- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
İnsülin direnci dimi? Bende de var maalesef, diyetle onu da kırmak istiyorum kilo verip. Teşekkür ederimDiyet az yemek değil ki minik kuşum benim yediklerimi yazınca görürsün çok yemek neymiş. Dengeli yemek en güzeli benim diyabet başlangıcım var o yüzden çok acıkıyorum sürekli ama azıcık azıcık yemeye ihtiyaç duyuyorum. Sağlıklı beslenmişsin mis gibi afiyet olsun
Çok isterimBelki gerçekten eski bağlarınla kopamamışsındır. Aramıza davet etmek isterim sizi
İnsülin direnci diyince çoğu kişi regl düzensizliği pkos felan da var ondan kaynaklı diye düşünüyor ama benim diyabetik. Yani ben sık sık yemezsem ellerim titriyor sinirli oluyorum başım dönüyor. Ben şöyle kırdım 3 ay ilaç kullandım diyet yaptım. 3 ayın sonunda doktor eşliğinde ilacı kestik kilo verince ve düzene bindi. Artık ani ataklar geçirmiyorum şekerim düşüpte bir yerlerde göz kararması ya da açlıktan 4 simit yeme gibi olaylarım yok çok şükürİnsülin direnci dimi? Bende de var maalesef, diyetle onu da kırmak istiyorum kilo verip. Teşekkür ederim
Birazcık kendinizi tanıtır mısınız bizeÇok isterim
Bende de aynı şekilde, o yüzden aç kalınca diyete devam etmek zor oluyor. İlacını biliyorum bir arkadaşım kullanmıştı, baya iştahını da kapatmıştı. Ben de doktora gittim belki yazar diyerek ama ilaca gerek yok kilo ver geçer dedi. Bakalım düzenli yürüyüş yapıcam ben de direnci kırarım inşallahİnsülin direnci diyince çoğu kişi regl düzensizliği pkos felan da var ondan kaynaklı diye düşünüyor ama benim diyabetik. Yani ben sık sık yemezsem ellerim titriyor sinirli oluyorum başım dönüyor. Ben şöyle kırdım 3 ay ilaç kullandım diyet yaptım. 3 ayın sonunda doktor eşliğinde ilacı kestik kilo verince ve düzene bindi. Artık ani ataklar geçirmiyorum şekerim düşüpte bir yerlerde göz kararması ya da açlıktan 4 simit yeme gibi olaylarım yok çok şükür
Birazcık kendinizi tanıtır mısınız bize
Olur öyle aksilikler ama dediğim gibi bir oku sen de bırakamayacaksın zaten. İnan spoiler vermemek için zor duruyorumKaç keredir elime alıp ciddi ciddi okumaya karar versem bir aksilik çıkıyor bugün de çat kapı misafir geldi. Yine yarına kaldıama aşırı merak ettim bu yorumdan sonra
HaklısınJane enerji düşürmek yok ben böyleyim diye bişey de yok. Ben yaparım demek ben şahaneyim demek serbest bak ona lafım yok
Hoş geldinmerhaba, topiği yeni gördüm daha doğrusu bdv den yeni çıktım
ben de kısaca kendimi tanıtayım. boşanma sürecinde 30 yaşında, kendi ayakları üzerinde duran yeni bi şehre atanıp yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadınım. bu yaşıma hep kendimi ihmal edip başkaları için yaşadım ama artık buna bir dur demek istiyorum. artık "ben" demek istiyorum. hayatımın merkezine başkalarına koyduğum yeter.
kendim için yaptığım planladığım şeyler
yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum ve bunu devam ettirmeyi planlıyorum
kolejen kullanmaya başladım 1 ay olacak ve farkı görmeye başladım.
maskeler, saç bakımları düzenli olarak yapmaya başladım.
ehliyet almayı planlıyorum
kahveyi süt tozu ile içmeyi bıraktım(süt ile içiyorum) süt tozu selülit yapıyor. sade içemiyorum maalesef. filtre kahve makinesi alıp filtre kahve içmeyi düşünüyorum o zaman nescafeyi tamamen bırakcam.
kursa başvurdum ama daha açılmamış açılırsa kemana başlıcam.
yabancı dil öğrenmek istiyorum ama çabaladım sanırım yeteneğim yok tekrar dener miyim bilmiyorum
kendi geliştirmek için kitap okumak istiyorum. normalde okuyorum ama roman tarzı. onun yerine bana bir şeyler katacak kitaplar istiyorum. buna çabalıcam
her gün eve gelince dizi izliyorum. onu bırakmayı düşünüyorum onun yerine belgesel, youtube da kendimi geliştirecek videolar izlemeyi düşünüyorum.
meditasyon yapmayı istiyorum bi kaç fikir aldım akşam onlara bakcam.
borçlarım var biraz onları düzene koymaya başladım. bu ay maaşı alınca defter aldım kendime harcamaları yazıp neyi nereye harcıyorum görmek istiyorum ve birikim yapmak istiyorum.
