- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Böyle bir şey olabilir mi? Sütü kesilmemistir ve düzenli emziriyorsa yetmistir bile. Konu sahibinin inancı bence bu şekilde. Biz de hep süt yetmiyor ağlıyor diye inanıyorduk sonra sonra başka şeyler çıktı.bu gerçek mi? 1 ay çocuğu açlıktan ağlattınız mı?
sizi delirtmişler mi bilemem ama sağlıklı kafa yapınız yok.
Peki napiyim. Derste değil.ben yoruldum uyumadım dün 8 den belli uyksuuzum beni yiprattilar. Çocuğuma bakamıyorum beslenemiyorum bile. Ellerim uyuşuyor. GülemiyorumSiz eşinize ders vermek için gitmek istiyorsunuz. Ailesi gitmenizi istiyor ve eşinize bu yönde konuşacaklar. Gelip yalvarmaz gibi.
Eşiniz "Annemi üzdün özür dile" diye size baskı yapıyor ya..Neden onu üzdüğünüzu düşünüyor? Annesiyle aranızda ne geçti?Ne diyorsunuz anlamıyorum?
Kimse yanımda olmadi eşimide yanına koymazlar aile gezilerine hep dahil ettiler bunun çocuğu evi var demediler bekar gibi gezdi. Bende dün annesine bunları anlattım.delirdi kadın.Eşiniz "Annemi üzdün özür dile" diye size baskı yapıyor ya..Neden onu üzdüğünüzu düşünüyor? Annesiyle aranızda ne geçti?
Depresyon halinde olmayasın. Bir doktora git istersen. Al çocuğunu ailenin yanına git bir kaç hafta kafa dinleyeceğim de. Kimsenin bu kadar seni yipratmasina izin verme. Unutma kimse vazgeçilmez değildir. Bir de olayların çok içindesin bir çıkar kafanı öyle uzaktan kendine, esine iliskinize bak. Sonra karar versin ne yapacağına. Yani boşanmaya düşünüp onlar kazanacak demen doğru bir yaklaşım değil.Peki napiyim. Derste değil.ben yoruldum uyumadım dün 8 den belli uyksuuzum beni yiprattilar. Çocuğuma bakamıyorum beslenemiyorum bile. Ellerim uyuşuyor. Gülemiyorum
Hayır. :) Sadece ev hanımı. Ama o kadar çok şey gördüm ki çevrem de. Senin ki gibi evlilik yaşayan çok. Birebir bana dertlerini açtılar. Yani tek değilsin ve bu konulara aşinayım o kadar.Siz psikiyatri doktorumusunuz
Annesi ile aynı evdemisinşz şuandaKimse yanımda olmadi eşimide yanına koymazlar aile gezilerine hep dahil ettiler bunun çocuğu evi var demediler bekar gibi gezdi. Bende dün annesine bunları anlattım.delirdi kadın.
Eşine ne dedin ?Eve gidiyorum dua edin yavrum için.. benim.icin
Hayır değiliz.Annesi ile aynı evdemisinşz şuanda
Ben kafanı dinleyecem düşün taşın karar ver ailen fikrini değiştirse ara güzelce canını sıkmadan söyle yok fikrin değişmezse ben burdayım gelirsin almaya.. Ama yok bunun aptslliklari resmen gözden çıkarma.Eşine ne dedin ?
Bilerek güzel konuştum bitersede güzel bitsin yavrumuz var yüzyüze bakıcaz.Ben kafanı dinleyecem düşün taşın karar ver ailen fikrini değiştirse ara güzelce canını sıkmadan söyle yok fikrin değişmezse ben burdayım gelirsin almaya.. Ama yok bunun aptslliklari resmen gözden çıkarma.
Akşam yatmadan önce artık belli bir süre yaklaşmayalım dedi. Az önce sarıldı sımsıkı uyudu.
Hayır olur mu öyle şey. O muhteşem ötesi kocaları eve bağlamanın en kolay yolu dünyaya bir sabi getirip ortalıkta rezil etmek .O bebek bir ay içinde açlıktan ölmediyse, sizde ölmezsiniz. Okurken insan size acayip sinirleniyor. Ama artık şu ezikliği bırakın ve yetişkin bir insan gibi davranmaya başlayin. Baskalarin sizi itip kakmasina müsade etmeyin. Böyle evliliklere çocuk getirip onların günahına girmeseniz bari. Ama oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?