aynen devam hiçbir şey yapmamalısınAmcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım
Adami kaciracak halin yok madem reddetmis vazgecmelisinAmcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım
Hiçbirşey.İstemiyorsa istemiyordur.Amcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım
Aynen katılıyorum başdan ortaya atılmışsın konu sahibi yıllar önce bende komşumuzun oğlundan hoşlanıyordum onunda ilgisi bekleyene kadar hiiççç kimseciklere demedimSen yanlışı en başında yapmışsın onunla ilgilencektin aranızda iletişim olacaktı ama açılmayacaktın,kendine aşık edecektin o açılcaktı,telefonunu alıp direk söylemişsin baştan olmamış bi kere,erkekler koşmayı sever tatlım.
aman erkeklerdeki gizem merakı, illa kadın gizemli olacak o açık olmayacak onlar araştırıp bulacak, uğraşacak, çabalayacak, sonrada "kadınları anlamıyoruz" diye yakınacaklar. sizinde durum öyle olmuş gibi geldi, sizde amcanızın yanına gittiğiniz zaman tanımamazlıktan gelin hiç bişi yapmayın gözünüzün içine baksa bile boş boş bakın pişman olursa olur, olmazsa değmez zaten..Amcam doktor yanında çalışan asistanı var cep numarasını buldum kendimi tanıtmadan güzelce konuştuk onunla tanışmak istediğimi söyledim kabul etti sonra kim oldugumu söylediğimde ileride birşey oldugunda amcanın yüzüne bakamam o yüzden bizim iş olmaz dedi.Ben de bu bir bahane mi tek sorun amcam mı dedim,sonra hayır ama olmaz dedi istersen arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşça yaklaşayım dedim mesajıma cevap yazmadı ben de üstelemedim.
sizce ne yapmalıyım
sephora ya her yorumun birbirinden güzel, aklımı okuyosun ya tam benim yazcaklarımı yazıosun :) süper devam :)E açıkça reddetmiş işte. Daha ne yapacaksınız ki?
Size işin aslını anlatayım, ilk başta kim olduğunuzu bilmediği için etkilendi. Sonra kim olduğunuzu öğrenince vazgeçti. Bunun amcayla falan bir ilgisi yok. Sadece sizden etkilenmiyor.
ilgilenmiyormusun gibi davran onaBayanlar başka öneri de bulunacak yok mu ? Kaybetmek istemiyorum çok hoşlandım