Ona Sevdiğimi Söyledim,Ama Reddetti? Ne Yapmalıyım?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
369
173
Amcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım

Bayanlar başka öneri de bulunacak yok mu ? Kaybetmek istemiyorum çok hoşlandım

E açıkça reddetmiş işte. Daha ne yapacaksınız ki?

Size işin aslını anlatayım, ilk başta kim olduğunuzu bilmediği için etkilendi. Sonra kim olduğunuzu öğrenince vazgeçti. Bunun amcayla falan bir ilgisi yok. Sadece sizden etkilenmiyor.

Daha ne yapacaksın? Çocuk seni istemiyor. Zaten isteyecek olsa senden önce gelir o konuşurdu. Amcanı falan bahane etmezdi. Seni istemiyor. Bu saatten sonra yapacağın her şey gurursuzluk olur. Küçük düşersin. Bence sen bunun üstüne bir daha çocuğun gözüne görünme... Yapman gereken şey bu...

sizi tanımadan önce gayet güzel konuşup siz kendinizi tanıtınca bahanelere sığınıyorsa sizi beğenmemiş demektir. Amcana ne derim muhabbeti palavra bence çok güzel bulsaydı bunu ortaya sunmazdı. Beğenmemiş boşver düşme üstüne

Kadavran olayım biç beni diye pankartla git

Şaka bir yana reddedince sende iyice kıymete binmiştir. Amcanda bir vesile olabilir reddetmesinde evet ama, bir erkek yeri geliyor karısından korkmayıp başkasına gidiyor. Adam yanlızca amcandan korkusuna yapmaz yani bunu.

Seni tanımadan,numarasını nereden bulduğunu bilmeden görüşmeyi kabul etmiş; demekki eğlenilecek biri gibi düşündü.
Sonra amcanı öğrendiğinde de ilerde başı ağrımasın gibi düşünmüş olabilir,sonuçta ciddi takılmayacaktı belki ve amcanı sorun olarak görmüş.
Büyük konuşmayayım ama kadın bence biraz sinyal vermeli ama karşı taraftan gelmeli ilk adımı. Şuan hala bir şeyler yapma derdindesiniz,akıl istiyorsunuz. Hala onunla olmak için uğraşırsan sadece itici olursun

Adam açık ve net istemediği söylemiş bu saatten sonra yapılacak bir şey yok.Eğer kötü niyetli biri olsaydı duygularınıza fena bir şekilde oynardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…