• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir BEN yaratmak, KENDİME dönüş..

ilişki koçu bal sayfasının aura ve doğru insanı çek eğitimlerini de tavsiye ederim. Aşamadıgınız bir öfkeniz varsa da görmezden gelmeyin terapi alın.

Bazı şeylere sadece Allahın kudreti yetiyor Allah herkesin hakkını versin. Bol bol bağ kesme yapın meditasyonları var iyi gelir.

benim bahsettiğim affetme bu. videoyu dinlemek iyi geldi. sanırım yapabilirim. zamanı geldi. eğer başaramazsam bir uzmandan yardım alacağım.

Ben de Tülay Kök’ün Affetmek Kabullenmek midir? Podcastini tavsiye ederim.

Günaydınlar

bu hafta sonu evdeydim kendime güzel vakit ayırdım biraz tembellik yaptım ama çok bişey yapmadım.

-İngilizce çalışmaya devam ediyorum.

- unutmak mı affetmek mi serhat yabancı nın kitabına başladım. şuanlık güzel gidiyor.

-cuma günü akşam yürüyüşe çıktım yağmur yağıyordu çok güzeldi. taktım kulaklığı biraz da ağladım iyi geldi.

- cuma günü yoga yaptım.

-cumartesi günü temizlikle geçti günüm.

-Film izledim. film izledim demişken ben ımdb top 100 listesindeki filmlere başlamıştım bi ara onlara devam etmek istiyorum. haftaya başlanacak not alındı.

-nerdeyse 1 aya yakın birikmiş ütüm vardı onları yaptım dün. üşengeçlik mi deyin ütüden nefret etme mi deyin artık neyse yapmamıştım.

-şükürlerimi yazdım defterime.

-bazı hedeflerimi hala gerçekleştiremedim farkındayım. onlara yönelmem gerekiyor. bu hafta onlara yöneleceğim.

görüşmek üzere :)

Günaydınlar

dün yaptıklarıma hemen geçiyorum

-kitap okudum.

-podcast dinledim. "yavaş yaşam felsefesi " ve İngilizce günlük konuşmalar konulu İngilizcemi gelişmek adına

-İngilizce çalıştım gerçekten ilerliyorum konuşulanları anlamaya başlamak bile güzel A1 bu arada :)

- çamaşırlıktaki çamaşırlarımı nihayet toplayıp yeni çamaşırlarımı astım. bugünde onları toplayacağım bırakmak yok ortada.

- sporumu yaptım 2 haftadır bazı nedenlerden çok aksatmıştım. bu hafta aksatmıyorum (2 hafta sonra tatile çıkcam tatil öncesi tamamlamalıyım)

-yogayı aksattım bu seferde bugün yapmaya çalışacağım.

-şükürlerimi yazdım 5 madde.

yarın görüşmek üzere :)

günaydınlar,

-dün sporumu yaptım.

-kitabımı okudum. kitapta tam affetmek ile ilgili konuya geldim onu dedim yarın okuyayım hem uzun hem de öncesinde baya bir sayfa okumuştum dedim yarına bırakıp okuyayım sağlam kafayla.

-İngilizce çalıştım tekrarlarımı yaptım.

-kendimi ödüllendirdim waffle yaptım ama fit waffle şekersiz. dikkat ediyorum da kendime :)

-dinler tarihi diye youtube da video serisi var ona başladım. budizmle ilgili araştırma yaparken rast geldim. seriyi izleyim dedim tüm dinlerle ilgili kapsamlı bir seri.

-yoga yapmadım yogayı şöyle bir karar aldım haftada 4 gün spor yapıyorum geri kalan 3 gün yoga yapcam. her gün hem spor hem yoga olmuyor. bugün sporum yok yoga yapabilirim.

-meditasyon serisine başladım 21 günlük. dün 1. günümdü uyumadan 10 dk meditasyon yaptım. buraya da notumu alayım hemen.

-ayrıca sabah olumlamaların başladım bu sabahta. 10 dk erken kalkıp olumlama yapcam. bugün yaptım.

