- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
-
- Konu Sahibi stres topu
Kullanınca işe yarayan tek organları olabildiği için mi acaba bilemedmBir insanın pipili olması süpürge kullanmaya neden engel olsun ki
Ne hırsızı ya?Hahh gene akraba sevici iyilik meleği gelinler toplanmışyav hadi bu kadın kıskanıyo eltisini iş yapmıyo vs diye. Olayın sonunu olumaktan mi acizsiniz. Elti o kdr kıskanc ki belliki kafasız kocasını doldurmus o kafasızda kardesinin karısına yürümüş hayır napcak kadın mı dövcek. Dikkat ediyorum da öyle bi kitle var ki elti kaynana görümce konusu açıldıgı sb damlayp sen kıskanıyosun sen dikkat çekmeye çalişiyosun kafanda kurup olay çıkarıyosun tarzi cümlelerle her konu açanı yargılıyo tamam ennn saf en iyi gelin sizlersiniz. Eltisini sevmeyen her kadın gizli kıskanc aynen hırsızın suçu yok devam
Aynı olmak istemedim. Aynı yaş cocuklasr büyük sorun demek. Oyuncak paylasimi iki yaş sendromu gereksiz ağlamalar. Yada çocuklar birbirine vururken falan sürekli başlarında olup mudahasle etmek gerekiyor ve bunu. Yukunude genelde ben çekiyorum. Ve bu olay da zaten artık bu yükü çekmek istemesemden kaynakli çıktı. Konuya sizin gibi bende sacma diyorum ama saçma da olsa basima gelmesine mani bir durum olmadı.Neden sakladınız ki, o da sizinle aynı zamanlarda çocuk yapsa ne olacak, size ne zararı var tam olarak? Bu kısımdan sonrasını okuyamadım, muhtemelen bu şekilde bir sürü saçmalık var.
Okumussun da kavrama eksik kalmış. Kendini paspas yapıp elti neden yapmıyor diyor. Bu kadar paspas olursan abi dediğin kayın da yürür. Ayrıntıları bütüne tamamlamakta biri aciz de bilin bakalım kim*¿Hahh gene akraba sevici iyilik meleği gelinler toplanmışyav hadi bu kadın kıskanıyo eltisini iş yapmıyo vs diye. Olayın sonunu olumaktan mi acizsiniz. Elti o kdr kıskanc ki belliki kafasız kocasını doldurmus o kafasızda kardesinin karısına yürümüş hayır napcak kadın mı dövcek. Dikkat ediyorum da öyle bi kitle var ki elti kaynana görümce konusu açıldıgı sb damlayp sen kıskanıyosun sen dikkat çekmeye çalişiyosun kafanda kurup olay çıkarıyosun tarzi cümlelerle her konu açanı yargılıyo tamam ennn saf en iyi gelin sizlersiniz. Eltisini sevmeyen her kadın gizli kıskanc aynen hırsızın suçu yok devam
Aynı evde mi yaşıyorsunuz sanki? Ara sıra gidip geliyorsunuzdur birbirinize. Onda da oyuncağı paylaşmayıversinler geçici bir dönem. Büyüdükçe azalıyor öyle şeyler. Yaşıt kuzen daha iyi. Ben kuzenimle arkadaş gibiydim hep, hala öyleyiz.Aynı olmak istemedim. Aynı yaş cocuklasr büyük sorun demek. Oyuncak paylasimi iki yaş sendromu gereksiz ağlamalar. Yada çocuklar birbirine vururken falan sürekli başlarında olup mudahasle etmek gerekiyor ve bunu. Yukunude genelde ben çekiyorum. Ve bu olay da zaten artık bu yükü çekmek istemesemden kaynakli çıktı. Konuya sizin gibi bende sacma diyorum ama saçma da olsa basima gelmesine mani bir durum olmadı.
E sen hic önlem almazsan daha cok başına gelir. Şamar oglani gibi olmuşsunuz siz eşiniz ve hatta çocuğunuz bile onlarin gözünde. En iyisi gorusmeyin. Simdi kendi evinizde mi yasiosunuz? Eşinizin ailesine herhangi bi konuda muhtac misiniz? Kayinpeder yok mu bu denklemde? Kayinvalideniz büyük ogluna bisey demedi mi sizin üstünüze yürürken? Eşin hic laf etmeseymis daha iyiymis vala susup otursa bozuldu sanarlardi hic olmazsa. Iyi ki ileri gitmedin ne demek hadi hak etti bu kadarini yaptin sagol ama elinde kalsa kötüydü der gibi. Sümsük herif ya.Aynı olmak istemedim. Aynı yaş cocuklasr büyük sorun demek. Oyuncak paylasimi iki yaş sendromu gereksiz ağlamalar. Yada çocuklar birbirine vururken falan sürekli başlarında olup mudahasle etmek gerekiyor ve bunu. Yukunude genelde ben çekiyorum. Ve bu olay da zaten artık bu yükü çekmek istemesemden kaynakli çıktı. Konuya sizin gibi bende sacma diyorum ama saçma da olsa basima gelmesine mani bir durum olmadı.
