merhaba, topiği yeni gördüm daha doğrusu bdv den yeni çıktım
ben de kısaca kendimi tanıtayım. boşanma sürecinde 30 yaşında, kendi ayakları üzerinde duran yeni bi şehre atanıp yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadınım. bu yaşıma hep kendimi ihmal edip başkaları için yaşadım ama artık buna bir dur demek istiyorum. artık "ben" demek istiyorum. hayatımın merkezine başkalarına koyduğum yeter.
kendim için yaptığım planladığım şeyler
yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum ve bunu devam ettirmeyi planlıyorum
kolejen kullanmaya başladım 1 ay olacak ve farkı görmeye başladım.
maskeler, saç bakımları düzenli olarak yapmaya başladım.
ehliyet almayı planlıyorum
kahveyi süt tozu ile içmeyi bıraktım(süt ile içiyorum) süt tozu selülit yapıyor. sade içemiyorum maalesef. filtre kahve makinesi alıp filtre kahve içmeyi düşünüyorum o zaman nescafeyi tamamen bırakcam.
kursa başvurdum ama daha açılmamış açılırsa kemana başlıcam.
yabancı dil öğrenmek istiyorum ama çabaladım sanırım yeteneğim yok tekrar dener miyim bilmiyorum
kendi geliştirmek için kitap okumak istiyorum. normalde okuyorum ama roman tarzı. onun yerine bana bir şeyler katacak kitaplar istiyorum. buna çabalıcam
her gün eve gelince dizi izliyorum. onu bırakmayı düşünüyorum onun yerine belgesel, youtube da kendimi geliştirecek videolar izlemeyi düşünüyorum.
meditasyon yapmayı istiyorum bi kaç fikir aldım akşam onlara bakcam.
borçlarım var biraz onları düzene koymaya başladım. bu ay maaşı alınca defter aldım kendime harcamaları yazıp neyi nereye harcıyorum görmek istiyorum ve birikim yapmak istiyorum.