ona hiç yalan söylediniz mi?

antrenor

Profesyonel Sporcu
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
1.336
5
arkadaşlar eşinize,nişanlınıza,sevgilinize hiç yalan söylediniz mi?
peki neden?:uhm:

eveet,eşim sigara kullanmamı istemiyor ama ben kullanıyorum ruhu bile duymuyor napıyım bırakamıyorum...

söledim tabiiii,
aniiiiden böle şak dıye soru sorunca saklama geregı duyuyorum bazı seylerı öle bı defa söledım
amaaa o da aynı tur bı yalan solemıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

pembe yalanlar söylüyorum arada bir yalanda sayılmaz
ama kırmamak ıcın onu
begenmedım seylerı begendım gb gosterıyorum mesela

Allah'ım korusun hayatta en sevmediğim şeydir yalan ve hiç söylemedim bazı zamanlarda gerekiyor ama ben salak hiç söylemiyorum :çok üzgünüm:

yalan bu hayatta en korktuğum şey
sebep ne olursa olsun eşime yalan söylersem
bir gün mutlaka onun da bana aynı sebeple yalan söyleyeceğine inanırım hep
o yüzden bu konuda çok hassasım
ve her zaman dikkatli olurum

eşime yalan söyledim evet, ama öğrense bile pek de umursamayacağı basit bir şey içindi :)

hayır yalan söylemedim...
ama söylemeyip kendime sakladığım şeyler oldu...
bu yalan olmuş oluyor mu bilemem...

söyleeedimmmm.evin içinde etek giydigimi başım baglı oldugunu.biryere tek gittigimde, yanımda birinin oldugunu söylemek zorunda kalıyorum ister istemez.yaaa zor oluyor hep etek giy başını bagla.tamam kapalıyım ama evde açıgımdır zor alışıcam yani yalanda söylemek zorunda kalıyorum..

çok şükür hiç söylemedim şimdiye kadar..
çok uzun da değil henüz ilişkim, ama onunla her şeyin temiz kalmasını istiyorum.

aynı yerde çalışıyoruz , bazen sinirli halinde yalana başvuruyorum ama eve gidincede ben bugun sana şu konuda yalan soyledim diyorum. En azında daha sakin bir ortamda tartışmış oluyoruz konumuzu...

ben söylemedim ama bilmesini istemdigin birşey için ona hiç bahsetmedim bu yalan degil sanırım:)

ben de söledim önce, sonra baktım sıkıstırıyor söleyıverdım gercekler pembesıne uydurup, yoksa var ya burdan bagarsa dünyanın dıger ucundan duyulurdu sizi korudum yani tüm dunya ınsanlıgını hahahahayy

valla bende söyledim herşeyin doğrusunu bilmek zorunda değil. ama öyle ciddi yalanlar söylemem zaten. örneğin msnde geç yazınca napıyosun diyo hiç haber okuyorum diyorum. oysa forumdayım :lepi:

Marketlerde hazır satılan patates püreleri varya , onları çok beğeniyor ama hazır diye önyargılı olduğundan yemek istemiyor , bende ben yaptım diyip yediriyorum, zamanım olsa kendim yapıcam ama çalışan bayanım yetiştiremiyorum benneyaptımki
Ben kahrolasıca bir yalancıyım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…