10 Eylül=meditasyon serisi
11 Eylül=sabah olumlamaları

-dua ettim uyumadan iyi geldi. güzel bir oldu yarın görüşürüz :)

günaydınlar

dün cilt bakımım vardı o kadar iyi geldi ki. gevşedim kadın yüzüme masaj yaptı filan çok iyi geldi.

eve gelince kitabımı okudum. affetmek üzerine konu. yüklerden kurtulmak için affetmek gerektiğini söylüyordu. unutmayın ama affedin. unutmak tekrar aynı hatayı tekrarlamaktır ama affetmek kendiniz için affetmek dünü geride bırakıp geleceğe bakmaktır yüklerden kurtulmaktır diyor serhat yabancı da. ben affetmek istiyorum.

dinler tarihinden Nuh tufanı hakkında videoyu dinledim.

buradan tanıştığım arkadaşla konuştuk biraz sohbet havasında kafam dağıldı

dün kötü bir gün geçirmiştim moraller sıfırdı. kafama taktığım bir konu vardı yatana kadar devam etti taktı mı takan biriyim maalesef.

yoga yapacak gücü bulamadım. meditasyon serisinin 2. gününü tamamladım. içimdeki sıkıntı için İnşirah suresini dinledim. dua ettim 2 gündür şükür defterime şükür yazamıyorum yazacak bişey bulamıyorum içimdeki sıkıntı geçsin yazacağım.

bu sabah olumlamalarımı yaptım. olumlamada da 2. günüm yarın görüşürüz umarım içimdeki sıkıntıyı atarım :)

Günaydınlar,

dün spor günümdü spor yaptım. spor yapmak gerçekten iyi geliyor bi ara yapsam mı diye çelişkide kalsım sonra yap dedim zaten aksattım bu hafta tam olsun dedim. Arada üşengeçlik geliyor.

-kitabımı okudum.

-dinler tarihinden videomu izledim.

İngilizce çalıştım.

meditasyon yaptım. 3. günde tamamlandı.

bu sabah olumlamamı yaptım o da 3. gün.

dün doktora gittim şişkinlik problemim için gastrit dendi. (daha önce de vardı zaten) ilaç verdi. 2 hafta kullancam. geçmezse endoskopi :(
doktor bana stres yapma diyor benim göbek adım stres doktor ne diyon. :D ama doğru diyor ne zaman stresli günler geçirsem gastritim artıyor.

gastrit için meditasyon yoga öneriliyor bu arada progresif kas gevşetme tekniği varmış onu araştırcam. zaten meditasyon yapıyorum. yogayı aksattım onada başlıcam madem gastrite iyi geliyor en azından sağlık için yapmalıyım. zaten bu gastrit benim yakamdan düşmeyecek belli oldu.

dün bu kadardı yaptıklarım çok bişey yapamadım. ruh halim hala berbat. moralim kötü işyerinde sıkıntılar filan var. hafta sonu trekkinge gidiyorum biraz iyi gelir doğada olmak. sağlıkla kalın pazartesi görüşürüz :)

Günaydınlar

hafta sonu bol yürümeli, stres atmalı geçti.

İngilizce çalıştım.

kitabımı okudum kitabı bu hafta bitircem cuma tatile gidiyorum yanıma diğer kitabı alcam.

dinler tarihi serime devam ediyorum

kandilde dua, sure okudum namaz kıldım iyi geldi, kendimi iyi hissettim.

trekkinge gittim 12 km yürüdüm.30.000 adım attım. doğada olmak çok güzeldi. yeni insanlarla tanıştım. bugün bacakları ağrıyor biraz. :)

meditasyona devam ettim. dün 6.günü tamamladım. olumlamaya da devam ediyorum sabahları o da 6.gün bugün.

yarın görüşürüz :)

Günaydınlar

dün iş çıkışı yeğenlerime hediye almaya çıktım ama bulamadım bugün şehir merkezine inip bakacağım.inş bulurum.

eve geldim öğlen yemek yemiştim çok şiştim o yüzden akşam yemeği yemeyim dedim ve kendime kahve yaptım. termosuma koydum kitabımı da alıp sahile indim. hava çok güzeldi. sahilde kimse yoktu bana rezerveydi sanki :D

2 saat oturdum hava kararınca dinler tarihi serimi izledim. sonra eve gittim. acıkmıştım yemeğimi yedim.

