Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin 😞
Konu sahibi zamanında sevgilisine dememesi gereken şeyi demiş , şimdi nişanlısına demesi gerekirken söylemiyor, ilginç.

Aralık 2023 ten beri konu sahibinin Hpv ile 10-11 tane konusu var. Evlendikten sonra da bir o kadar konusu olur artık, yazık!

Bakirelikle ilgili milyon tane konun var. Madem her şeye bir bahanen var, bir daha aynı konuyu açıp milletin sinirini zıplatma.

IMG_5033.jpeg

Biri de çıkıp Bir derdin var başlığını bırak, genital estetik başlığına yönel demedi 😄

Konu sahibi tüm süreçleri yaz dikimin, çekirdek alıp okuycam hpv ni de söyle ama doktora. Gerçi o görür e nabızından ya da kontrolden.

Normalde karşıyım ama sen bırakmayacaksın yakamızı çakma bakire olmadığın her gün için uyku yok bize

Ona gerek bile yok iki üç rutin kontrole beraber gitseler yeter onu geç eşi e nabıza girse yeter bunlar evliliği ne sanıyo bilmiyorum ama ex eşimin çalıştığı yerler prim gün sayısını bile biliyorum ya bırak hastaneyi hastalığı
Yani aynen oyle, nikah testlerini nasil atlatacak mesela bunlari ben hep yazdim.
Niye normal doğumda çocuğa mı geçiyor?
Evet, vajinal mantar dahi geciriyor olunca sezaryen onerilir, cunku vajinal dogum sirasinda bolgede bulunan butun flora cocuga temas ediyor, cocuga yapisarak cikiyor, haliyle hpv'de de ayni sekilde vajinal dogum onermezler. (Nasil korunma amacli kondom öneriliyorsa ayni mantikla sezaryen onerilir)
Pozitif testim yok hiç bi zaman siğil kaynaklı pozitifim diye yorumladım ben
Arkadasim test ol veya olma, doktor muayene ederken hpv ile ilgili bir veri girmis ise sen bunu gormezsin ama baska bir doktor gorur

mesela benim gecirdigim vajinal mantar turu var coook eskiden, e-nabiz'imda akut vajinit diye yazıyor ama 2020'de gebe hekimim hangi tur mantar gecirdigimi cat diye söylemişti. O sebeple kultur almak istedi mesela belki tekrar etmistir diye ve tum bu sohbet esimin yaninda oldu.

Gebe doktorum uniden arkadasim yani istesem beni idare ederdi ama talep etmedim neden? Cunku esimden gizlim saklim yoktur.

Evlenmeye kalmaz nikah icin gittiginiz an arastirma hastahanesine sevk edileceksiniz aile hekimi bunu soyler ve farkli testler ister bosuna hayal kurup adami kaptim sanmayin. Soylemeyin ama bu zihniyetin burnundan fitil fitil gelsin
Aynen oyle.

Aile hekimi hpv ile alakali notu gorup arastirma hastanesine sevk edecek, eli mahkum adam buna onam veremez çünkü, negatif veya pozitif adam kendini neden riske atsin ki?

Yani aynen oyle, nikah testlerini nasil atlatacak mesela bunlari ben hep yazdim.

Evet, vajinal mantar dahi geciriyor olunca sezaryen onerilir, cunku vajinal dogum sirasinda bolgede bulunan butun flora cocuga temas ediyor, cocuga yapisarak cikiyor, haliyle hpv'de de ayni sekilde vajinal dogum onermezler. (Nasil korunma amacli kondom öneriliyorsa ayni mantikla sezaryen onerilir)

Arkadasim test ol veya olma, doktor muayene ederken hpv ile ilgili bir veri girmis ise sen bunu gormezsin ama baska bir doktor gorur

mesela benim gecirdigim vajinal mantar turu var coook eskiden, e-nabiz'imda akut vajinit diye yazıyor ama 2020'de gebe hekimim hangi tur mantar gecirdigimi cat diye söylemişti. O sebeple kultur almak istedi mesela belki tekrar etmistir diye ve tum bu sohbet esimin yaninda oldu.

