- 21 Kasım 2017
- 27.708
- 121.559
-
- Konu Sahibi stres topu
Neden sakladınız ki, o da sizinle aynı zamanlarda çocuk yapsa ne olacak, size ne zararı var tam olarak? Bu kısımdan sonrasını okuyamadım, muhtemelen bu şekilde bir sürü saçmalık var.iki çocuğumda da eltimle ayni zamanlarda hamile kaldık hatta ikincisini beş ay kadar sakladim o da yapmasin diye ama sadece ay farkini uzatabildim sene yok aralarinda malesef. Bu dert olan birinci kısım
Kendisi hastaymış da kocasına yeri sen süpür demiş. Nasıl eltisi dururken kocası süpürürmüş.Neden sakladınız ki, o da sizinle aynı zamanlarda çocuk yapsa ne olacak, size ne zararı var tam olarak? Bu kısımdan sonrasını okuyamadım, muhtemelen bu şekilde bir sürü saçmalık var.
Kocası hasta mıymış? Süpürge tutmak için yeterli motor becerileri yok muymuş?Kendisi hastaymış da kocasına yeri sen süpür demiş. Nasıl eltisi dururken kocası süpürürmüş.
Aa sorduğun soruya bak. ERRRRKEK işteKocası hasta mıymış? Süpürge tutmak için yeterli motor becerileri yok muymuş?
İrkek adam süpürge tutar mı hiç,mazallah bir yerleri zarar görürKocası hasta mıymış? Süpürge tutmak için yeterli motor becerileri yok muymuş?
Bir engel durumu olarak errrrkek olmak var bu toplumda tebi, benimki de laf.Aa sorduğun soruya bak. ERRRRKEK işte
Çkü düşer de mi ahahhahahahsİrkek adam süpürge tutar mı hiç,mazallah bir yerleri zarar görür.
Ya duserse he katip ya duserse bunun bedelini kim odeyecekÇkü düşer de mi ahahhahahahs
Kayni süpürge tutsa,bu seferde adamı maymun gibi oynatıyor eltim,kendi bütün gün yatıyor derÇkü düşer de mi ahahhahahahs
Ya bi de elti ne alaka konu sahibinin kaynanası ile cümbür cemaat yaşadığı evi temizleyecek? Kimle yiyorsa onunla yıkasın diyorum, benle yerken ben yıkadım mesela, 2 haftacıktı geçiciydi, kızına bile laf etmedim kaynananın, hep beraber bayramı da ettik, ha değdi mi değmedi ama olsun, ben dağıttığımı topladım sonuçta.Yazarken de mi demiyorsunuz ben ne saçmalıyorum diye? Bazen yaşarken anlamaz insan da sonra anlatırken fark eder ya hani, o sizde olmadı mı?
Elti hiçbir şey yapmak zorunda da degil, oh sefası olsun. Prenses gibi otursun köşede taktir ettim. Siz neden kv evini temizlediniz ki mesela? Eşiniz sizin annenizin evini temizliyor mu?
Erkaaaa tokanılmaz.Kayni süpürge tutsa,bu seferde adamı maymun gibi oynatıyor eltim,kendi bütün gün yatıyor der.
Bir insanın pipili olması süpürge kullanmaya neden engel olsun kiKendisi hastaymış da kocasına yeri sen süpür demiş. Nasıl eltisi dururken kocası süpürürmüş.
Hayasızlık resmen.Hamileliğini sırf O da yapmasın diye 5 ay sakladın
Elti yarışına çok şahit oldum da, iddiaya hamile kalanı, hamileliği saklayanı ilk kez duyuyorum