çamaşır attım makineye beyazları onları astım. yarın bavul hazırlıcam kıyafetlerimi ayarladım.

biraz tembellik yaptım. dizimi izledim. yatmadan önce bi tane daha dinler tarihi serisinden video izledim.

meditasyon 8. gün tamamlandı. şükürlerimi yazdım defterime.

bu sabah olumlama mı da yaptım.

İngilizce 2 gündür çalışmıyorum bugün İngilizce çalışcam aklımda.

bugün bavul hazırlamaya başlıcam cuma günü gidiyorum memlekete. çamaşırlar var yıkanacak dünkü yıkananlarda kurur onları da eklerim.

yarın görüşürüz. :)

en son eylül de yazmışım. kendimi geliştirme serüvenim inişlerle çıkışlarla devam ediyor. arada koptum depresyona girdim. aşk hayatım, flörtler filan derken saçma sapan bi döngüye girdim ama çıktım. 2025 'e yeni kararlar aldım. kendimi geliştiriyorum zaten daha fazla üzerine katmaya çalışıyorum şuan.
uzun zamandır youtube da dinlediğim kanala tekrar başladım. 2 gündür günde 2 video izliyorum. fazlası hem sıkıyor hem kopuyorum. kitap almıştım onu çok okuyamıyorum akşamları kitap okuyacak enerji bulamıyorum canım da istemiyor. sanırım hafta içi için daha hafif kitaplar almam lazım. hafta sonu diğerlerini okuyayım. kişisel gelişim kitap önerileri videosu kaydettim. ona bakacağım. kişisel gelişim videoları kaydettim onları izleyeceğim.
meditasyona başlayacağım. videoları kaydettim. sakinlik, dinginlik üzerine çalışmalar yapacağım. hayatı yavaşlatmak istiyorum. ona yoğunlaşacağım. hedeflerim bunlar. kendime odaklanmak, geliştirmek üzerine kurulu.
keman kursuna devam ediyorum henüz çalmaya başladım alıştırmalar yapıyorum. 2025'te keman çalmayı istiyorum.
sporuma devam ediyorum. kendimi geliştirmek istiyorum. yeni yeni hedefler belirledim. yürüyüşlere başlıcam yürüyordum arada bunu artık rutin oluşturmak istiyorum. yoga hedefimde var ama o şuan dursun. ağır gelir. sıra ile gideyim sonra sıkılıyorum malum.
şuanlık bu kadar arada yazarım görüşmek üzere :)

günaydınlar

2025 ten merhaba yeni bir sayfa açıyorum artık yeni yılla beraber yeni kararlar aldım.
spor yaptığım için takip açısından akıllı bileklik almıştım. uyku düzenimi takip ediyorum kaç zamandır. az uyuyorum. kaliteli uyumuyordum. sabahları yorgun kalkıyorum. yapay zeka ile (bu aralar ona takılıyorum :) ) uyku saatlerimi düzenledik. saat 11 de yatağa gircem. sabah 06:30 da uyanıyorum. saat 21:00 de telefondan ve tv den uzaklaşma kararı aldım. yatana kadar kitap okuma, podcast dinleme( telefondan dinlicem ama telefonu olabildiğince uzağa alacam. ) hem uzun zamandır kitap okumuyorum böylece o alışkanlığımı geri kazanırım hem de ekranlardan uzaklaşırım. kendimi geliştiririm. bunun için dinleyeceğim podcasti önceden ayarlamam lazım. kişisel gelişim için kitap alcam. şuan dinler tarihi kitabım var onu bitirmeyi hedefliyorum. 22:45 te meditasyona başlıcam. zaten 10 dk sürüyor. 23:00 yatış. bakalım uyku kalitem hayat kalitem nasıl değişecek. zaten tüm gün ekrandayım. bence iyi gelecek.
meditasyon demişken dün başladım. şuan adım adım kendime yaklaşma serüveni serisini yapıyorum 21 günlük bir meditasyon. kendi kendime yapana kadar böyle yardım alcam. sonra kendim meditasyon yapmaya başlarım. her meditasyon sonunda o günün sorusu oluyor dünkünün sorusu "Kendi kendinize bir söz verseniz, ne hakkında söz verirdiniz? Ve Bu sözü tutsanız hayat kaliteniz nasıl artardı?" bugün bunu düşüncem. hatta deftere yazmayı düşünüyorum bu şekilde her gün.
sevgiyle kalın. kendinizi sevin. siz en güzeline layıksınız bizim kendimizden başka kimsemiz yok :)