Gebe doktorum uniden arkadasim yani istesem beni idare ederdi ama talep etmedim neden? Cunku esimden gizlim saklim yoktur.

Aynen oyle.

Aile hekimi hpv ile alakali notu gorup arastirma hastanesine sevk edecek, eli mahkum adam buna onam veremez çünkü, negatif veya pozitif adam kendini neden riske atsin ki?

Bu isi yaptim isin kurali bu o raporu alamaz
Hayal kurup durmasin

Aynen oyle.

Sayenizde yeni bilgiler öğrendim, teşekkürler. 😊

Aynen oyle.

Bunları dedik hep. Sen hiç mi hastaneye yatmayacaksın, yaktırdığın siğiller sistemde hep, testler negatif de olsa doktor yeni bir test isteyecek. Sen kocana izahat veremeyeceksin diye doktor teste yollamaktan vazgeçmez, yaşayabileceğin sağlık sorunlarının ihmal kaynaklı kısmında pay sahibi olmayı senin gül hatrın için kabul etmez.

Siz neden açıklamadınız o zaman size gelince niye kimse soramıyoda ben niye açıklamak zorundayım
Bakirelik konularına yazmıyorum genelde, konu sahipleri aynı sizin gibi sabit fikirli oluyor çünkü. Ama dayanamadım. Bu konudaki görüşüm net, bekaret çok önemliyse sevişmeyeceksin, seviştiysen de saklamak için şekilden şekile girmeyeceksin bu kadar basit.

Evlendiğimde bakire değildim. Saklamadım ama gidip adama hatalıymışım gibi ezilip büzülerek bakire değilim demedim. Onun da bakire olmam gibi bir beklentisi yoktu zaten. Olsaydı bırakın evlenmeyi sevgilim dahi olamazdı. Şu durumda geçmişimi soramaz bana çünkü benim geçmişim onu ilgilendirmez ve ben sizin gibi geçmişimden utanıp saklamaya çalışmıyorum. Sevdim seviştim, sıkıldım ayrıldım. Ne kocamı ne başka herhangi birini ilgilendirir bu.

Bir de aldatma falan demişsiniz o kısma kahkaha attım. Kendisinden önce seviştim diye beni aldatacak adamın pipisini burnuna monte ederim 😂 aldatılmam demiyorum, insanız başımıza her şey gelebilir ama bu kadar saçma sapan bir savunma yaparsa karşımdaki insan zekasından şüphe ederim. Sizin de zekanızdan şüphe ettim mesela bu sebeple aldatılacağınızı düşündüğünüz için. Çok saçma çünkü. Birbiriyle bağlantısı yok.

Bakirelik konularına yazmıyorum genelde, konu sahipleri aynı sizin gibi sabit fikirli oluyor çünkü. Ama dayanamadım. Bu konudaki görüşüm net, bekaret çok önemliyse sevişmeyeceksin, seviştiysen de saklamak için şekilden şekile girmeyeceksin bu kadar basit.

Evlendiğimde bakire değildim. Saklamadım ama gidip adama hatalıymışım gibi ezilip büzülerek bakireyim demedim. Onun da bakire olmam gibi bir beklentisi yoktu zaten. Olsaydı bırakın evlenmeyi sevgilim dahi olamazdı. Şu durumda geçmişimi soramaz bana çünkü benim geçmişim onu ilgilendirmez ve ben sizin gibi geçmişimden utanıp saklamaya çalışmıyorum. Sevdim seviştim, sıkıldım ayrıldım. Ne kocamı ne başka herhangi birini ilgilendirir bu.

