olacak ?

Dil bağı uykuda tehlike yaratıyor mu ki... doktor beslenirken tehlike altında olduğunu söylemiş olabilir mi...
Bebek reflusuyle birleşince ne yazık ki olabiliyormuş. Hatta bir aylıkken uykusunda boguluyordu hemen 112 yi aradık vs. Bir daha olmasından çok korkuyorum.

Evdeyim çalışmıyorum. Gözüm hep üstünde diyelim.

Gittiği yerde kaç kere arıyorsunuz 5 10 20?
Ne araması? Asla bir kereden fazla aramam başta eşime saygimdan bunaltmam çünkü eşime guveniyorum iyi bakacağına eminim emin olmasam gondermem. Yalnız konumu çok farklı yerlere çekiyorsunuz, elinize ne geçiyor böyle olunca?

En azından eşinize güvenmeniz de iyi bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…