Merhabalar

dün çok koşturmacalı bir gündü. kedimi vete götürdüm geldim yemek hazırladım. bulaşık yıka (yeni saklama kaplarım geldi düzenli hayata geçiş yaptım ) dolapları düzenlicem de 30 tane saklama kabı siparişi vermiştim onlar iç içe geçmiş çıkarması zor oldu yıka derken saat 9 oldu bile. saat 9a alarm kurmuştum zaten direkt telefonu uzaklaştırdım. radyoyu açtım. sonra podcast açtım. tek başımıza neden seyahat etmeliyiz konulu. tek başıma seyahat etmek istiyorum 2025 hedeflerim arasında. önce yakın ilden başlarım ufak ufak hafta sonu için. sonra büyük şehirler uzaklar ve daha uzun süreli deneyeceğim. sonra abdestimi alıp dün kandil olduğu için dua okudum kitap okucam demiştim unutmuşum kandili kitap yerine dua okudum. sonra dünkü günün sorusunu cevapladım defterime. biraz içimden geçenleri yazdım 2025e dair ve meditasyonumu yapıp uyudum. verimli bir gündü telefondan uzaklaşmak, sosyal medyadan uzaklaşmak iyi geldi.

dünkü 2.Gün sorusu: Sizin için iyi olduğunu bildiğiniz ama oluşturmakta zorlandığınız bir alışkanlık var mı? Bu yeni alışkanlığı güçlendirirseniz bir yıl sonra hayatin nasil hissettireceğini düşüyorsunuz? buydu bugün bunu düşünüp yazcam. sizde buraya yazabilirsiniz tartışabiliriz beklerim kapım açık :) sevgiyle kalın :)

günaydın

hafta sonu verimli geçti. dışarı çıkmadım evdeydim. 2025 düzenli hayata geçişin ilk aşaması olan mutfağımı düzenledim. saklama kapları almıştım erzaklar için ve baharatlık seti ( vardı ama bana artık yetmiyordu hep poşete koymuştum her şeyi ve hep dökülmeye başlamıştı.)
dolapların içini temizledim her şeyi saklama kaplarına koydum. hatta yetmedi kavanozlara da koydum artık. poşette hiçbişey kalmadı. dolapların düzenlendi tertemiz oldu.
pazar günü de banyomu düzenledim. kedim astım olunca evin içinde bulunan deterjan dolabını banyoya almıştım. daha doğrusu başka bir dolapla yer değiştirdim. o dolapta küçüktü sığmadı eşyalar yere koymuştum. banyo yapınca yerler hep ıslanıyordu onlarda ve dağınık duruyordu. oraya da düzenleyici almıştım onu kurdum. deterjanları düzenleyiciye yerleştirdim. klozet kapağım kırılmıştı onu değiştirdim. tuvalet kağıdı askısı kırılmıştı onu yeniledim. banyoyu foşur foşur yıkadım düzenledim mis oldu.

daha bitmedi tabi.çok iş var evde. giysi dolabım şuan düzensiz orayı düzenlicem hafta sonu. ütülerim var elim gitmiyordu kaç ay oldu belki de (aynen kaç ay ütü yapmayı sevmiyorum :( ) neyse onları halletcem.

yeni kararlar aldım. hafta sonu da dahil sabahları 6 da kalkıp meditasyon ve yoga yapmaya başladım bugün itibarıyla. bugün biraz az uyudum neyse düzenlerim. 21 gün yapcam sonra bakcaz bakalım.
hafta içi çok bişey değişmeyecek. normalde 6:40 ta uyanıyordum. yarım saat meditasyon ve yoga, kalan 10 dk şu akşam meditasyonundaki günlük soruları cevaplayım diyorum.
hafta sonu şöyle planladım. cumartesi 6 da kalkış. 6:30'a kadar meditasyon- yoga. sonra bi yulaf yicem. 2 saat sonra spor yapcam. o iki saat beklemede. araştırmalar yaparım. kitap okurum vs. 7'de yulaf yesem (pişirme- soğuma süresi) 9 da spora başlarım. 1,5 saat spor 10:30 bitiş duşa gir 11 gibi de kahvaltımı yaparım. sonra bi temizlik işlerimi halletme. keman çalışma. planım varsa onları yaparım.