Bir de aldatma falan demişsiniz o kısma kahkaha attım. Kendisinden önce seviştim diye beni aldatacak adamın pipisini burnuna monte ederim 😂 aldatılmam demiyorum, insanız başımıza her şey gelebilir ama bu kadar saçma sapan bir savunma yaparsa karşımdaki insan zekasından şüphe ederim. Sizin de zekanızdan şüphe ettim mesela bu sebeple aldatılacağınızı düşündüğünüz için. Çok saçma çünkü. Birbiriyle bağlantısı yok.
Şey sanıyo heralde demek benden önce sevişirsin, al sanağğğ al sanağğğ diye önüne gelenle yatacak adam. Böyle adamsa da neden evlenebilmek için türlü fırıldak çeviriyosun?

Ben bunu anlatırsam ayrılmayacağından eminim simdi görmezden gelmeye çalışacak ama bu benim evliyken surekli karşıma çıkacak belki gidip aldatacak sonrada diyecek bakire bile değildin bende aldattım ben her zaman haksız suçlu duruma düsücem
Ay ne alaka acaba?
Eğer böyle bir konuda yalan söylersen iş büyür. Bakire evlenmeyen ve bu konu asla karşısına çıkmayan tonla kadın var. Konu bekaret değil yalan. Neden anlamıyorsun acaba?
Geçmişin kimseyi ilgilendirmez. Ama bir insanı kerizlemek yalan söylemek aldatmaktır. İkisi bambaşka şeyelr

Şey sanıyo heralde demek benden önce sevişirsin, al sanağğğ al sanağğğ diye önüne gelenle yatacak adam. Böyle adamsa da neden evlenebilmek için türlü fırıldak çeviriyosun?
He bi de o var. Madem bu kadar moktan bir adam bu niye evlenecem diye kendini yırtıyorsun? Evlenmek için razı edebildiğin tek adam bu çöp poşeti mi?

Bunları dedik hep. Sen hiç mi hastaneye yatmayacaksın, yaktırdığın siğiller sistemde hep, testler negatif de olsa doktor yeni bir test isteyecek. Sen kocana izahat veremeyeceksin diye doktor teste yollamaktan vazgeçmez, yaşayabileceğin sağlık sorunlarının ihmal kaynaklı kısmında pay sahibi olmayı senin gül hatrın için kabul etmez.
Yahu evliligi saka saniyor bunlar cidden Katip.

Sırların ortaya çıkmak gibi bir huyu olduğunu bilmiyorlar galiba.

Herseyi gectim, hadi cok sansli olsun hicbir sekilde ortaya cikmasin.

Yalanlar üstüne kurduğun bir yuvada ne kadar mutlu olabilirsin ki?

He bi de o var. Madem bu kadar moktan bir adam bu niye evlenecem diye kendini yırtıyorsun? Evlenmek için razı edebildiğin tek adam bu çöp poşeti mi?
Babasının önerisi ricasıyla zaten bilinen bir aile dostunun oğluyla evlenme yokuna gidiyor. Hem de görücü usulü. Kadındaki cesarete gel.
Aileleler de ekstra muhafazakar.
Bu neyin cesareti anlamadım.

Babasının önerisi ricasıyla zaten bilinen bir aile dostunun oğluyla evlenme yokuna gidiyor. Hem de görücü usulü. Kadındaki cesarete gel.
Aileleler de ekstra muhafazakar.
Bu neyin cesareti anlamadım.
Bana o kadar çok görücü geldi ki zamanında. İyi aile kızıyım diye gelen geleneydi 😂 o sırada ben bardan bara geziyorum ama 😂😂😂

Çoğuyla tanışmadım bile. Tanışmak zorunda kaldıklarımı bir şekilde kendimden tiksindirdim. Hatta yüzyüze görüşmek isteyen birine sevgilimle tatile gidiyorum dönünce görüşürüz demişliğim bile var😂 Ben kendime bu kadar güvenir, yaşadıklarımı saklamazken içinde ailelerin olduğu bir evlilik yoluna girmeye korktum, hiç yaklaşmadım bile. Konu sahibindeki gerçekten cahil cesareti.

