günaydın
hafta sonu verimli geçti. dışarı çıkmadım evdeydim. 2025 düzenli hayata geçişin ilk aşaması olan mutfağımı düzenledim. saklama kapları almıştım erzaklar için ve baharatlık seti ( vardı ama bana artık yetmiyordu hep poşete koymuştum her şeyi ve hep dökülmeye başlamıştı.)
dolapların içini temizledim her şeyi saklama kaplarına koydum. hatta yetmedi kavanozlara da koydum artık. poşette hiçbişey kalmadı. dolapların düzenlendi tertemiz oldu.
pazar günü de banyomu düzenledim. kedim astım olunca evin içinde bulunan deterjan dolabını banyoya almıştım. daha doğrusu başka bir dolapla yer değiştirdim. o dolapta küçüktü sığmadı eşyalar yere koymuştum. banyo yapınca yerler hep ıslanıyordu onlarda ve dağınık duruyordu. oraya da düzenleyici almıştım onu kurdum. deterjanları düzenleyiciye yerleştirdim. klozet kapağım kırılmıştı onu değiştirdim. tuvalet kağıdı askısı kırılmıştı onu yeniledim. banyoyu foşur foşur yıkadım düzenledim mis oldu.
daha bitmedi tabi.çok iş var evde. giysi dolabım şuan düzensiz orayı düzenlicem hafta sonu. ütülerim var elim gitmiyordu kaç ay oldu belki de (aynen kaç ay ütü yapmayı sevmiyorum
) neyse onları halletcem.
yeni kararlar aldım. hafta sonu da dahil sabahları 6 da kalkıp meditasyon ve yoga yapmaya başladım bugün itibarıyla. bugün biraz az uyudum neyse düzenlerim. 21 gün yapcam sonra bakcaz bakalım.
hafta içi çok bişey değişmeyecek. normalde 6:40 ta uyanıyordum. yarım saat meditasyon ve yoga, kalan 10 dk şu akşam meditasyonundaki günlük soruları cevaplayım diyorum.
hafta sonu şöyle planladım. cumartesi 6 da kalkış. 6:30'a kadar meditasyon- yoga. sonra bi yulaf yicem. 2 saat sonra spor yapcam. o iki saat beklemede. araştırmalar yaparım. kitap okurum vs. 7'de yulaf yesem (pişirme- soğuma süresi) 9 da spora başlarım. 1,5 saat spor 10:30 bitiş duşa gir 11 gibi de kahvaltımı yaparım. sonra bi temizlik işlerimi halletme. keman çalışma. planım varsa onları yaparım.
pazarda spor yapmam. onun yerine smoothie yaparım bi yürüyüşe çıkarım. gelirim işlerimi hallederim. veya tam tersi de olabilir. pazartesi günü spor yapmıyorum aslında cumartesi yürüyüş pazar spor şeklinde yapabilirim ve ütümü yapcam. aslında erken kalkınca işlerimi hallederim bence çok iyi olacak. bakalım 21 gün nasıl olacak. bugün zorladı ne yalan söyleyim uykularımı düzenleyince olur bence.
neyse uzun oldu. hadi kendinize iyi bakın :)