Hoşgeldinnn enerjine bayıldım ya harikasınmerhaba, topiği yeni gördüm daha doğrusu bdv den yeni çıktım
ben de kısaca kendimi tanıtayım. boşanma sürecinde 30 yaşında, kendi ayakları üzerinde duran yeni bi şehre atanıp yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadınım. bu yaşıma hep kendimi ihmal edip başkaları için yaşadım ama artık buna bir dur demek istiyorum. artık "ben" demek istiyorum. hayatımın merkezine başkalarına koyduğum yeter.
kahveyi süt tozu ile içmeyi bıraktım(süt ile içiyorum) süt tozu selülit yapıyor. sade içemiyorum maalesef. filtre kahve makinesi alıp filtre kahve içmeyi düşünüyorum o zaman nescafeyi tamamen bırakcam.
yabancı dil öğrenmek istiyorum ama çabaladım sanırım yeteneğim yok tekrar dener miyim bilmiyorum
kendi geliştirmek için kitap okumak istiyorum. normalde okuyorum ama roman tarzı. onun yerine bana bir şeyler katacak kitaplar istiyorum. buna çabalıcam
her gün eve gelince dizi izliyorum. onu bırakmayı düşünüyorum onun yerine belgesel, youtube da kendimi geliştirecek videolar izlemeyi düşünüyorum.
borçlarım var biraz onları düzene koymaya başladım. bu ay maaşı alınca defter aldım kendime harcamaları yazıp neyi nereye harcıyorum görmek istiyorum ve birikim yapmak istiyorum.
Hey maşallah yine kendi yemek seçimlerimizi sorgulatan güzel bi menüyle beslenmişsin yahu. Ben öğle yemeğinde ıspanaklı börek yedim kendimden nefret ediyorum düşündükçeAnnwyl bugünün menüsü senin için gelsin o zaman.
Sabahlarım klasik olarak
1 haşlanmış yumurta 5 siyah zeytin domates salatalık 2 dilim peynir
Ara sade türk kahvesi
Ara yeşil çay + 2 gün kurusu
Öğle yeşil salata (Yağsız) 2 dilim ananas 2 dilim peynir
Ara 9 fındık
Akşam yeşil salata + 6 yk patlıcan yemeği + 4 yk yoğurt
Ara 1 yeşil elma
teşekkür ederim inş.Hoş geldinyeni hayatında çok mutlu olmanı dilerimmm, umarım tüm hayallerini gerçekleştirirsin
hoşbuldumHoşgeldinnn enerjine bayıldım ya harikasın
Aralık ayının ortasında bir sınava gireceğim. O sınavdan sonra ben de bir müzik aleti çalmak istiyorum ne zamandır aklımda. Keman ve elektro gitar arasında kaldım (ne kadar alakalılar değil mi) sonra elektro gitara karar verdim (daha önce klasik gitara bile elim değmedi hahahh) Ama şimdi acaba keman mı diye yine tereddüte düştüm yaaa. Bence hepimiz en az bir müzik aleti çalabilmeliyiz ama işte yaşadığımız ülke, hayat şartları derken müzik biraz lükse kaçıyor çoğumuz için
hoşbuldumTasbebek09 merhabaaa aramıza hoş geldiniz kendine değer veren her kadına kapımız açık umarım ömrümüzün kalanını kendimiz için, kendi mutluluğumuz için harcarız
Bnede şehir değiştirmek istiyorum istanbul beni korkunç boğuyor. Değiştirmeden önce astrokartografime baktırıcam. Hangi marka kolojen kullanıyorsunuz toz mu jel mi yoksa krem mi? Ben ayşegül çoruhlu şaselerinden kullanıuyorum ama leş gibi kokuyor yaamerhaba, topiği yeni gördüm daha doğrusu bdv den yeni çıktım