- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
Böyle bakınca bir sürü şey yemişim bu nasıl diyetSelam canımlar,
Bugün 30 dk yürüyüş yaptım, 30 dk bisiklet sürdüm yavaş tempoda. Dil uygulamasındaki günlük hedefimi tamamladım.
Şimdi odamdaki kitaplığımı ve çekmecemi düzenleyeceğim.
L LADY VEGA sana özendim, vakit kalırsa leslie de yapıcam
Bugün diyet açısından da fena değildi;
Sabah:
Kalkar kalkmaz 1 dl elma
Öğlen ama aslında kahvaltım:
Tavada yağsız 2 yumurta (bol baharatlı ve kaşarlı)
1 dl siyez ekmeği
2 küçük salatalık
5 yeşil zeytin
Ara: 1 mandalina, 1 dl elma, 1 kutu süt
Akşam: 1 Tabağın yarısına kuru fasulye yarısına az yağlı et + yeşillik
Ben de 1 gün spor 1 gün off şeklinde gidiyorum başladığımdan beri. Hayatımda daha önce hiç spor yapmamıştım hatta spora karşıydım (boşu boşuna ne yoruyosunuz kendinizi yav) Önce terapiye sonra da spora başladım. Terapiye 2 aydır ara verdik -valla ben demedim psikolog dedi yeter gelme diye- ama spora ara vermedim. Bakalım daha ne kadar sürecek4 aydır mıNasıl başardın ara vermeden? Ben hep başlıyorum sonra araya boşluklar giriyor. Rekorum 1 ay düzenli spor yapmak (1 gün spor 1 gün off şeklinde) sadece.
Acaba ihtiyacım olan şey terapi mi diye düşünmeye başladımBen de 1 gün spor 1 gün off şeklinde gidiyorum başladığımdan beri. Hayatımda daha önce hiç spor yapmamıştım hatta spora karşıydım (boşu boşuna ne yoruyosunuz kendinizi yav) Önce terapiye sonra da spora başladım. Terapiye 2 aydır ara verdik -valla ben demedim psikolog dedi yeter gelme diye- ama spora ara vermedim. Bakalım daha ne kadar sürecekKendi popoma aşık olmaya başladım valla bundan sonra bırakmam zor gibi duruyor
Ay benim yıllardır ihtiyacım oymuş ve hep görmezden gelmişim. Herkese tavsiye ederimAcaba ihtiyacım olan şey terapi mi diye düşünmeye başladım
Hayır, nick değiştirdin mi?Beni tanıdın değil mi?
Kesinlikle git, en büyük ihtiyaç o benceAcaba ihtiyacım olan şey terapi mi diye düşünmeye başladım
Hoş buldumBlack Light Hoş geldin bu arada . Jane’di dimi eski kullanıcı adın? Baya bir süre yoktun topikte ya da nickin farklı diye farklı biri sandım sanırım seni
İnanılmaz güzel bir kitap kesinlikle okumak için acele etmelisin bitmesine çok üzülmüştümKütüphane kitaplarını asla okuyamıyorum. Bir kere aldığım kitaptan süm*k çıktı gerçekten oydu yani iğrendim bir daha almadım. Umarım senin de hevesini kırmaz kötü okuyucular. Benimde elimde Oscar Wilde - Dorian Gray'in Portresi var. Ona başlıcam şimdi cilt bakımım bitti. Bu aralar yüzümde öyle çok sivilce çıkıyor ki nefret ediyorum. Kuaförde yüzümü aldırdım. Normalde evde kendim alırım ama ondan sonra kocaman kocaman sivilceler çıktı cildimde. Maskeler felan artık geçiricem. Cilt bakımı ve kitap kombini en sevdiğimdir zaten
Tekrar hoşgeldinHoş buldum
Evet Jane ben. Bir süre yoktum, Ekim'de girmedim siteye zaten. Black eski nickim Jane'i 3 ay tek kullandım aslında
Ben de böyleyimBöyle biri olmak için çabalıyorum sonra birden tekrar eski halime dönüyorum
Belki gerçekten eski bağlarınla kopamamışsındır. Aramıza davet etmek isterim siziBöyle biri olmak için çabalıyorum sonra birden tekrar eski halime dönüyorum
Jane enerji düşürmek yok ben böyleyim diye bişey de yok. Ben yaparım demek ben şahaneyim demek serbest bak ona lafım yokBen de böyleyim
Kaç keredir elime alıp ciddi ciddi okumaya karar versem bir aksilik çıkıyor bugün de çat kapı misafir geldi. Yine yarına kaldıİnanılmaz güzel bir kitap kesinlikle okumak için acele etmelisin bitmesine çok üzülmüştüm
Diyet az yemek değil ki minik kuşum benim yediklerimi yazınca görürsün çok yemek neymiş. Dengeli yemek en güzeli benim diyabet başlangıcım var o yüzden çok acıkıyorum sürekli ama azıcık azıcık yemeye ihtiyaç duyuyorum. Sağlıklı beslenmişsin mis gibi afiyet olsunSelam canımlar,
Bugün 30 dk yürüyüş yaptım, 30 dk bisiklet sürdüm yavaş tempoda. Dil uygulamasındaki günlük hedefimi tamamladım.
Şimdi odamdaki kitaplığımı ve çekmecemi düzenleyeceğim.
L LADY VEGA sana özendim, vakit kalırsa leslie de yapıcam
Bugün diyet açısından da fena değildi;
Sabah:
Kalkar kalkmaz 1 dl elma
Öğlen ama aslında kahvaltım:
Tavada yağsız 2 yumurta (bol baharatlı ve kaşarlı)
1 dl siyez ekmeği
2 küçük salatalık
5 yeşil zeytin
Ara: 1 mandalina, 1 dl elma, 1 kutu süt
Akşam: 1 Tabağın yarısına kuru fasulye yarısına az yağlı et + yeşillik