Ölüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu gerçek mi? 1 ay çocuğu açlıktan ağlattınız mı?
sizi delirtmişler mi bilemem ama sağlıklı kafa yapınız yok.
Böyle bir şey olabilir mi? Sütü kesilmemistir ve düzenli emziriyorsa yetmistir bile. Konu sahibinin inancı bence bu şekilde. Biz de hep süt yetmiyor ağlıyor diye inanıyorduk sonra sonra başka şeyler çıktı.

Siz eşinize ders vermek için gitmek istiyorsunuz. Ailesi gitmenizi istiyor ve eşinize bu yönde konuşacaklar. Gelip yalvarmaz gibi.
Peki napiyim. Derste değil.ben yoruldum uyumadım dün 8 den belli uyksuuzum beni yiprattilar. Çocuğuma bakamıyorum beslenemiyorum bile. Ellerim uyuşuyor. Gülemiyorum

Eşiniz "Annemi üzdün özür dile" diye size baskı yapıyor ya..Neden onu üzdüğünüzu düşünüyor? Annesiyle aranızda ne geçti?
Kimse yanımda olmadi eşimide yanına koymazlar aile gezilerine hep dahil ettiler bunun çocuğu evi var demediler bekar gibi gezdi. Bende dün annesine bunları anlattım.delirdi kadın.

Peki napiyim. Derste değil.ben yoruldum uyumadım dün 8 den belli uyksuuzum beni yiprattilar. Çocuğuma bakamıyorum beslenemiyorum bile. Ellerim uyuşuyor. Gülemiyorum
Depresyon halinde olmayasın. Bir doktora git istersen. Al çocuğunu ailenin yanına git bir kaç hafta kafa dinleyeceğim de. Kimsenin bu kadar seni yipratmasina izin verme. Unutma kimse vazgeçilmez değildir. Bir de olayların çok içindesin bir çıkar kafanı öyle uzaktan kendine, esine iliskinize bak. Sonra karar versin ne yapacağına. Yani boşanmaya düşünüp onlar kazanacak demen doğru bir yaklaşım değil.

Bilerek güzel konuştum bitersede güzel bitsin yavrumuz var yüzyüze bakıcaz.

Allah yardımcın olsun kardeşim çocuğun için güçlü olmak zorundasın
aielnin yanına gitmekle en iyisini yapmışsın hakkında hayırlısı olsun

Akşam yatmadan önce artık belli bir süre yaklaşmayalım dedi. Az önce sarıldı sımsıkı uyudu.

Heh bir de inceden ultimatom veriyormuş pasif herif.
Sen uzun süre yaklaşma hatta evden git görürüm ben "yiklişmiyilim" laflarını..

Sen artık ona göre hareket etme, kendi kararlarını almaya başla.
O çocuğun sağlam karakterli, güçlü bir anneye ihtiyacı var. Sen iyi ol ki çocuğuna da faydalı olabil..

Yemeğe falan küsme.
Kendini kendin ve çocuğun için toparla. Senin bünyen zayıflayınca kimse ah vah etmez. Acıma kendine..

Ve sakın şu ortamda ikinci çocuğu yapma..

Bu eziyetlere izin veren eşiniz. O dik dursa kimse size bunları yaşatamaz

O bebek bir ay içinde açlıktan ölmediyse, sizde ölmezsiniz. Okurken insan size acayip sinirleniyor. Ama artık şu ezikliği bırakın ve yetişkin bir insan gibi davranmaya başlayin. Baskalarin sizi itip kakmasina müsade etmeyin. Böyle evliliklere çocuk getirip onların günahına girmeseniz bari. Ama oda yok

Yine çok sinirlendim.
Neyin aşkı bu yahu? Nasıl hala kıyamıyorum dayanamıyorum diyorsunuz? Sizin bir bebeğiniz var artık önceliğiniz o olmalı. O babası olacak beş para etmez herifin önceliği de bebeği ve onun annesi olmalı.
Eşiniz nasıl iyi bir anlamadım, ne tarafı iyi mesela tam olarak? Ailesi olmayınca demeyin ne yapacaksınız ortadan kaldıracak haliniz yok ya ailesini?? Eşin pisliğin teki, sen de hastasın belli ki. Bu anlattıklarını normal bir insan anlatmaz çünkü.

Hayır olur mu öyle şey. O muhteşem ötesi kocaları eve bağlamanın en kolay yolu dünyaya bir sabi getirip ortalıkta rezil etmek .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…