Önce anne mi çocuk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkaten ya, daha üçüncu ayda kendini düşünen yoktur herhalde. Ben bırak ilk ayları ilk yıl yanıma sokmadim adamı ama çocuğumu bahane etmedim yani yorgunluktan uykusuzluktan istemiyordum gerçekten, hiç aman kocam istiyor demek de gelmedi aklıma. İstemiyorum dedim ve yapmadım o kadar. Şu an 13 yaşında ve hala maddi manevi pek çok konuda önceliğim o ama yine hiçbir zaman eylemlerime çocuğumu bahane etmiyorum. Atıyorum kendime makyaj malzemesi almak yerine ona yeni bir ayakkabı aldiysam bu benim seçimim çünkü makyaj malzemesi almak beni onu giydirmek kadar mutlu etmiyor. Makyaj malzemesi alamamak beni aşırı rahatsız etseydi ek iş yapar alırdım ama gereksiz

Son düzenleme:
Bence evlilikte denge çok önemli. Siz ve eşiniz mutlu olmazsanız bebeğinize mutlu bir aile ortamı yaratamazsınız. Endişenizi anlıyorum fakat eşinizi de biraz anlamanız lazım.

İyi anne, eşle birlikte olmayınca olunmuyor bunu bir diyeyim. Bunları nasıl birbiriyle bağdaştırdınız, ikisi de apayrı konular.

Gece çocuğun başında beklediğiniz için eşimle birlikte olamıyorum, diyorsunuz. Siz hiç uyumuyor musunuz, tuvalete, banyoya gitmiyor musunuz? Çocuğa bir şey olacaksa o zaman da olabilir. (Olmasın tâbi ki umarım kısa zamanda iyileşir)

Deseniz ki çocuktan sonra çok yoruluyorum, eşimle birlikte olacak gücümde isteğimde kalmıyor, o zaman anlarım ama iyi anne olmaya bağlarsanız olmaz. İyi anne olmak bu değil.

Hatırlamıyorum çok geride kaldı ama isteyen taraf olmadığımı , hiç başlatmadığımı çok net hatırlıyorum. Zaten benim çocuklar resmen hiç uyumadan büyüdüler. Deliksiz uykuya ufaklık geçeli 5 ay ya oldu ya olmadı

Dil bağı nasıl bir rahatsızlık bilmiyorum. Anlamadığım için soracağım 24 saat başında mı bekliyorsunuz çocuğunuzun, nasıl oluyor bu? Verdiğiniz örnek için konuşursak bu rahatsızlık çocuğunuzun hep başında beklemenizi gerektiriyorsa elbette cinselliği tedavi gerçekleşene dek ikinci plana atabilirsiniz. Bunun önce ben veya önce çocuk demekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sağlıksal bir sorun var ortada neticede

Benim bir arkadaşım boşanalı 4 sene oldu hayatı çocukları mesela. Kendisine ilgi gösteren biri olduğunda önceliğim çocuklarım, üvey baba getirmem diyor. Üvey baba yine istemiyorsan getirme ama kendini kapatma kadın olduğunu unutma diyorum, bu noktada farklı düşünüyoruz. Bu bence önce çocuk demenin bir örneği ama doğru mu derseniz bana doğru gelmiyor

Bana atifta yapiliyor kisa sürede ikitane Flörtüm oldugu icin. Yine hüsranla bitti geri dönermi adli konu.

Konu sahibesi yillardir bunu merak ediyormus ama benim konu gecince sorasi tutmus. Tamamen tesadüf :)
Eğer o niyetle açılmışsa yapılan şey ayıp

Bana atifta yapiliyor kisa sürede ikitane Flörtüm oldugu icin. Yine hüsranla bitti geri dönermi adli konu.

Konu sahibesi yillardir bunu merak ediyormus ama benim konu gecince sorasi tutmus. Tamamen tesadüf :)

Biraz okudum sizin konuyu da ama çok bağdaştıramadım.
Sonucunda siz ayrılmış bekar kadınsınız, konu sahibi evli.
Ama şu var, hayatını böyle çocuklarına adayan kadınlar herkesten de aynı şeyi bekliyorlar.
İstiyorlar ki herkesle sadece çocuk konuşulsun en iyisi benim bebem denilsin falan.

Ben çok sıkılıyorum bu kadar çocuk odaklı yaşamdan.

Orada yorum yapmış konu sahibi. Bu arkadaşı eleştirmiş bunun üzerine de bu konuyu açmış

Önce ben mi oğlum mu mevzusu duruma göre değişir...ama genellikle öncelik ben tabi ki çünkü oğlum artık bebek değil

Ve senin anlattığın durum nasıl bir durum bilmiyorum ama hayati bir önem taşıyorsa öncelik bellidir zaten tartışmaya kapalı

Orada yorum yapmış konu sahibi. Bu arkadaşı eleştirmiş bunun üzerine de bu konuyu açmış

Gördüm Calci hoş olmamış ama insanlar işte bayılıyor buna.
Kendini çocuk için harcayınca en iyi anne ödülü alacaklarını sanıyorlar.

Farklı evreleri mi var bilmiyorum ama benim yeğenimde de vardı. Konuşmasını etkileyebilecek bir şey diye biliyorum. Daha küçücüktu doktor ufacık bir kesikle o bağı açtı. Belki ileri seviyeleri vardır onu bilemem. Ama dil bağıyla doğan baya bebek var diye biliyorum.

Dil bagi sizin abarttiginiz gibi basinda beklemeyi gerektiren bisey degilki ayrica cocukla ilgilenin onceliginiz o olsun ama bu cinsellik yasamayip esi boslayabileceginiz anlamina gelmezki. Eski sıklikta olmaz ama haftada bir yada musait oldugunuz zamanda olmasi gerekir kendini sadece cocuklara adamak bana gore dogru degil

Önce evladım diyorum ben. Kendime ayakkabı alırken önce onu düşünüyorum mesela, kucağımda çocukla rahat yürüyeceğim ayakkabı olsun bağcıksız olmasın giy çıkar kolay olsun gibi. Uyanık olduğunda vaktim tamamen oğluma ait desem yalan olmaz. Pandemiden dolayı ilk zaman evden çıkmadım mesela görüşmedim arkadaşlarımla bile en fazla 2 3 kezdir. Akşam oğlum erken uyuduğu için akşam dışarı çıkmam rahat etsin rahat uyusun diye. Ama o uyuyunca eşimle film izleriz, kahve içeriz, bi kaç kez oturup bira içtik, yani onada vakit ayırdım ilişkimizede banada iyi geldi. Çocuğum çok önemli evet ama evliliğimde önemli karı koca olmayan sadece anne baba olan bi çiftin çocuğunun çok mutlu olacağını düşünmüyorum.

Yeğenimde de vardı dediğiniz gibi minik bir kesikle aynı gün normal yaşantısına devam etti.
İleri seviyesi var mıdır, nasıl olur bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…