Ona Sevdiğimi Söyledim,Ama Reddetti? Ne Yapmalıyım?

Yapacak bir şey yok. Bu çocuğa yaklaşma, ve önüne bak. Bir şey kaybetmiş değilsin, zira bu kişiyi hiç kazanmamışsın. Baştan olmamış, zorla güzellik olmaz. Rededilen artık yoluna bakmalı.

Amcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım
aynen devam hiçbir şey yapmamalısın

Bu kadar kesin bir sekilde reddetmis bir adam icin ne yapabilirsiniz ki? Beklenti icine girmeden oluruna birakmalisiniz.

erkekler görmeden konuştukları kızı görmek için, kim olduğunu öğrenmek için ellerinden geleni yaparlar tamam tanışalım buluşalım şöyle böyle derler. görünce de öğrenince de büyü bozulur. siz böyle bir şey yaparak hem yanlış hem de aceleci davranmışsınız. hastanede yavaş yavaş yakınlık kursaydınız, karşılıklı hoşlanma olur devamında da güzel şeyler olabilirdi belki de. bence hiç bir şey olmamış gibi davranın artık. zaten sizden hoşlanıyorsa ne amcanızı sorun eder ne başka bir şeyi karşınıza çıkar. onun dışında üstelemenin anlamı yok.

sakın ama sakın üstelemeyin. bende aynı hatayı hem de 2 kez yaptım 2 farklı kişi oldu 2 'si de beni arkadaş olarak görüyorumuş. onlara ayırdığım vakte küfrettim kaç senem gitti. çok şükür şimdi nişanlıyım ve hayatımın en değerlisiyle 1 ay sonra evleniyorum o zaman harcadığım vakte acıyorum ama demekki kötü tecrübeler illaki daha iyilerine vesile olur diyorum. şimdiki aklım olsa reddedildiğim halde asla üstelemezdim. sakın üstüne gitme takmamaya ve takmadığını belli etmemeye çalış

Amcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım
Adami kaciracak halin yok madem reddetmis vazgecmelisin

sizce ne yapmalıyım
Hiçbirşey.İstemiyorsa istemiyordur.

Sen yanlışı en başında yapmışsın onunla ilgilencektin aranızda iletişim olacaktı ama açılmayacaktın,kendine aşık edecektin o açılcaktı,telefonunu alıp direk söylemişsin baştan olmamış bi kere,erkekler koşmayı sever tatlım.
Aynen katılıyorum başdan ortaya atılmışsın konu sahibi yıllar önce bende komşumuzun oğlundan hoşlanıyordum onunda ilgisi bekleyene kadar hiiççç kimseciklere demedim:-)hiç bir şeyde yapmadım yalnız beni sık sık görmesini sağladım önce onun ortamlarına girdim sonra aşık ettim kendime çıkma teklifi Kabul etmedim kaç ay dolandı peşimdr sonunda pes edip kabul ettim yaşadığım tam bir fiyaskoyduuuu sıkılıp ikinci hafta bırakdım ne kadar sıkıcı itici bi çoçukmuş:confused:şimdi sakın bir daha bahsetme amcanın yanınada gerile gerile git neşeli gözük hiç kılıfını bozma zamanla oda birşeyler hisseder bakarsın:KK66:

sizce ne yapmalıyım
aman erkeklerdeki gizem merakı, illa kadın gizemli olacak o açık olmayacak onlar araştırıp bulacak, uğraşacak, çabalayacak, sonrada "kadınları anlamıyoruz" diye yakınacaklar. sizinde durum öyle olmuş gibi geldi, sizde amcanızın yanına gittiğiniz zaman tanımamazlıktan gelin hiç bişi yapmayın gözünüzün içine baksa bile boş boş bakın pişman olursa olur, olmazsa değmez zaten..

Belki hayatında baska bırısı vardr

Normal bişey kafana takma sen cesur davranmışsın
O dusunsun nasıl davrancagnı sen bosver gıtsın ne kaybettınkı zaten

bırsey yapmana gerek yok yoluna bakıcaksın

E açıkça reddetmiş işte. Daha ne yapacaksınız ki?

Size işin aslını anlatayım, ilk başta kim olduğunuzu bilmediği için etkilendi. Sonra kim olduğunuzu öğrenince vazgeçti. Bunun amcayla falan bir ilgisi yok. Sadece sizden etkilenmiyor.
sephora ya her yorumun birbirinden güzel, aklımı okuyosun ya tam benim yazcaklarımı yazıosun :) süper devam :)

rezil etmişsin kendini öle oyun oynayarak olmaz bu işler adam gibi duygularını yüzüne hissettirseydin baska olurdu telefondan konusma ne öyle cocuk gibi

X