Ömrümü yedi bu elti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki çocuğumda da eltimle ayni zamanlarda hamile kaldık hatta ikincisini beş ay kadar sakladim o da yapmasin diye ama sadece ay farkini uzatabildim sene yok aralarinda malesef. Bu dert olan birinci kısım
Neden sakladınız ki, o da sizinle aynı zamanlarda çocuk yapsa ne olacak, size ne zararı var tam olarak? Bu kısımdan sonrasını okuyamadım, muhtemelen bu şekilde bir sürü saçmalık var.

Neden sakladınız ki, o da sizinle aynı zamanlarda çocuk yapsa ne olacak, size ne zararı var tam olarak? Bu kısımdan sonrasını okuyamadım, muhtemelen bu şekilde bir sürü saçmalık var.
Kendisi hastaymış da kocasına yeri sen süpür demiş. Nasıl eltisi dururken kocası süpürürmüş.

Yazarken de mi demiyorsunuz ben ne saçmalıyorum diye? Bazen yaşarken anlamaz insan da sonra anlatırken fark eder ya hani, o sizde olmadı mı?
Elti hiçbir şey yapmak zorunda da degil, oh sefası olsun. Prenses gibi otursun köşede taktir ettim. Siz neden kv evini temizlediniz ki mesela? Eşiniz sizin annenizin evini temizliyor mu?

Ya bi de elti ne alaka konu sahibinin kaynanası ile cümbür cemaat yaşadığı evi temizleyecek? Kimle yiyorsa onunla yıkasın diyorum, benle yerken ben yıkadım mesela, 2 haftacıktı geçiciydi, kızına bile laf etmedim kaynananın, hep beraber bayramı da ettik, ha değdi mi değmedi ama olsun, ben dağıttığımı topladım sonuçta.

bakın gördünüz mü?
o kadar hizmetçilik ettiniz deli gibi koşturdunuz eşiniz sadece "iyiki daha ileri gitmedin" dedi sadece
değer miymiş? değmezmiş

madem eltinizin yaptıkları bu kadar batıyor da neden onunla yanyana geliyorsunuz
onlar yokken gitseydiniz

abinin üzerine yürüme olayı da bahaneniz olsun onlar varken bir daha gitmeyin abi ile de görüşmeyin

ve unutmayın böyle hizmetçi olduğunuz için hiçbir zaman kıymetli olmayacaksınız

Hahh gene akraba sevici iyilik meleği gelinler toplanmış yav hadi bu kadın kıskanıyo eltisini iş yapmıyo vs diye. Olayın sonunu olumaktan mi acizsiniz. Elti o kdr kıskanc ki belliki kafasız kocasını doldurmus o kafasızda kardesinin karısına yürümüş hayır napcak kadın mı dövcek. Dikkat ediyorum da öyle bi kitle var ki elti kaynana görümce konusu açıldıgı sb damlayp sen kıskanıyosun sen dikkat çekmeye çalişiyosun kafanda kurup olay çıkarıyosun tarzi cümlelerle her konu açanı yargılıyo tamam ennn saf en iyi gelin sizlersiniz. Eltisini sevmeyen her kadın gizli kıskanc aynen hırsızın suçu yok devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…