pazarda spor yapmam. onun yerine smoothie yaparım bi yürüyüşe çıkarım. gelirim işlerimi hallederim. veya tam tersi de olabilir. pazartesi günü spor yapmıyorum aslında cumartesi yürüyüş pazar spor şeklinde yapabilirim ve ütümü yapcam. aslında erken kalkınca işlerimi hallederim bence çok iyi olacak. bakalım 21 gün nasıl olacak. bugün zorladı ne yalan söyleyim uykularımı düzenleyince olur bence.

neyse uzun oldu. hadi kendinize iyi bakın :)

günaydınlar

dün akşam iş çıkışı yürüyüş yaptım 1 saat. spor yapmadığım günler yürüyüş yapıyorum. bugün spor yapıcam. eve gelince keman ödevimi çalıştım. bi çalışma var onu biraz daha çalışmam lazım bugün. yarın dersim var.
dinler tarihi serisinden "deccal ve mesih" konusunu dinledim. normalde izlerdim de adam konuşurken akşam 9dan sonra dijital cihazlardan uzaklaşma kuralıma uygun olarak dinliyorum kulaklığımı takıp zaten adam konuşuyor sadece. sonra podcast dinledim kısa bi. hikaye gibi bişey umarım bulabilirim bugün 2. bölümünü :)

dün erken yatayım dedim dün uyumamıştım malum 6 da uyanıyorum artık. biraz kitap okuyup, meditasyonumu yapıp 22:30 gibi uyudum sabah dinç kalktım. sabah meditasyonumu- yogamı yaptım. güzel bir gün geçirdim.

"6. Gün Sorusu: Hangi durumlarda veya zamanlarda kendinizi korku ve tehdit altında hissediyorsunuz? Bu durumlara birde EGO nun varligini fark ederek yeniden bakabilir misiniz?"

bugün bunu düşünüp yazcam defterime. hadi sevgiye kalın :)

selamlar bugün yazamadım ya.

sabah 6 da kalkmam devam ediyor neyseki kalkabiliyorum :) dün spor yapmıştım ağırlık arttırdım biraz boynum ağrıyordu bugün sabah yaptığım yoga çok iyi geldi. yavaş yavaş açılıyorum ya hissediyorum. esneyeceğim kararlıyım hele spor yapan biri kesinlikle yapmalı. herkes yapmalı. 15 dk uzun değil yani.

neyse dün sporumu yaptım. yemeğimi yaptım bu aralar yapay zeka ile günlük yemek rutini oluşturdum. onun tariflerini uyguluyorum. dün sebzeli çorbası tarifi verdi yaptım mükemmel yani çok beğendim. geçenlerde de tavuk çorbası yaptım onun tarifi ile süperdi. biliyor bu işi.
bugünde fırında sebzeli mücver yapcam bakalım nasıl olacak.
yemekten sonra keman çalıştım. dinler tarihi serisinin başörtünün tarihini dinledim. geçen günkü podcast hikayesinin 2. bölümünü dinledim. meditasyon sorularımı cevapladım yazdım kaç gündür yazamadım birikmişti.1 tane de sabah yogadan sonra cevapladım. kitap okuyamadım zamanım olmadı. meditasyon yapıp yattım. kaç gündür cennet hurmasından kek yapcam. çürüyecek yoksa hurma bi fırsat bulamadım bugün yapayım diyorum inş yaparım.
bugün keman kursum var. şuan uyku bastırdı bana biraz zorluyor sanki bu 6da kalkma neyse hafta sonu gündüz şekerleme yaparım dengelerim. sevgiyle kalın :)

günaydınlar

dün keman kursuma gittim. otobüste yorgunluktan ölüyordum. eve geldim sebzeli mücverimi yaptım. bu arada çok güzel oldu. 8 de anca yedim yemeği. yemekten hemen sonra bulaşıkları yıkamadım biraz dur dinlen dedim. yavaşlama kararım gereği. dizimin finaliydi heyecanlıydı onu izledim. kahvemi içerken dinler tarihinde "nuh tufanı " nı dinledim. sonra hadi bulaşıkları yıka yeter dedim. zaten saat oldu 10. duşa girdim yatağa geçtim direkt meditasyonumu yapıp uyudum. yine kitap okuma kaldı bugüne artık.

