Bişey yapma, kabullen...
ama hastaneye gittiğimde göz göze gelirsek ne yapmalıyım bazen amcamın odasına da ugruyorum gitmişkenBişey yapma, kabullen...
Hiç bişey olmamış gibi davran.ama hastaneye gittiğimde göz göze gelirsek ne yapmalıyım bazen amcamın odasına da ugruyorum gitmişken
Daha ne yapacaksın? Çocuk seni istemiyor. Zaten isteyecek olsa senden önce gelir o konuşurdu. Amcanı falan bahane etmezdi. Seni istemiyor. Bu saatten sonra yapacağın her şey gurursuzluk olur. Küçük düşersin. Bence sen bunun üstüne bir daha çocuğun gözüne görünme... Yapman gereken şey bu...Amcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım
Ne ara kazandın ki kaybedeceksin?Bayanlar başka öneri de bulunacak yok mu ? Kaybetmek istemiyorum çok hoşlandım