Ömrümü yedi bu elti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyuncak için kendi çocuğunuzu dövüyor, eltiyle birbirinizi darp ediyorsunuz
Bilinç akıyor konudan maşallah.

2 çocuk verdiğiniz adam sizi kolay vazgeçilebilir olarak görüyor, ama bütün konu elti de elti. Siz de sizin için bir anlam ifade etmeyen birini bulup onun üzerinden deşarj olmaya çalışıyorsunuz.

Sizin aklınız yok mu? Kavga etmeye gerek yok da çocuğunuzu korumak zorundasınız, siz aklına bir dövmüşsünüz. Sizin pasifliğinizin sorumlusu ne elti ne kayın.
İşte konunun gerisini yazacwk zamanım olsa. Olay daha büyük . Ama genel olarak dwha pasif durmadigimiz için çocuğumuzu korudugumuz için patladı olay oysa iki buçuk yıl onun eşi benim kızımı ezerken bgirken biz susarken onlar rahastti. Ben kızımı korumaya başladım bu olay çıktı

Siz minnoş gelincilik oynarken elti hanım gayet kendini düşünüp istediği gibi yaşıyor.Kocaniz anacı ama suç eltide,onlar kendilerine başka bir hayat kurarken eşiniz sizi 5 sene ailesine köle etmiş ama suç eltide,kaybınız sizin ve eşinizin ezik olduğunu bildiği için her istediğini yapıyor,arkanızda durması gereken kocanız,aman ağzımızın tadı bozulmasın abiiiiii modunda ama suç eltinin.Hadi gerçekle yüzleşme zamanı .Eltiniz sizin hayalinizi yaşıyor,kocadan yana şanslı,ezdirmiyor,ezmiyor Kadın tam ozlediginiz hayatın kahramanı.....
Kv yanında eltiyle kavga etseniz sizce eş,kv,kayın tepkisi size nasıl,eltiyle nasıl olur hadi bir düşünün ........

Okumussun da kavrama eksik kalmış. Kendini paspas yapıp elti neden yapmıyor diyor. Bu kadar paspas olursan abi dediğin kayın da yürür. Ayrıntıları bütüne tamamlamakta biri aciz de bilin bakalım kim*¿
Aynen tek sorun kızın ezik olması gerisinde yazılanın önemi yok sen haklısın hadi bil bakalım kim

Kaynı dövmeliydi üstüne yürüdüğünde ama neyse..
Kayna hesabi, eve sonradan gelip, iyi ki ileri gitmemişsin abicim diyen pısırık kocası sormalıydı ama o yürek yokmuş kendisinde.
Karı koca pasif pasif dolanmislar başkasının evinde kapıyı vurup çıkma, görüşmeme durumu da olmaz tabi. Yazık çocuk arada kaynamış.

Ah işte neden 2 buçuk yıl sustunuz? Kayinvalide evinde olduğunuz için mi? Yapmasaydınız o zaman 2 çocuğu orada? Yazık günah 2 buçuk yıl yengesi tarafından anne babasınin gözü önünde kötü davranışlara maruz kalan çocuğa. Büyükler bir zahmet kendini korusun. Çocuklar önemli olan.

Çocuksuz olmaz ki? Karı dediğin başka ne işe yarar? (!). Boş boş besleyecekler mi bi de ?(!).

Hey Allahım hala abim diyor, bir de çocuğunu dövmüş millet için, siz var ya herşeyi haketmissiniz, aferin eltiye...

Ben bunlari sormadim ki? Esiniz mülayim degil, kırlent. Evet, koltugun ustunde bekleyen bir kirlent. Is yapmasin, cocuk bakmasin, kimseye karismasin, oylece bekliyor tıpkı kirlent gibi.
Sizde gereksiz mevzulardan birbirinizi yiyorsunuz. Kocaniz bu kadar isi size yüklemek yerine yardim etseydi, biraz dinlenip soluklanabilseydiniz eltinize kafayı takmazdiniz.

Aferin bir de kızınızı oyuncak için dovmuşsunuz,şimdi mi aklınıza geldi çocuğu korumak? Bu koruma işinide evladınız için değil eltiye inat olsun, onun koruduğu gibi bende evladima sahip çıkayım diye yaptığınıza eminim ama kanitlayamam

Elti nasıl tamamen suçsuz bulunmuş ben ona şaşırdım sizin kızınız için kayınvalidenize "anne şunu döv" demesi başlı başına bir hadsizlik! Kaynınızın üstünüze yürüme cürretini kendinde bulmasını şaşkınlıkla okudum. Ev işleri konusunda haksızsınız siz de eltiniz de yapmak zorunda değil. Bir de sınır çizme konusunda arkadaşlarla hemfikirim sınırları baştan koymamışsınız bari şimdi koyun.

Gerisini yazdıgında adres ver bende gelip döveym seni içim sogur belki o cocuga vurmandan ötürü

Çocuksuz olmaz ki? Karı dediğin başka ne işe yarar? (!). Boş boş besleyecekler mi bi de ?(!).
Tabi canım daha evim yok ne çocuğu diye düşünmek yerine gizli saklı hamile kalmalılar. Çocuğu da sonradan eltiye inat korumuştur katip, koruyacak olan başta korur zaten. Baktı elti koruyor çocuğunu benim neyim eksik demiştir.

Eltiye suçsuz demiyoruz amanhengi anne babamın yanında çocuğuna bu lafları edebilirler ?
Ben söyleyenden önce bunu söyletene kızarım. Çocuk onun çocuğu çünkü. Pasif davranıp tüm suçu karşıya yüklemek tamamen kolaycilik.

konu sahibi kendi çocuğunu oyuncak konusundan "aksine kızımı dövdüm" yani yapılacak olan şeyi yaptım diyerek anlatıyor. konu sahibi elti gibi baştan sınırını çizip, çocuklarını -aksine kızını dövmek- yerine korusaydı kimse bir şey diyemezdi bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…