Ömrümü yedi bu elti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kırk yıllık trabzonluyum sülalemde oturup kurulan adam görmedim

Öyle gerçekten yıldırıcı sürekli yapmadın etmedin gelmedin gitmedin habire bir beklenti , bir talep halindeler Sanırsın kaynanam beni doğurmuş olmayan her şey bana ait eşler etkisiz eleman
Errkek ya onlar. Altından. Onlar iş yapsa bile içine ateş düşecek, usulen teklif edeceksin. Ama sana teklif eden olmayacak. Errkek çalışırken sen oturamazsın geniş geniş öyle. Minnet yükünden iki büklüm olacaksın.

Hepsini okusaydiniz ,Keske supurme olayı a tek ben kurulmadim eşimin basbasnnesi eşim ben . Biz de erkeğe pek iş yaptirilmaz. Bu yüzden ben eşime söylerken asslinda eltime casgrisim yapmistim.
İyi bu size ders olsun azıcık bu kafaları değiştirin erkek iş yapar çok da güzel yapar. İş buyurmasını öğrenin. Ona buna hizmet etmekten vazgeçin önce kendi değerinizi bilin sonra da çevrenizdekilere öğretin. Kalabalık ortamlarda herkes iş yapar erkeği kadını yok bunun yapmıyorlarsa söyleyin x sen bulaşıkları getirsene y sen de ortalığı süpürüver ben de makinaya yerleştireyim gibi. Bu zamana kadar içinize patlaya patlaya halletmişsiniz her şeyi yapmayın. Herkesin canı kıymetli sizinki de olsun.

İnsanlar aynı anda hamile kalabilir ne var ki bunda o kısımdan sonrasını okuma gereği duymadım sorunlu olan sizsiniz bence

Yaranma duygusunu okadar yapistirmissinki üzerine biz nedesek sana fayda etmez. Sen bu kafayla daha çok ezilirsin. Başkalarını suçlayıp kendi kendine kin besleme insanlara. Sen istiyorsunki herkes senin gibi iş yapsın kul köle olsun. Öyle ki dünya yok canm çık o kafadan. Bak sen yapıyorsun da cokmu yarandin cokmu mutlu huzurlusun? Bence biraz dusun

Part 2 diye konu açıyor, tarih mezunu iddia ediyor ama anlattığı şey tam tersi. Belli ki birşey var

İyi ki kaynım yok, kesinlikle bu konudaki elti ben olurdum. Durduk yere kendi kendine kurulan bir eltim olurdu, hazır batı Karadenizli ile de evlenmişim ahahahhahah
Uyyyyyy cazi celin yengelerimden biri ofli, Karadeniz kadınını tutttuğunu koparan erkeklere pabuç bırakmayan kadınlar olarak bilirim, konu sahibesini hayretler içinde okuyorum.

Uyyyyyy cazi celin yengelerimden biri ofli, Karadeniz kadınını tutttuğunu koparan erkeklere pabuç bırakmayan kadınlar olarak bilirim, konu sahibesini hayretler içinde okuyorum.
Karadenizli kadınlar çok fena oluyor cidden asla ezdirmiyorlar kendilerini

Beş yıl boyunca demedim zaten beş yıl az bir süre mi ki abim üstüme yürümese yinede dediğim yoktu. Eşiniz olmayan birinin darbina ugrmk üzere olupta baska biri tarafından kurtarilmak basit bir şey mi. Konu uzun diye kaba taslsak yazmam iki gün boyunca salya sümük aglamami durdurmuş mu oluyor. Bir insasn gerimileri bir günde yakmaz. Ben her olasyimi bursaya yazacask olsaydım yeni üye olmazdim bu büyük ve dönüm noktası diyerek pasylastim çünkü yapacasgimi zasten yaptım tercihim belli sasdece içimdeki hırs ve öfke dinmedigu için anlwttin sizi tsanimiyorum eş dost değilsiniz hoş onlara anlattım konu kapastilma sözü vermiste olsam ama kismeye eyvllah diyecek hal kalmadı

Karadenizli kadınlar çok fena oluyor cidden asla ezdirmiyorlar kendilerini
Okudukça şaşkına döndüm, evlilik bağıyla akraba olduğumuz gelinlerden, arkadaş çevremden vb dolayı çok Karadenizli kadın tanıyorum, deyim yerindeyse hepsi de eli maşalıdır, asla erkeklere ezdirmezler kendilerini, konu sahibesi çok ezdirmiş kendisini.
Eltisi de Karadenizliymiş, gelenekse kültürse o da biliyor ama yapmıyor demek ki kendisini ezdirmiyor kültür diye diye.

Bence yetistirilme tarzıyla ilgili olabilir yada sevgi açlığı ile ilgili ama sorun eşinde benim çevremde de var böyleleri eşleri eziyor ise herkes eziyor eşi değer veriyor ise herkes saygı duyuyor

Eşiniz olmayan birinin darbina ugrmk üzere olupta baska biri tarafından kurtarilmak basit bir şey mi.
Eşiniz de sizi dövemez böyle bir hakkı yok, sizin tüm sıkıntınız eşiniz, eğer eşiniz sizi kimseye ezdirmeyen biri olsaydı kayınbiraderiniz üstünüze yürümeyi bırakın bunu aklından dahi geçiremezdi.

Bir rest çekecekseniz eşinize çekeceksiniz mesela diyeceksiniz ben artık her tatil köye gitmeyeceğim.

Tarih meznuyum görev yapiyorum demedim. Farki biliyor musunuz.
Ne güzel okumussunuz tamam çalışmıyor olabilirsiniz ama altın bileziginiz mesleğiniz var elinizde neden bu kadar eşinize ezdiriyorsunuz kendinizi dediğim gibi tek sorun eşiniz
Benim eşime kimse birşey diyemez diye masaya yumruğu vurabilir istese ama esinizin size saygısı yok malesef üzgünüm bunu sizi doldurmak için yazmıyorum lütfen kendinize gelin eltinize vs takılmak yerine soruna odaklanın ve kendinizi bir süre geri çekin kendi değerinizi kendiniz belirleyin çoğu kadın mesleği yada destek vereni olmadigi için ya da çaresiz kaldığı için katlanıyor oysa sizin mesleğiniz var

Aslında abim geç evlendi eşi de bizden genç. Küçük. Biz yillwrca buna bağladık. Ki evdeki herkes abim evlenince büyük coşku yaşadı ama hanimin bu kadasr fervasiz olması ben idare ederken göze batmiyrdu şimdi ben geri çekildim bunda sonraki süreci sülale icinde ,bizde malessef hala çok ve hepsi hizmet bekler ayaklarina, onlardan duyacagim babannemiz in altı çocuğu var dört hala hepsi gelir ysatili kalir kayinvaslidemiz de onların gelini olduğu için hizmet etmeli bizde onun gelini olduğumuz için hizemt yükünü bıze yıkmış oluyorlar temmuzda ilk hala gelecek agustosas kadarr sürecek. Bu durum. O evde erkek sadece eşim ve awbisiydi. Kadınlar cumhuriyeti denebilir herkes bir baş bizde de misasfire laf söylenmez dolaysiylas yedir içir yatir çocuk bak. Tasrzi berbet bir hyawt ywsiyordum bu yıl bir yıl olacaka ayrion insasllah bu sene bu yükü ben almayacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…