Ön koltukta kim oturur

Birde gelinden buyuk gorumce varsa gelinle birlikte gorumcede arkaya oturmali bu da gorumceye yasi itibariyle saygisizlik olur ustelik arkada tek birakilmasi da dogru degil.

tabi ki de siz oturmalısınız, bizim aile de olsa yenge lütfen sen otur deyip yer verilir ama sizdeki anlayış biraz farklı anlaşılan.

Yok hepsi bizden küçük
Bizim gelin bana aynisini yapmisti aramizda 7 yas var ben ondan buyugum ve sehirler arasi yoldan gelmistim onlarda beni karsilamaya neyse arabaya binecegiz ben ayip olmadin diye arkaya oturdum gelinde yanima oturur sohbet ederiz diye dusunmustum bir baktim bu direk on koltuga oturdu bu saygisizlikti bence.İnsanlar kocam diye eslerinin yanin da oturmayi hak bilmemeli dusunceli olunmali .

Bizim gelin bana aynisini yapmisti aramizda 7 yas var ben ondan buyugum ve sehirler arasi yoldan gelmistim onlarda beni karsilamaya neyse arabaya binecegiz ben ayip olmadin diye arkaya oturdum gelinde yanima oturur sohbet ederiz diye dusunmustum bir baktim bu direk on koltuga oturdu bu saygisizlikti bence.İnsanlar kocam diye eslerinin yanin da oturmayi hak bilmemeli dusunceli olunmali .
Uc kisiyseniz ve siz arkaya oturmussaniz dogrusu esinizin yanina oturmasi. Araba kullanan kisiyi sofor gibi birakip iki kisi arkada oturmaz.

eger bu konunun muhabbeti geçmemiş olsaydı sen veya kardeşi bir sey fark etmez kimin oturdugu derdim. ama eşin "sen degil kardeşim oturmalı" diyorsa insanın yapmayacagı varsa da inada bindiriyor. sinir oluyor. sahsen ben sinir oldum. eşin direksiyondaysa sen oturmalısın yanına. araba tutuyor de. bir süre sonra da söylersin boylesi daha uygun dıye. eşin seninle evli. kardesi arkada oturmalı.

benim ön koltukta midem bulanıyor ya sahsen ben de arka koltukta daha rahat ediyorum. ya kendim kullanıcam ya arkada oturucam.

Sonucta bir arac ve onun on koltugu kral tahtı degil ki. Nereye oturursaniz oturun gitmek istediginiz yere gidiyorsunuz. Boyle ufak konulara takilmayin lutfen

Ön koltuğa ne anlamlar yüklenmiş. Sanki önde oturan business class gidiyor. Olay büyük küçükten çıkmış, kadın erkeğe gelmiş.
Bizde böyle sorun olmaz, eşimin yanı benimdir. Sadece araba tutan varsa veya büyüklerden ayağını uzatmak isteyen, kilolu olan varsa öne geçer. Sohbet için kimsenin yanına geçmem. Arabada yüzyüze sohbet edilecek diye bir şey yok. Önden arkaya da gayet rahat konuşulur.

Valla kv-kp gibi aile büyükleri varken arabanın önünde oturcam diye bir derdim olmaz ama görümceme kaynıma vermem.. Doğudan batıya 16 saat yol geldik görümcem yanımızdaydı,hiç arkaya geçmedim.

Kayın biraderinin 'senin' abin durumu olmuyor m?

Bence çok önenli değil. Eğer arabay bindiğimde soğuk havada arkası da sıcaksa hiç fark etmez.
Belli bir sure sonra insanin agirina gider, deneyip gorebilirsiniz. Ben ekstra bir durum olmadikca eslerin yan yana oturmasindan yanayim,bir degil bes degil her gun ayni sekildeymis cunku.

daha geçen eşimle bunu konuştuk, kim olursa olsun sen oturursun dedi, ben şok:rapci::KK48:, çünkü ben tam tersini söyler sanmıştım. Ama bence de eş varken kimseye düşmez

Arka sağ koltuk protokolde makamındır bu da farklı bir bakış açısı. Orda oturunca kendimi prenses sanıyorum:dondurma:

Ne farkeder ki ha ön, ha arka? Ben hiç bunu bir şey göstergesi, bir üstünlük olarak algılamıyorum.

Back
X