bugün sabah 6 da kalktım. meditasyon yogamı yaptım. esnedim misss. dizim de bittiği için kahvaltı yaparken, yemek yerken izleyecek dizi kalmadı. bende podcast dinleme kararı aldım yeni bir diziye başlamıcam. şu hikayeli podcasti dinledim bu sabah kahvaltı yaparken hoşuma gitti podcast dinlemek biraz da böyle devam edeyim.

cumartesi günü için bi karar aldımbu sabah.6 da kalkıp meditasyon yogadan sonra smoothie yapıp içecektim ya sonrada yürüyüşe çıkacaktım. burada 07:38 de güneş doğmaya başlıyor çıkayım diyorum evden 7:20-25 gibi güneşin doğuşunu izleyim smoothie mi yudumlayım. sonra dolmuşla sahile inip yürüyüşe başlayım. yani cumartesi hava güneşli gözüküyor bakalım. yürüyüşten sonrada balık haline uğrayım aylık balık alışverişimi yapıp eve geleyim kahvaltımı yapayım. akşamda balık yaparım yemeğe. ohhh ne güzel bir program oldu be iple çekiyorum şuan. :21:

dünün meditasyon sorusu henüz cevaplayamadım sabah vakit bulamadım akşam yazcam "8.Gün Sorusu: Tum korkulardan uzakta, basını sonunu, oluru olmazı bir tarafa bırakıp BEN ne istiyorum diye sorun. Doğrular yok, yanlış yok. Ben ne istiyorum? Neyi paylaşmak istiyorum?"

hadi sevgiyle kalın :)

günaydınlar

uykuluyum bugün 5 gündür 6 da kalkıyorum yoğun günler geçiriyorum yorgunum ne yalan söyleyim hafta sonu dinlenmek istiyorum.
dün eve geldim sporumu yaptım. yemeğimi yedim. dinler tarihi nuh tufanı 2. seriyi dinledim. şu hikayeli podcasti dinledim. misafir odası imiş adı dinlemek isteyen olursa güzel bence kafa dağıtıyor 8 bölüm 20 dk zaten her bölüm. (yalnız benim podcastin adına bitince bakmam :D ) bir de yeni bir kelime öğrendim bu podcastte burda paylaşayım bilen vardır bilmeyen vardır ben bilmiyordum. "Entropi."

Termodinamik Entropi

• Tanım: Bir sistemin mikro düzeydeki düzeninin kaybolması veya düzensizliğin ölçüsüdür. Bir sistem daha yüksek entropiye sahipse, daha fazla düzensiz veya kaotik bir durumdadır.
  • İlke: Termodinamiğin ikinci yasasına göre, kapalı bir sistemde entropi zamanla artar ve enerji giderek daha az kullanışlı hale gelir.
  • Örnek: Buzun eriyip suya dönüşmesi entropinin artışını gösterir çünkü su molekülleri buz kristallerine göre daha düzensizdir.

sonra 20 dk baktım uyumama var kitap okudum. sonra meditasyon yapıp yattım. spor yapınca vaktimi alıyor ne yalan söyleyim çok bişey yapamıyorum sonra yemek yapıyorum derken saat oluyor bilmem kaç.
sabah 6 da kalktım meditasyonumu yogamı yaptım yine omuzlarım boynum ağrıyordu iyi geldi. sanırım arttırdığım ağırlığa alışana kadar biraz ağrı çekcem. neyse yogayla hallediyorum.
dünkü soruyu cevaplamadım ya bugün bugünkü soru ile dünü cevaplayıp yazayım.
9 gün Sorusu: Hayatınızdaki konfor alanının ötesinde ne var? Neyi yapmak sizi korkutuyor? Konfor alaninda kalma sebebi olarak hangi hikayeleri anlatiyorsunuz kendinize. Korku insani bir duygu ama bu korkuların ne kadarı gercek, ne kadarı ego nun yazdığı senaryolar?
sevgiyle kalın :)