Bizden büyük şimdi 50’lerinde bir abla aynen böyle evleneceği adamdan saklamıştı daha önce seviştiğini. Nişanlıyken eski sevgilisi nişanlısına bir şekilde ulaşıp en ince ayrıntısına kadar anlatmış bütün yaşadıklarını. Büyük olay kopmuştu, kadıncağız rezil olmuştu. Ki o zaman sosyal medya yok, cep telefonu bile yaygın değildi. Şimdi ulaşmak isteyen çok daha rahat ulaşır. Herkes hpv, doktor falan demiş de böyle de bir ihtimal var bence.

Aynen oyle.

Hamilelik ya da bulaş hastalık vs şeyleri bilmiyorum yaşamadım ama düşük geçmişim var mesela o da şöyle sadece 3 kere kan bakıldı 2 şer gün araylaydı sanırım
Hamile olduğumu hastanede öğrenmedim kayıtta yok
Düşük sonrası kontrole gitmedim kaydı yok
buna rağmen dr lar görüyor sanırım konu sahibi hiç kadın doğuma gitmemiş öyle hadsiz sorular pata küte söylemler var ki bazıları sanki inadına ifşa etmek ister gibi sorular soruyor en basit muayenede hadsiz bir dr a denk gelmesine bakar neye uğradığını anlamaz

Bana o kadar çok görücü geldi ki zamanında. İyi aile kızıyım diye gelen geleneydi 😂 o sırada ben bardan bara geziyorum ama 😂😂😂

Çoğuyla tanışmadım bile. Tanışmak zorunda kaldıklarımı bir şekilde kendimden tiksindirdim. Hatta yüzyüze görüşmek isteyen birine sevgilimle tatile gidiyorum dönünce görüşürüz demişliğim bile var😂 Ben kendime bu kadar güvenir, yaşadıklarımı saklamazken içinde ailelerin olduğu bir evlilik yoluna girmeye korktum, hiç yaklaşmadım bile. Konu sahibindeki gerçekten cahil cesareti.

Bizden büyük şimdi 50’lerinde bir abla aynen böyle evleneceği adamdan saklamıştı daha önce seviştiğini. Nişanlıyken eski sevgilisi nişanlısına bir şekilde ulaşıp en ince ayrıntısına kadar anlatmış bütün yaşadıklarını. Büyük olay kopmuştu, kadıncağız rezil olmuştu. Ki o zaman sosyal medya yok, cep telefonu bile yaygın değildi. Şimdi ulaşmak isteyen çok daha rahat ulaşır. Herkes hpv, doktor falan demiş de böyle de bir ihtimal var bence.
Hatırlarsın burada da kocasıyla sevgiliyken bir dönem iki kişiyi birlikte idare eden bir kadın vardı. Bir gün yeni telefona geçiyor tüm klasörler geliyor ve ortaya çıkıyor.
Yalan üstüne yuva kurup bir ömür yaşamak istemek çok garip.
Bir ömür boyunca ya ortaya çıkarsa aman duyarsa diye düşünerek yaşamayı kim ister ki

Hpv oldugunuzu saklayamazsiniz. Ben bir testte negatif ciksam dahi toplam 3 sene test verecegim, prosedür bu şekilde. Ozelde de boyle, devlette de, standart bir prosedür var. Velev ki sakladiniz, aile hekimi bilgilerinize ara ara bakiyor. Benimkine bakip smear yaptirdigimi gormusler, yaptirmasam cagiracaklarmis. Bigun cat diye hastaneden aranirsaniz kalakalirsiniz oylece

Söylerseniz işler kötü olur diye ben de söylemeyin diye yorum yaptım ama bu e nabız konusunda haklılar, dünyanın binbir türlü hali var sonuçta hasta olabiliriz. Benden parça aldılar, patoloji sonucum çıktı mı diye bakmak için sevgilim e nabız bilgilerimi aldı devamlı girip sonuç çıktı mı diye baktı. Yarın bir gün e nabız sisteminize girmeye ihtiyacı olabilir.

X