- 11 Aralık 2018
- 40.072
- 248.621
Hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan.ne yaparak? normal hayatıma dönebilmek için insan gibi konuş
kanka kriz geçirdim diyorum kendi elimi ısırdım
Yaş gerçekten 28 mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan.ne yaparak? normal hayatıma dönebilmek için insan gibi konuş
kanka kriz geçirdim diyorum kendi elimi ısırdım
İnsan gibi konusamiyorsunuz ki ? Bağırıp çağırmak saldırıp ısırmak bunlar insanca mi da engellemeye takıldın.ya ergen gibi engelle değil de insan gibi konuşarak bitsin diye ulaştım sadece ve bunu ilk defa yaptım
teşekkür ederim her ne kadar istediğim gibi cevap vermemiş olsan da en insancıl yorumu yaptığın içinGeri gelir merak etme, bu şekilde 3 4 yıl daha gider bu ilişki
Ayrıca kriz geçirecek kadar problemin varsa gidip tedavi olabilirsin
43 ne kütahya mı? Allah aşkına kendinizi düzgün ifade edin. Harfler parayla satılmıyor, karakter sınırı yok,43kardeşim
şekerim saldırmadım kendi elimi ısırdımİnsan gibi konusamiyorsunuz ki ? Bağırıp çağırmak saldırıp ısırmak bunlar insanca mi da engellemeye takıldın.
onun beni bu hale getirmesinde hiçbir problem yok yaniKendini ısırıp parçalayan bana ne yapmaz diye düşünmüş olabilir. Haksız da sayılmaz sanki.
Karşınızdaki sizi sinir ediyorsa ki bu tekrar eden bir şey, ilişkinizi bitirdikten sonra kendini yaksa barışmayacaksınız. Hamuru belliyse affettikten sonra bunu kendinize kendiniz yapmış oluyorsunuz. Isırmak çözüm değil yani.onun beni bu hale getirmesinde hiçbir problem yok yani
napim yazgülBu nedir deli gibi haller
Sıvanapim yazgül
beni çıldırtıp ohaaa bak sen küfür ettin pis kaka diyerek manipüle ediyor ve kendimi suçlu görüyorum sağlıklı düşünemediğim için yazdığımı görmüyor musun penguenKarşınızdaki sizi sinir ediyorsa ki bu tekrar eden bir şey, ilişkinizi bitirdikten sonra kendini yaksa barışmayacaksınız. Hamuru belliyse affettikten sonra bunu kendinize kendiniz yapmış oluyorsunuz. Isırmak çözüm değil yani.
Niye kendinize zarar veriyorsunuz ki demek ki kendinize zarar verecek kadar toksit bir ilişki içerisindeymişsiniz bitmesi daha hayırlı olmuş
öfkemi öyle atabildim çok kibarsınız teşekkür ederim
Yahu manipülasyon olduğunu biliyorsun ama kendin söylüyorsun sağlıklı düşünemesen bunun manipülasyon olduğunu farketmezsin bile. Senin sorunun bence sağlıklı aksiyon alamamak. Madem bu adam manipülasyoncu ve bunu biliyorsun daha niye konuşmaya çalışıyorsun ki? Bak ne yaparsan yap bazı şeyler değişmez, hele ki 3 senede tekrarlayan şeyler asla değişmez. Bunların hepsi tecrübeyle sabit.beni çıldırtıp ohaaa bak sen küfür ettin pis kaka diyerek manipüle ediyor ve kendimi suçlu görüyorum sağlıklı düşünemediğim için yazdığımı görmüyor musun penguen
Fark eder mi böreğim ?şekerim saldırmadım kendi elimi ısırdım
Bu hallere gelmek için ne yiyip içiyorsunuz?Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim vardı. onu bana yaptığı her şeye rağmen çok sevdim söylediği yalanları görmezden geldim ayrılmak zorunda kaldım defalarca yalvar yakar beni ikna etti sevdiğim için kabul ettim. en son bana dışarda bağırdı daha önce de yapmıştı ve bağırmadım bağırmıyorum diyerek bağırmaya devam etti gitmeye çalıştım bırakmadı sinir krizi geçirdim önce omuzuna vurdum sonra elimi ısırdım parçalandı hala bırakmadı peşimi en son s…git dedim ve bitti. engelledi beni her yerden bi şekil ulaştım böyle mi sonlandıracaksın hiç konuşmadan diye sordum. bana başka çare bırakmadın dedi. kendimi çok kötü hissediyorum çok değersiz ve ortada kalmış gibi