Ömrümüzün sonuna kadar hep strateji mi yapmalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki konunuzu okudum. siz aslında bilinç altında --- ben zaten kendim görüşmek istemiyorum kendimi geri çekiyorum ---derken sülalenin en favori gelini olmayı içten içe çokkk istediğinizi ele veriyorsunuz.

Peki öyleyse neden beni aradıklarında telefonda isimlerini gördüğüm an elim ayağım titriyor geriliyorum? Neden bana gelmelerini ya da beni çağırmalarını istemiyorum? Eğer favori gelin olmak istesem hep eşimin ailesi ve akrabalarıyla vakit geçirip onlara şov yapıyor olmaz mıydım?

Bir ara hattımı değiştirdim ve haftalarca telefonum bozuldu bahanesiyle yeni numaramı eşimin ailesine vermedim, sırf bir süre beni aralamasınlar diye.

Bunu ciddi bir şekilde soruyorum. Hem favori olmak isteyip hem böyle hissetmem normal mi? Çünkü ben yıllarca görmesem görmek istemem. Genel olarak kendi akrabalarıma da böyleyim.

Evet dedim ya aslında siz de belki farkında değilsiniz ama bilinçaltında bunu istiyorsunuz. Gerilmeniz de olamayacak olmanın korkusundan.

Cidden kendinizi rahat bırakın. Farkı göreceksiniz. Eşinize ailesini kötülemeyin bırakın. O kendi görsün görmüyorsa siz kendinizi ezdirmeyin. Kimsenin sizi korumasına ihtiyacınız yok.

Neden bilmiyorum bunları okurken sizin iyi niyetli biri olmadığınızı hissettim. İç dünyanızda sorun var gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…