Aynı olmak istemedim. Aynı yaş cocuklasr büyük sorun demek. Oyuncak paylasimi iki yaş sendromu gereksiz ağlamalar. Yada çocuklar birbirine vururken falan sürekli başlarında olup mudahasle etmek gerekiyor ve bunu. Yukunude genelde ben çekiyorum. Ve bu olay da zaten artık bu yükü çekmek istemesemden kaynakli çıktı. Konuya sizin gibi bende sacma diyorum ama saçma da olsa basima gelmesine mani bir durum olmadı.
Bakın eltimle ayni olmak istemedim ve sakladim ilk cocklar aynı yaş ve zararını çok çektim. (Hatta buraya yazmdin sonraki konuda yazascasktim asma sonraki kavgasmizda abim üç yıl öncesi annesi ve eşimin çocuklar oyuncak için kavga ettiğinde, kaynimin oğlunun elinden almış benim kızıma vermişler oyuncağı sonra cocuklar susunca tekrawrdan oyuncağı abimin oğluna geri vermişler) adam bunun hesabını kardeşinden annesinden sormak yerine benden soruyor hesabını ki ben asla böyle birşey yapmadim aksine kızımı dövdümİki ay arayla evlenmişsiniz ama kaynanayla oturmak zorunda kalan siz olmuşsunuz niye? Hem de 5 sene, yetmemiş başkasının evinde iki de çocuk yapmışsınız. Üniversiteyi bunun için mi okudunuz? Kocanız yer süpürünce ne oluyor, onun da annesinin evi değil mi? Eltiniz olması gerektiği gibi davranıyor, cici gelin olma iddiasında değil. İlk günden ağırlığını ve mesafesini koymuş. Bayram diye niye önceden koşup gelip temizlik yapsın, sizlerden önce kim yapıyordu kayınvalidenin temizliğini? Bu şu demek, kira kredi ödemiyorlar, ev masrafları yok tabi ki onlar yapacak tüm işi.
Mesela koşa koşa kayınvalidenin evine gelin olacağınıza bir kaç sene mezun olduğunuz bölümde çalışsaydınız olmaz mıydı?
Yalnız hamilelik kısmına kafam basmadı. Elti de çocuk yapmasın diye mi 5 ay gizlediniz? Yıllardır tüp bebek tedavisi gören kadınlar bu kısmı okumasın. İki kadında aynı zamanda hamile kalacağım demiş ve kalmış. Süper senkron.
Eşim mülayim orta yollu düşünen ve atık eş bulunur ana bulunmaz kwfsini yasayan biri aslında bu huylarini seviyorum çünkü kavgacı gürültücü uyumsuz değil ama beni savunmamis olması benimde içimde yara tabiki ama sonraki olsyimizda bir kavgamiz daha oldu emtimle darp ettik birbirimizi orada eşim sasyesinde yanımda olması sayesinde sasvunabildim kendimi. O konuyu müsait olunca ywzascasgim.Kocanizda cocugun basinda durup, mudahale edebilir. Kocanizda ev supurebilir, balik temizleyebilir hatta baligi pisirebilir, bulasik toplayabilir. Hepsini geçtim, karimin uzerine nasil yurursun bile dememis.
Kocaniz tam olarak ne ise yariyor?
Üniversite mezunu bilinçli anne. Harikasınız. Bir daha olursa falakaya yatırın çocuğunuzu. Kendinizi ezdirdiginiz gibi çocuğunuzu da ezdirin. Hakkını savunmasin gelen giden üstüne yürüsün çocuğun ilerde.aksine kızımı dövdümillede tutturmasin diy
Dedim yaa konu da büyükler çocuk için kavga olmaz dedi inandık hata ettik diye. Meğer oluyormuş.Üniversite mezunu bilinçli anne. Harikasınız. Bir daha olursa falakaya yatırın çocuğunuzu. Kendinizi ezdirdiginiz gibi çocuğunuzu da ezdirin. Hakkını savunmasin gelen giden üstüne yürüsün çocuğun ilerde.