günaydınlarrr

hafta sonum güzel geçti. cumartesi günü zorlandım ne yalan söyleyim. meditasyon-yogamı yaptım. smoothie mi hazırlayıp dışarı çıktım. 07:25 filandı saat ama internet beni yanılttı. bi çıktım hava aydınlanmış. ben karanlıkta çıkıp havanın aydınlanmasını güneşin doğuşunu izleyecektim sözde. :( daha önce çıkmalıydım demek. neyse biraz bankta oturdum 3 tane köpekcik eşlik etti bana. mama verdim kedi maması 2si yedi. smoothiemi içtim. otobüsün saatine göre gittim durağa indim sahilde yürüdüm yaklaşık 9 km yürümüşüm. dedim sonra ne çok yürüyen varmış spor yapan varmış. insanlar hep dışarda genci yaşlısı, koşanı vs. mutlu oldum. her hafta yapma kararı verdim her cumartesi burdayım. ama bu sefer 7 de çıkcam yola daha erken gidip daha erken gelmeyi planlıyorum gerçi bu hafta balıkta almaya gittim o da biraz vaktimi aldı tabi. bisiklete binmedim canım sadece yürümek istedi. haftaya bisiklete de bincem.

neyse balığımı da aldım halden. otobüsle eve dönüp kahvaltımı yaptım bi güzel acıkmışım baya. :) bacaklarım ağrımış biraz. biraz temizlik yaptım. yeni diziye başlamıştım onu izledim biraz uyudum uykum vardı uyumak iyi geldi. dinler tarihi serisinden videomu dinledim. akşama balığımı hazırladım. akşam arkadaşım geldi. onla kahve sohbet. o gitti biraz ınstada takıldım. hafta sonu ekranlardan uzak kalma sözümü biraz deştim. meditasyonumu yapıp uyudum.

pazar günü daha zinde uyandım. zorlanmadım meditasyon yogamı yaptım. yulaf hazırladım. yulafımı yerken meditasyon soruları birikmiş onları cevapladım. haftalık yemek programımı hazırladım. günlük en az 90 gr protein 2000 kalori dikkat ederek yaptım programımı. bu hafta yapay zekanın verdiği değil, ınstada kaydettiğim tarifler vardı onlardan hazırladım çok güzel tarifler var. sağlıklı tabi diyetisyen tarifleri :D

2 saat sonra saat 9da sporumu yaptım. 11 gibi kahvaltımı yaptım. hava güzeldi. kitap okuyacaktım bu güzel havada evde oturup kitap okumak haksızlık olur dedim. sandalyemi alıp sahile indim. kahvemi de koydum termos bardağa sahil zaten bana rezerve kimse yok. sonra bi köpekçik geldi ziyaretime kedi maması verdim yemedi. kek yapmıştım ona göz koydu verdim el mecbur yedi hepsini. bende karabuğday patlağına talim :D

1,5 saat kaldım markete haftalık alışverişe gitcektim. dedim zaman kaybetmeyim zaten uykum geldi biraz. alışveriş sonrası eve geldim yoğurt ,meyve yedim. biraz uyudum. keman çalıştım. yemeği hazırladım yine yeni bir tarif denedim çok güzeldi. sonra tekrar keman çalıştım. biraz kendime bakım yaptım manikür, saçıma hindistan cevizi yağı sürdüm. yüzüme maske yapcaktım ona üşendim bugün inş. banyomu yapıp meditasyon aşamasına geçip uyudum.

güzel bir hafta sonuydu verimli geçti ama daha verimli olabilirdi sanki az geldi bana bilmiyorum. ben sevdim bu erken kalkma işini devam edecek. bugünde kalktım yine meditasyon yogamı yaptım. kahvaltımı yaptım işe geldim. hadi sevgiyle kalın :)

Back